Zázraky jsou logické

Zázraky jsou logické https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478278/bmid_zazraky-jsou-logicke-rAx-478278.jpg 4 53 10

Otevřený rozhovor se známou lékařkou o všech etapách lidského života. Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době. Proč by si ženy měly hýčkat svou ženskost. Jak budovat sebeúctu ve společnosti bez úcty. A jak stárnout ve světě vzývajícím mládí. V rozhovoru, který s paní doktorkou vedla známá novinářka Lucie Šilhová, najdete komplexní návod na život vyzkoušený na vlastní kůži a popsaný s humorným nadhledem a nevídaným přehledem.... celý text

Přidat komentář

kleozpatra
28.05.2023 4 z 5

Kateřinu Cajthamlovou jsem vždycky shledávala inteligentní osobou disponující humorem se zdravou špetkou cynismu, který ne každý je ochoten polknout, ale já na něj slyším i proto, že pod ním vnímám vřelou ženskou. Ačkoli témat je v knize nepřeberně, oslovily mě nejvíc studijní a pracovní tour a taky vztahové peripetie, ať už mezi nejbližšími, kde krev není voda, nebo s jejími partnery. Přeju doktorce Kateřině, ať se jí dál ve všem daří.

Potvurka735
20.02.2023 5 z 5

Velice pěkně napsané. Byla jsem zvědavá a přehodnotila některé svoje názory na paní doktorku. Děkuji za to, že byla ochotna se svěřit se svým osudem i nám čtenářům.
V knize jsou velmi dobré náměty k zamyšlení co se týče vztahů, výchovy a životních situací.
Dozvěděla jsem se opravdu hodně.


Danago
11.10.2022 5 z 5

I když ne s každým názorem souhlasím, tak jsou to názory velmi zajímavé a mnoho je jich opravdu velice pravdivých . Kdybych si jisté věci v mládí uvědomovala , tak bych se v mnoha situacích zachovala ve svém životě jinak. Nejvíc se mi líbila kapitola o dětech a stáří. Ale celé je to moc dobré. Paní Kateřina měla velice zajímavý a vůbec ne jednoduchý život. Určitě se nejedná jen o rozhovor , je to její autobiografie.

markej
24.02.2022 5 z 5

Rozhovory mám moc ráda, protože mě baví sledovat nejrůznější příběhy nejrůznějších lidí, a těch bývá ve velkých rozhovorech většinou dost. I když s Kateřinou Cajthamlovou nemusíte ve všem souhlasit a i když její názory jsou v dnešní hyperkorektní době někdy dost nepopulární, rozhovor je i přesto, a nebo spíš právě proto, velmi zajímavý a inspirativní.
Hodnocení: 5 ⭐ z 5 ⭐

Le Chat
29.01.2022 4 z 5

Zajímavé čtení, jsem ráda, že jsem se ke knize dostala. Oceňuji otevřenost paní doktorky.

Han-nah
24.01.2022 5 z 5

Úžasné otevření se doktorky Kateřiny Cajthamlové. kdy do hloubky, ale s nadhledem jí vlastním, rozebírá čtyři etapy svého života. Vrací se vzpomínkami do dětství. Díky svému dědečkovi zužitkuje moudra předků. Popisuje, že i ona je člověk, žena a pracující matka, která padá , ale zase vstane. Sama se učí sebedůvěře a z chyb bere poučení. Velmi příjemná, chytrá žena, která už ví, co chce.

Pavla-Adina
22.01.2022 4 z 5

Oceňuji ochotu otevřít se veřejnosti, mluvit o bolestivých tématech a hovořit o záležitostech života, tak jak jsou (byly a budou).

teeyinka
30.12.2021 5 z 5

Kniha se hezky četla a nabídla zajímavé myšlenky.

Alena_S
06.12.2021 5 z 5

Rozhovor mě potěšil ještě víc, než jsem čekala, vlastně mi bylo líto, když skončil.

IvčaKraťaska
27.11.2021 5 z 5

Vsadím se, že takhle ,, doktorku Kateřinu" neznáte! Vřele doporučuji.