Přežila jsem Tinder

Přežila jsem Tinder https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522915/bmid_prezila-jsem-tinder-65095737a19b5.jpg 4 33 14

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, naděje, apatie i lásky. Autorka to zažila na vlastní kůži a tohle je její Tinder příběh se vším, co k tomu patří: Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak druhého na Tinderu oslovit? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A další témata spojená s hledáním partnera ve 21. století.... celý text

Přidat komentář

barcasknihou
04.03.2024 3 z 5

Tohle je úplně jiný žánr knihy než normálně čtu. Autorka mě seznámila s tinder světem, o kterém já prakticky nic nevím. Nikdy jsem na žádné seznamovací aplikaci nebyla, takže nemám s tímhle zkušenost. Jak sama autorka píše, tak jsou to příběhy a zkušenosti z jejího života a života jejích přátel či známých.

Při čtení některých pasáží jsem měla pocit jako kdybych byla s kámoškou na kafíčku a ona mi vyprávěla své úspěchy a neúspěchy při randění.

Kniha se dotýká snad všech možných témat o randění přes internet, které jsem do teď znala. Myslím si, že kdybych měla více zkušeností a byla o trochu starší, tak si knihu užiju trochu víc. Přeci jenom nejsem asi úplně cílovka.
Moc děkuji autorce za zaslání knihy na spolupráci.

mysterygirl
14.02.2024 4 z 5

Fajn kniha .Autorka mi mluví z duše.


kalinkacz
10.02.2024 4 z 5

Přežila jsem Tinder byla taková fajn oddechová jednohubka.
Když jsem viděla název knihy, tak mi chtě nechtě naskočila kniha Historky z Tinderu a tak jsem automaticky, bez pročtení anotace, očekávala od této knihy to samé. Tak tomu ale není!
Přežila jsem Tinder není jen kniha plná historek, které zažila autorka nebo lidé z jejího okolí na seznamkách, ale je to i kniha o vztazích jako takových a najdete v ní i samotný příběh autorky o tom, jak našla na Tinderu svého životního partnera.
Je kniha vtipná? Když se v ní najdete, tak ano. Jinak vás ale spíše nabádá, v určitých momentech za mě až trošku moc/na sílu.
To je ale asi má jediná výtka, jinak jsem se bavila a čtení si užila.

Pitbullka
16.01.2024 3 z 5

Fajn odpočinkové čtení o lásce, vztazích a randění. Nic převratného ani extra vtipného ale nečekejte.

SusannaBenji
27.12.2023 5 z 5

Tato kniha je velmi čtivá a hned mne vtáhla do děje. Je psána pozvolně a časem nabírá na intenzitě. Na konci je vyvrcholení. Čtením jsem si uvědomila, na co spisovatelka upozorňuje. Důležité je jednat a neočekávat. A že komunikace mezi partnery je důležitá.

Peace
08.12.2023 5 z 5

"Život je sice krátký, ale může být sakra dlouhý, když nejsme se správným partnerem."

Kniha mě mile překvapila. Jde nejen o zábavné čtení, ale i vedoucí k zamyšlení.

Katerina_DXB
23.11.2023 5 z 5

Poutavě psaná knížka, která dokáže oslovit nejen uživatele seznamovacích aplikací, ale i úplné lajky. Autorka totiž myslela na všechny - kde je potřeba vysvětlit zákonitosti této aplikace, dovysvětlí, ale zároveň nenudí seznamkové “štamgasty. Bavily mě jak autorčiny zážitky, nejen proto, že spousta z nich se odehrává v zahraničí, takže má člověk šanci nahlédnout do cizích reálií, ale také jsem si s ní s chutí zafilosovala nad některými vztahovými otázkami. Moc mile mě překvapilo, že se autorka nebála jít s kůží na trh a se čtenáři se podělila o své leckdy velmi osobní zážitky. Přečteno za pár večerů a jednoznačně mohu doporučit.

agatakolarova
22.11.2023 5 z 5

Už mám knihu dočtenou a je mi skoro líto, že jsem ji už dočetla. Jedním slovem je Boží.....člověk se v několika místech najde a i zamyslí co vlastně dělal špatně. Líbií se mi jak oddychové částí o historkách tak ty trochu filosofické, které mě nutily reflektovat nad svým životem. Přečteno jedním dechem a mohu vřele doporučit.

cestina_s_linus
22.11.2023 4 z 5

Nejprve bych chtěla všem, kteří svou drahou polovičku hledají (i touto formou) říci - držím vám palce! Někde svou druhou polovinu najdete!

Do této knihy jsem šla z jednoho důvodu - nemám (narozdíl od svého okolí) se seznamovacími aplikacemi zkušenost.

Co se týče knihy, tak to bylo takové “hořkosladké. Nevím proč, ale vůbec mi nesedl autorčin styl vyprávění. Ano, příhody byly humorné, jiné zarážející. Převažovaly popisy a místy jsem měla dojem, že jsem narazila na filosofický spis...

Celkově bych řekla, že kniha vede k celkovému zamyšlení nad tím, jak dnešní společnost přistupuje ke vztahům a čím si to sami komplikujeme...

dwaindibley
10.11.2023 5 z 5

Příjemně napsaná osobní zpověď, nejen k zasmání, ale i k popřemýšlení. Z mužského pohledu může být i poučná, vidět občas situace z online seznamování z té druhé strany.

Knihomolea
27.10.2023 5 z 5

Milé, lehké čtení. Žádný velký bizár, ale uvěřitelné příběhy ze života. Moc fajn knížka. Doporučuji

Emina99
24.10.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Kapitoly jsou krátké a svižně, je tam od všeho trochu a není to jen o historkách z Tinderu. Rozjezd byl trochu pomalejší ale potom jsem se opravdu pobavila.

Josefina20
24.10.2023 5 z 5

Velmi čtivě napsané, přečetla jsem ji za dva večery. Část knihy se věnuje randění na Tinderu a je spíše odpočinková a druhá část je více seberozvoj a přemýšlení o vztazích v dnešním smartphone světě. Víc mě zaujaly zábavné historky, ale užila jsem si to celé. Vřele doporučuji

Ashi
23.10.2023 3 z 5

Čekala jsem, že se pobavím, vtipnou knihu plnou bizardních zážitků....a ne!
Začátek byl filozofování o vztazích prokládané aktuálním vztahem autorky, případně jak se dostala na Tinder. Ve čtvrtině knihy se konečně dostalo i na zážitky, ale nebyl to vtipný bizár, spíš příběhy s ponaučením. Následné případy autorka detailněji vysvětluje...což je super jako populárně naučná kniha o vztazích, ale ne jako oddechovka!

Štítky knihy

partnerské vztahy seznamky

Autorovy knížky

2023  73%Přežila jsem Tinder

Kniha Přežila jsem Tinder je v

Přečtených41x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce42x
Chystám se číst38x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x