Pierette Pierette komentáře u knih

☰ menu

Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Pan Moravec prostě umí psát a já musím vysoko hodnotit každou jeho knihu. Zde jsem se dozvěděla mnoho zajímavých věcí z oblasti kriminalistiky a občas jsem se i bála :) Rozhovor utíká a moc mě bavil a zajímal. Pan Mareš je velmi zajímavý člověk. Doporučuji

02.05.2024 5 z 5


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Knížka mě nalákala, protože ji mnoho lidí doporučovalo a byli z ní naprosto nadšeni. Já tedy tolik nadšená nebyla. Děj je zajímavý, hlavní hrdinové také, ale u mě tomu něco prostě chybělo. Nějak pro mě bylo plno věcí až moc ideálních a těžko uvěřitelných, ale jako oddychovku ke čtení určitě doporučuji. Jen k této knížce se již vracet nebudu.

02.05.2024 4 z 5


Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

I když jsem nečetla první díl a knížka je cílena pro mládež, moc se mi líbila. Ze začátku jsem měla trochu problém s počtem postav, ale jak děj plynul, tak jsem do něj dobře vklouzla a snažila se přijít na to, kdo hru začal :) Trefila jsem se jen způlky, tak i to mě moc potěšilo a byla jsem napjatá až do konce. Doporučuji

02.05.2024 5 z 5


S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Knížka se mi moc líbila, je to prostě taková typická oddechovka. Hodnotím 5 hvězdičkami, asi i proto, že mám pro Jo Watson slabost a líbí se mi vše, co napíše :)

02.05.2024 5 z 5


Pozoruhodně bystrá stvoření Pozoruhodně bystrá stvoření Shelby Van Pelt

Tuto knížku jsem objevila v knihovně omylem, ale když jsem viděla její hodnocení, tak jsem si jí půjčila. Po přečtení anotace jsem si říkala, že ji asi brzy zase odložím, ale dala jsem ji šanci a byla skvělá. Příběh mě naprosto pohltil, soucítila jsem s každou osobou, která v knížce byla. Všechny osudy byly vykresleny s citem a několikrát jsem byla hodně dojatá. Musím říct, že o příběhu stále ještě přemýšlím a knihu všem doporučuji :)

02.05.2024 5 z 5


První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Moc příjemná knížka, zajímavé prostředí filmu a hezká romantická linka. Hlavní hrdiny si člověk oblíbí a děj dobře ubíhá. Jen mi to občas přišlo spíše pro mladší generaci :)

02.05.2024 4 z 5


Přežila jsem Tinder Přežila jsem Tinder Sandra Sudrich

Knížka mi nesedla. Přišlo mi, jakoby ji psala nějaká moje kamarádka, která nikdy nebyla na slohy, ale v reálu je vtipná. Je to asi i tím, že mám přečtenou knihu Historky z Tinderu, kde jsem se smála od začátku do konce, tak jsem měla velká očekávání. Nedokázala jsem toto ani dočíst.

02.05.2024 2 z 5


Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Jedna z nejvtipnějších knížek, co jsem četla :) Výborné historky, každý si najde to své. Jednoduše krásně humorně napsané a potřebuji další knížku

04.03.2023 5 z 5


Božidara Božidara Veronika Hájek Hurdová

Kniha se mi moc líbila, i když jsem ovlivněná tím, že mám autorku a její životní styl ráda celkově :) U mě jsou na stupínku ještě výše obě knížky Ágnes, ale tato se mi taky zaryla pod kůži a donutila mě se zastavit a přemýšlet a jsem za to moc ráda :) Doporučuji

16.01.2023 4 z 5


Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Knížka se mi moc líbila :)

27.08.2021 5 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Bohužel celkem bída, mám tenhle žánr ráda, ale toto mi nesedlo. Hlavně mě dost otravovalo číst neustále to samé z pohledu jeho a jí - setkala jsem se s tím v hodně knížkách, ale vždy to bylo dobré, ale tady sem pak jeho pohled prostě odbývala a nudil mě. Postavy jsou podle mě až moc přehnané na obě strany.

09.08.2021 2 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Ač jsem se na knížku těšila, nějak mě nezaujala. Ke čtení jsem se musela nutit a bohužel jsem v půlce skončila. Jiné knihy autorky mě moc bavily.

04.04.2018 2 z 5


Tajemství Tajemství Rhonda Byrne

Tomu, kdo neuvěří zákonu přítažlivosti tolik knížka nedá, ale na mě fungovala a řídím se jí dodnes. Moc hezká pozitivní a motivační "nadčasová" knížka, která se dá číst stále dokola :)

04.04.2018 5 z 5


Klíč Klíč Joe Vitale

Knížku moc doporučuji - po půjčení sem si ji musela koupit, abych se mohla k jednotlivým myšlenkám čas od času vracet. Vždy tam najdu něco jiného a pro mě opravdu motivační knížka, jak má být :)

04.04.2018 5 z 5


Slepičí polévka pro duši O andělech mezi námi Slepičí polévka pro duši O andělech mezi námi Jack Canfield

Většina příběhů mě opravdu jak se říká "pohladila po duši" :) Moc hezky napsané, někdy až neuvěřitelné příběhy ze života. Člověk si pak začne uvědomovat sám své vlastní šťastné náhody :) Moc se mi líbily i citáty na začátku každé kapitoly.

04.04.2018 5 z 5


Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Skvělá, napínavá, romantická a pořádně zauzlená knížka. Všechno má hlavu a patu a postupně se skládá dohromady příběh. I moc hezky zpracované téma amnézie. Za mě nejvyšší hodnocení a určitě se ke knížce vrátím. Stojí to za to.

04.04.2018 5 z 5


Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Naprosto skvělá knížka! :) Začetla jsem se a vůbec mě nepustila. Není přehnaně drsná, ale opravdu napínavá a do poslední chvíle si čtenář není jistý ničím. Škoda, že autorka nepíše více thrillerů.

04.04.2018 5 z 5


Pohádky mého života Pohádky mého života Annie D. Fox (p)

Z knížky sem byla dost zklamaná. Mám ráda knihy k zamyšlení se nad sebou s motivační a pozitivní tématikou, které člověka nakopnou a někam posunou. Bohužel je to v dnešní době hodně "in" a tak vzniká plno takových knížek a jen některé jsou kvalitní a stojí za to. Tato knížka mezi ně nepatří. Jedná se spíše o životopis neznámé osoby proložený citáty... Pro mě spíše ztráta času.

04.04.2018 1 z 5