Historky z Tinderu

Historky z Tinderu https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502916/bmid_historky-z-tinderu-f9V-502916.jpg 4 342 95

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi. Dozvíte se: co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex jak nejlépe rozchodit rozchod proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky jak to chodí na speed datingu proč (ne)fungují převozníci jak přelstít seznamkového podvodníka... celý text

Přidat komentář

adela2230
22.04.2024 3 z 5

Taková oddechovka, ale asi jsem čekala něco víc a jiného.

Lily101
22.04.2024 4 z 5

Čtivá kniha, od které byste možná čekali nekonečný výbuch smíchu, ale taková kniha se prakticky napsat nedá. Kniha byla fajn a na oddech či po prožití nepříjemné životní situace byla vítaným společníkem.


DominaCZ
18.04.2024 odpad!

Nelíbí ani přebal
Aneb když si ošklivka hraje na zkoušenou a krade příhody jiným...
děs
Moc nevím nad čím se furt fňuká. Appky a jiný srajdy...tam ať jdou na naše český Amatéry a hned poznají bahno všech bahen. Pak ať si stěžují.

cukrovka
10.04.2024 3 z 5

Taková jednoduchá oddechovka. Nebyl to úplně můj šálek kávy. Očekávala jsem více vtipu, ale přišlo mi to spíš plný trapných situací. Holt nejsem úplně cílovka.

Lucissia
09.04.2024 5 z 5

Chvílemi to bylo sice slabší čtení, ale protože to je po delší době kniha, u které jsem se smála nahlas, dávám pět hvězd. :-)

tereza1964
03.04.2024 4 z 5

Knížka na večer po práci, kdy se vám už nechce nad ničím přemýšlet.

1bublina
03.04.2024 4 z 5

Přečteno velmi rychle. Lucku znám z Comedy Clubu, kde mi úplně nesedí. A po přečtení knihy mám pocit, že mi nesedí spíš její "přednes" než styl humoru, protože u čtení jsem se bavila a často se smála i nahlas. Odpočinková kniha s krátkými kapitolami. Ideální na dovolenou.
ČV 2024 - Kniha, ve které spolu postavy komunikují přes internet.

Luccinda
02.04.2024 4 z 5

Po fantastických Svatebních historkách jsem se pustila i do autorčiny předchozí knihy Historky z Tinderu, které mi jsou tematicky přece jen trochu bližší. A opět jsem se skvěle pobavila. Bohužel mi ale přišlo, že se v některých historkách autorka opakuje, některé mi zas přišly dost neuvěřitelné. Možná jsem udělala chybu, že jsem obě knížky četla krátce po sobě.

Asi nemůžu říct, která z knížek byla lepší, obě mají něco do sebe. Dost záleží i na tom, v jaké jste životní situaci a jestli se dokážete s některými povídkami ztotožnit. Ale pokud vám sedí autorčin humor, myslím, že budete nadšení.

betička
24.03.2024 4 z 5

Odychovka na zahnání špatné nálady :-) Teda v případě, že už člověk je ve vztahu. A nebo pak pokud trvalejší vztah teprve hedá, tak pak k poznání, že může být i hůř ....

alishek
17.03.2024 2 z 5

Asi jsem od knížky očekávala více, některé historky jsem slyšela od zahraničních stand-up komiček, takže pochybuji, že se autorce staly. Párkrát jsem se usmála, jako čtení ve vlaku, když není nic jiného, dobrý.

LuciaSangster
03.03.2024 4 z 5

Nějakou dobu jsem přemýšlela, že si přečtu tuhle knihu. Jenže nebyl čas. Jednoho krásného dne jsem zjistila, že je audiokniha a bylo. Vyřešilo to moje rozhodnutí.

U audioknihy to čte samotná autorka, která je komička, takže to z toho jde poznat, a proto to má i tu jiskru. Od srdíčka doporučuju.

Vrhneme se rovnou na příběh. Autorka zde píše ze svého života, přátel i známých, co zažili na seznamce. Takže vám vlastně ukáže, jak taková rande mohou vypadat. Od bizáru po romantické i tragické schůzky.

Výhoda knihy je, že má krátké příběhy, které mají něco do sebe a člověk se nad nimi zamyslí. Já jsem díky tomu dostala nový pohled na některé věci.

Přiznám se, neustále jsem se smála a divila, jak se někteří lidé chovají.

Je to taková oddechová jednohubka, když potřebujete si odpočinout od reálného světa, tak tohle je kniha přesně pro vás. Zvedne vám náladu a přivede na jiné myšlenky.

Určitě se chystám i na další knížku od autorky. Snad to bude super jízda, jako tahle.

Madelisi
22.02.2024 3 z 5

Velmi vtipné, připomnělo mi to Sex ve městě. Takové příhody tu byly.

hzd
18.02.2024 3 z 5

Přečteno díky Čtenářské výzvě a přestože autorka píše vtipně, nebyl to úplně můj šálek kávy. Už jsem holt jiná generace.

book74worm
17.02.2024

Tohle bylo opravdu špatné... jako když máte mizerné rande s upoceně žertujícím chlápkem. Snaží se, pořád mele, padají z něj trapné vtípky a vy jen promýšlíte, jak uniknout.
Vydržela jsem do strany 32.

LEGACY
17.02.2024 4 z 5

Knihu s šíleným názvem, od dosti šílené osoby, která nám ráda připomíná jak bychom si měli cenit lidí v našem okolí, protože bychom taky takové štěstí mít nemuseli a mohli bychom mít doma právě Lucku Macháčkovou a její eskapády. Knihu prvně sfoukla mamka, potom sestra, všichni se u toho smáli jak puberťáci, no a když byla stejná reakce i u mého padesátiletého tatínka, tak už to bylo prostě divné. Tak jsem to přečetl za pár dní též, no a čůral jsem smíchy stejně tak. Je prostě bavička, vtipy jsou úderné, místy morbidní, urazit se musí každý a Tinder to je klenotnice příběhů do hospod. Takže jo, na odlehčení beru, vykouzlí vám to úsměv.

Andulino
12.02.2024 3 z 5

Knihu o podivínech z Tinderu jsem chtěla napsat už několik let, Lucie mě ale předběhla :D Knihu jsem měla přečtenou raz dva, jednotlivé příběhy ubíhaly, některé mě zaujaly více, některé méně. Sem tam jsem se zasmála a jako bych se opět viděla na jednom z mých bizarních Tinder setkání. Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla, přemýšlím i o Svatebních historkách. Kniha však není z těch, kvůli kterým nebudete spát a o kterých přemýšlíte ještě dlouho po přečtení. To však není chybou autorky, fejetony zkrátka na duši stopu spíše neudělají.

namornice
05.02.2024 3 z 5

Kdybych nevěděla, kdo Lucie Macháčková je, mohla bych při čtení nabít dojmu, že je jí buď 80 a nebo na Tinderu randí už od 7 let! To množství individují, se kterýma byla buď na jednom rande nebo strávila několik měsíců (v některých případech i několik let), je pořádný zástup. Všechny historky jsou ale nesmírně zábavné a stejně jako u autorčiných stand-upů jsem se bavila i u knížky. Slovní přesmyčky a dvojsmysly se jí povedly.

mischamys98
02.02.2024 4 z 5

Vtipná, oddechová knížka u které jsem se několikrát smála nahlas. Jelikož jsem fanouškem "příšerných historek z randění" a sama jich pár mám, tak jsem se při čtení dobře bavila.

Amneris
29.01.2024 3 z 5

Od knihy jsem čekala, že bude zábavná a že se u ní zasměju. Pár vtipných momentů tam bylo, některé historky byly povedené, ale některé mi přišly dost nudné a klidně bych je do knížky nedávala. Škoda no, přitom autorku jako stand-up komičku mám docela ráda :-)

Terezka17
20.01.2024 2 z 5

První přečtená knížka, kterou jsem zařadila do letošní čtenářské výzvy a bohužel výběr se tentokrát nezadařil. Nudila jsem se a těšila se, až se dostanu na poslední stránku. Párkrát jsem se zasmála, ale na vyšší hodnocení to prostě nedá.
Ve zkratce: není to můj šálek kávy.