Marketplace
Kniha od mé oblíbené autorky. Tak máme aspoň knížku pro čtení před spaním naší malé školkačky. Originální, vtipná, pobaví i rodiče. Další plus jsou pěkné obrázky a kapitoly dlouhé tak akorát. Prostě samá pozitiva.
Kniha, kterou jsem četl ještě než mi bylo deset let a má tak šokující závěr, že si ho pamatuju dodnes...
Pěkný komiks. Dle mého názoru lepší než 90% novodobých komiksů. Pobavil mne v dětství a teď i mou 5ti letou dcerku.
Které školkové dítě by neznalo tlapkovou patrolu? 2 televizní pohádky v knižní podobě. Zábava na 1 den.
Druhá polovina dlouhého "výletu", kniha se čte sama a je proložena spoustou krásných fotek. V mnohém s autorem sdílím názor a tak mne knihy velmi bavily.
Od autora jsem přečetl celou předchozí sérii UTSS Salamis a ohromě mne bavila. Laťka byla hodně vysoko a tato kniha nedosahuje kvality předchozích. Možná je to tématem - nacisti, magie, Atlantida, golem, brána do jiného světa - příliš mnoho neuvěřitelných věcí. Číst se to dalo, ale čekal jsem mohem víc. Uvidíme, jestli sáhnu po dalším dílu.
Knihu jsem poprvé četl v hodinách literatury na ZŠ. Skoro po 40 letech jsem po ní sáhl znovu a připoměl si ji při čtení před spaním své 5leté dceři. Poslouchala pozorně a zná spoustu členů tlupy. Vše jsme zakončili prohlídkou muzea Eduarda Štorcha v Lobči u Mšena, které doporučujeme a návštěvou hrobu pana Štorcha v téže obci. Lovci mamutů se vším všudy.
Komiks mého mládí. 6 časopisů jsem četl několikrát, ale už jsou asi nenávratně pryč, proto když jsme s dcerou objevili v knihovně tento soubor, sáhli jsme po něm a kreslené příběhy oba hltali před spaním několik nocí. Dceru Rychlé šípy baví, je to "nesmrtelná klasika".
Vypadá to, že se nám tu rozjíždí další povedená postapo série. Postavy jsou zajímavé, děj má spád a vše se odehrává do měsíce, takže se hodí do čtenářské výzvy . A to má knížka i pěknou obálku a barevnou ořízku. Jen ta cena je na zvážení 400 a druhý díl 500... Uvidíme jestli bude dvojka o 25 % lepší . Zajímalo by mne kolik je v plánu dílů, protože budu asi muset rozbít prasátko, nebo napsat Ježíškovi.
Několik let jsem četl tuto sérii knihu po knize a v každém dílu hledal nějakou informaci, jak Bouchač a Mrdák zachrání vesmír, nicméně tohle jsem nečekal. Ne že by to byl špatný závěr Legie, ale přišel mi takový uspěchaný. Ještě deset stránek před koncem čtenář zcela netuší jak to nakonec dopadne. Holt BIS nepustila žádnou informaci ven předem. Kniha samozřejmě plná hlášek a přirovnání, tak jak tomu již u Kotlety bývá. Potěšil mě nový druh - Nurové a jejich slovník:"Ty vaše světelné himrouše. Moc se Horovi líbily. Schovali jsme morouchy a vzali si jenom je..." No nejsou to žádní lofasové :) Konec je dost otevřený, takže bude nějaký epický epilog?
Druhý díl a opět určitě top 5 v letošním roce. Toňa buduje mocnou říši a naráží na spoustu nepřátel a problémů. Naštěstí má na své staně Neffiho (studnici vědomostí) a Serenu (válečnou mašinu). Jak to všchno dopadne? Nemůžu se dočkat třetího dílu. Původní dílo jsem bohužel nečetl a tak nemohu srovnávat, ale zatím všechny knihy pana Bureše jsou naprosto super počteníčko. Díky.
Roman Bureš opět nezklamal. Kniha se čte sama. Momentálně čtu Císařovnu a trápí mě jedna věc. Zatím nevyšel poslední díl... Co bude dál? Kniha je perfektní, perfektní, perfektní. Díky pane Bureši za každou Vaši knihu.
Všechny povídky jsou čtivé a povedené. Některou jsem již bohužel četl v jiné knížce, ale stálo za to si ji připomenout. Za mě je nejlepší archa zrůd a bestie.
Super knížka. Poslušná i neposlušná kůzlátka nás pobavila. Vtipné.
Přepis moc hezké filmové pohádky. Až teprve v knížce mi došlo pár věcí, které mi ve filmu unikly.
Originální, vtipné, napínavé i trochu smutné. Četli jsme před spaním a dceru to bavilo.
Pěkné, chytré, pro 5leté prcky super knížka.
(SPOILER) Pro školkové děti ideální. O koze, která sežere vše na co přijde a pak jí je blbě.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: