Historky z Tinderu přehled

Historky z Tinderu
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502916/bmid_historky-z-tinderu-f9V-502916.jpg 4 540 540

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi. Dozvíte se: co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex jak nejlépe rozchodit rozchod proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky jak to chodí na speed datingu proč (ne)fungují převozníci jak přelstít seznamkového podvodníka... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Historky z Tinderu. Přihlašte se a napište ho.

Paige.Turner
18.03.2025 2 z 5

Začátek slibný, nakonec docela zklamání. V první třetině jsem se párkrát zasmála (ne moc nahlas), některé postřehy byly trefné, ale ke konci to už byla nesourodá směs příběhů, starých vtipů a historek, které se nestaly. Ve výsledku ani o ten Tinder vlastně nešlo, spíš to bylo o seznamování a randění obecně. Čekala jsem něco trochu jiného. Už jen to, že na rande vůbec dojde, je docela úspěch, ať už je sebehorší. Další level bizáru totiž (naštěstí?) vůbec neopustí chatovací prostor v aplikaci.
Ale na pohodové čtení po pár stránkách na obědové pauze nebo cestou do práce, proč ne, už jsem četla i horší věci. Na jeden zátah to moc není, to pak všechno splyne a je jasné, že je to pořád to stejné dokola. Možná v audioknize některé vtipy vyzní lépe, přeci jen je ten stand-upový styl docela znát.

Ještě mám doma druhý díl (dostala jsem darem) a i když má o trochu lepší hodnocení, vlastně se na něj moc netěším.

Marie56
08.02.2025 2.5 z 5

Přiznám se: ano, občas jsem se zasmála. Ale jinak je to něco, co berte do ruky, jen když máte nekonečné množství času. A nic jiného ke čtení.

AngeliS
07.02.2025 4 z 5

Ale joo taková pohodinda. Pro ty z nás co jsou už 100 let pod papučem. :D

Novinka od autorky Svatebních historek, laureátky ceny Magnesia Litera 2023 za humoristickou knihu

30.10.2024

Poslechněte si nepřekonatelné Historky z Tinderu!

12.10.2023

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022

Kniha Historky z Tinderu v seznamech

v Mé knihovně147x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)