Olga980 Olga980 komentáře u knih

Obálka knihy Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Kniha byla krásná, plná lásky a úžasných myšlenek o životě. Snad u žádné knihy jsem tolikrát nebrečela.

19.10.2025

Obálka knihy Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

O této události jsem vůbec nevěděla. Krátké kapitoly v podání různých postav dávaly příběhu zajímavé čtení. Moc se mi kniha líbila, nemohla jsem odložit a těšila se na další pokračování osudu postav.

07.04.2024

Obálka knihy Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Vtipné, příjemné

18.08.2023

Obálka knihy Matěj maluje mapy Matěj maluje mapy Michaela Hošková

Velmi dobře napsáno. Zajímaly mne situace, které rodina musí řešit a často předvídat, co by mohlo nastat. Přeji hodně úspěchů v životě. Stránku maappi.com jsem už také prozkoumala.

17.07.2023

Obálka knihy Čachtická paní: Krvavý polibek Čachtická paní: Krvavý polibek Martin Jaroš

Příběh krutý, ale poutavý. Kniha se moc dobře se četla.

01.05.2023

Obálka knihy Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Začátek zdlouhavý a nezáživný, ale pak super a musela jsem dočíst téměř bez přestávky.

22.04.2023

Obálka knihy Návštěva malé smrti Návštěva malé smrti Kitty Crowther

Moc hezky pojaté téma smrti. Pro děti úžasné.

09.01.2023

Obálka knihy Sněhová sestřička Sněhová sestřička Maja Lunde

Nádherný příběh, úžasné ilustrace, ideální kniha na předvánoční čas.

16.11.2022

Obálka knihy Na útěku: Příběh unesené dcery z bestselleru Bez dcerky neodejdu Na útěku: Příběh unesené dcery z bestselleru Bez dcerky neodejdu Mahtob Mahmoody

Zajímavý pohled, popsány pocity a těžkosti, s kterými se musela i v dospělosti vyrovnat. Přesto je kniha hodně zdlouhavá, to nejzajímavější je v závěru knihy.

13.08.2022

Obálka knihy Blízko obzoru Blízko obzoru Jessica Koch

Až neuvěřitelné co se může dít, jsem ráda, že jsem knihu četla.

06.08.2022

Obálka knihy Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Kniha je velmi čtivá. Zajímá situace, její řešení, vzájemné vztahy... Celkově moc hezké, konec mne překvapil.

02.08.2022

Obálka knihy Karel IV. - Slavný český král Karel IV. - Slavný český král Veronika Válková

Super kniha, zajímavé pro děti, ale i mne to bavilo, navic se dozvíte mnoho zajímavých historických informací

16.07.2022

Obálka knihy Poslední Mona Lisa Poslední Mona Lisa Jonathan Santlofer

Kniha je čtivá, má prvky napětí i romantiky, dozvěděla jsem se zajímavé informace z historie i dějin umění.

06.07.2022

Obálka knihy Deník citového vyděrače Deník citového vyděrače Simona Monyová (p)

Čtivé, nemohla jsem se dočkat dalšího čtení. Až neuvěřitelné, jak lidé dokáží tajit své emoce a myšlenky.

09.02.2021

Obálka knihy Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Kniha se moc dobře četla, životní situace s nimiž se člověk nechce svěřovat a přesto jsou. Jen bych nenazývala psychologický thriller, nebýt komentářů, tak bych se do thrilleru nepustila a přitom jsem knihu ráda četla.

18.01.2021

Obálka knihy Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Detektivky nečtu, ale tato mne chytla a moc mě bavila. Super, rozluštění mě překvapilo.

09.01.2021

Obálka knihy Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Moc příjemné čtení. Tento dil se mi líbil vice než druhý.

01.01.2021

Obálka knihy Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou Barbora Vajsejtlová

Vtipná kniha, příhody ze života, velice dobře se četla.

29.09.2020

Obálka knihy Poppy Borůvková, narozená v pondělí Poppy Borůvková, narozená v pondělí Jennifer K. Brown

Díky výzvě jsem četla a ke konci mě chytla tak, že vážně uvažuji o přečtení dalšího dílu :)

17.04.2020

Obálka knihy Řvi potichu, brácho Řvi potichu, brácho Ivona Březinová

Moc hezky napsana kniha. Líbilo se mi, že děj zahrnuje více druhů autismu a jak ovlivňuje nejbližší okolí.

10.04.2020

Zavřít