Místa, kam se nechodí přehled

Místa, kam se nechodí https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447335/bmid_mista-kam-se-nechodi-USu-447335.jpg 4 61 61

Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? To je jen pár myšlenek, které mi obvykle táhnou hlavou, když strávím dostatek času na dostatečně zvláštních stezkách. Na spoustu otázek nemám odpovědi, ale vyplatí se o nich přemýšlet. Kromě toho v knize najdete spoustu zábavných příběhů z odlehlých horských údolí či zapadlých uliček - zkrátka z míst, kam se povětšinou moc nechodí, ale kde čekají ty nejznamenitější krásy i podivnosti našeho světa. A samozřejmě vyprávím také o lidech, na které lze cestou natrefit, neboť bez nich by to celé nemělo duši.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Místa, kam se nechodí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Marketplace
25.02.2024 4 z 5

Pěkné čtení o místech kam se moc často nechodí. Se spoustou názorů autora souhlasím. Mám však jen menší zkušenost s cestou po Rumunsku a místními psy.
Už dlouho jsme nikam nevyrazili, tak trochu i závidím, ale vlastně nám ve stejné činnosti moc věcí nebrání.

semper_fi
03.11.2023 5 z 5

Úžasné príbehy a obohacujúce postrehy. A tie fotky! Určite odporúčam každému ašpirujúcemu dobrodruhovi ako skvelú inšpiráciu. Musím oceniť aj vizuálne spracovanie knižky, vďaka ktorému bude ozdobou knižnice. Mám rád tento moderný trend, vďaka ktorému sa oplatí mať knižku fyzicky. Inak by som asi zostával pri e-bookoch.


WildEv
29.08.2023 1 z 5

Mohlo by to být díky autorovým zážitkům zajímavé čtení, bohužel to autor nedokáže moc prodat. Knihu jsem četla dlouho a nakonec jsem ji musela odložit, protože Jakub Venglář holt nemá moc vypravěčský talent a jazykovou vytříbenost, což mě u člověka, který si tvoří i své vlastní webovky, celkem udivuje.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Místa, kam se nechodí v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených3x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst113x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech2x