LucieValterová LucieValterová komentáře u knih

☰ menu

Dcera Dcera Kiera Cass

Eadlyn mi přišla celkem namyšlená a rozmazlená, snad se to v dalším díle změní. Knížka mě trochu zklamala, jelikož se to začalo rozjíždět až ke konci.
Nicméně, další díly si určitě přečtu. Ne že by pro mě byla kniha úplným děsem a zklamáním, ale rozhodně se nevyrovná druhému a třetímu dílu z celé série.
Přemýšlela jsem jestli dám tři nebo čtyři hvězdičky, ale nakonec jsem se slitovala, jelikož se mi neuvěřitelně líbilo jak jsme mohli vidět co se po několika letech stalo s postavami z předchozích dílů a to se mi nesmírně líbilo.

26.01.2018 4 z 5


První První Kiera Cass

Nejlepší díl ze Selekce! Zatímco předchozí díly byly spíše jako taková oddechovka, na konci tohohle dílu jsem nemohla přestat číst. Dokonce jsem u té knihy skoro brečela. Postavy mi neuvěřitelně přirostly k srdci.

20.01.2018 5 z 5


Alenka v říši zombií Alenka v říši zombií Gena Showalter

U většiny knih se nejdříve musím prokousat zdlouhavým začátkem, který bych nejradši přeskočila, ale tahle kniha byla jiná. Už od první stránky mě to vtáhlo do děje a já se nemohla odtrhnout. Kniha byla čtivá a napínavá. Nemůžu se dočkat druhého dílu!

15.12.2017 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Mnohem lepší než první díl. Do knihy se přidalo mnoho zápletek a příběh mě neuvěřitelně bavil. Kniha byla čtivá a America mi byla mnohem sympatičtější. Doporučuji.

05.11.2017 5 z 5


Harley Quinn: Preludia a nokurňa Harley Quinn: Preludia a nokurňa Kelly Puckett

Jsem snad jediná co je s tímto dílem komiksu naprosto spokojená.
Mnohem více se mi přiblížil charakter Poison Ivy i když tam byla jen chvíli.
Komiks nebyl vůbec zdlouhavý, naopak! Nemohla jsem se odtrhnout. Kresby (jako u všech Dc komiksů) byly opět nádherné.

17.08.2017 5 z 5


Panenka z kostí Panenka z kostí Holly Black

To bylo dokonalé! Opravdu. Lepší knížku jsem nečetla, škoda jen, že má tak málo stránek. V knížce nenajdete žádná hluchá, nudná a nicneříkající místa. Nevím, jestli už to tak krásně popsala už spisovatelka, nebo až překladatelka, nic méně, je mi líto, že tu jde dát jen pět hvězdiček, jelikož tahle knížka by si jich zasloužila tak milion.
Ne jen za úžasný nápad, krásné ilustrace i obálku, ale i za zajímavé charaktery postav.
Opravdu jsem nečekala, že mi tahle malá knížka za 29 korun tak učaruje! Tady platí: nesuďte knihu podle počtu stran, nebo ceny.

23.07.2017 5 z 5


Draculaura a nová zlocecha Draculaura a nová zlocecha Nessi Monstrata

Mno... dětem se knížka líbit bude, ale nebylo to nic z čeho se člověk "posadí na zadek".

08.07.2017 3 z 5


Ve škole straší Ve škole straší Elizabeth Cody Kimmel

Knížka byla hezká, s nádechem tajemna, ale bylo tam spousta hluchých míst při kterých jsem se nudila a příběh se začal "rozjíždět" až ke konci.

08.07.2017 4 z 5


Anička v Austrálii Anička v Austrálii Ivana Peroutková

Stejně jako u předchozích dílů, už je knížka mimo mojí věkovou kategorii, ale když jsem byla menší, tak se mi líbila.

04.07.2017 2 z 5


Anička v meste Anička v meste Ivana Peroutková

Tak pro věkovou kategorii do deseti let. Je to knížka kterou jsem četla v osmi a moc se mi líbila, ale teď už na ní mám jiný názor. Prostě...už to pro mě není, ale určitě se to bude líbit menším dětem.

04.07.2017 2 z 5


Akademie v ohrožení Akademie v ohrožení Jill Murphy

Jill je moje oblíbená dětská spisovatelka. Její knihy "Čarodějnice školou povinné" mám moc ráda. Krásný příběh stejně jako předchozí díly.

04.07.2017 5 z 5


Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Nevím, jestli mám knížku hodnotit kladně, nebo záporně. Konec byl sice dojemný a hezky vymyšlený, ale všechen ostatní průběh příběhu se strašně vlekl. Knížka spíše pro děti do dvanácti let, děj nebyl nijak složitý. Musí se ale přiznat, že chvílemi kniha pobavila. :)

04.07.2017 3 z 5


Dodělej tuhle knihu Dodělej tuhle knihu Keri Smith

Super knížka/deník ve kterém si pro vás autorka připraví skvělé "agentské" a "špionské" úkoly. Budete si číst, kde a jak se tato kniha vzala a luštit různé rébusy a šifry.

08.06.2017 5 z 5


Co by kdyby: Sněhurka nesnědla otrávené jablko Co by kdyby: Sněhurka nesnědla otrávené jablko Sarah Mlynowski

Myslela jsem, že to bude až moc dětská knížka, což jsem soudila jen podle nepropracované obálky a věku hlavních hrdinů, ale děj byl opravdu krásný. Dokonce mi i bylo líto když jsem knihu dočetla. Doporučuji až na pár menších chybek.

08.06.2017 4 z 5


Co by kdyby: Popelka neobula střevíček Co by kdyby: Popelka neobula střevíček Sarah Mlynowski

Krásná dětská kniha o tom, že s osudem si nemáme jen tak zahrávat.
Propojení obyčejného a pohádkového světa bylo přímo kouzelné.

07.06.2017 4 z 5


Wolverine Wolverine Len Wein

Strašně se mi líbilo jak se postupně střídala minulost se současností a tak se pomalu odkrývala různá tajemství příběhu. Nicméně děj a zápletka byla sama o sobě taková... nepropracovaná? Stejně jako u jiných Marvel komixových svazků, nádherné ilustrace! :)

07.06.2017 4 z 5


Pohádky nejsou fér Pohádky nejsou fér Shannon Hale

Úžasná EAH knížka. Stejně jako u prvního dílu: Úžasný děj i postavy!

07.06.2017 5 z 5


Pohádková kniha legend Pohádková kniha legend Shannon Hale

Moc hezká kniha. Trochu mi to tou knižní atmosférou a povahami dvou hlavních hrdinek připomínalo školu dobra a zla. Nádherná kniha, doporučuji!

07.06.2017 5 z 5


Kráska a zvíře – Román podle filmu Kráska a zvíře – Román podle filmu Elizabeth Rudnick

Krásná, čtivá a kouzelná kniha.
Rozhodně neváhejte a kupte si jí, jelikož opravdu nebudete litovat. Ačkoliv slavný příběh Krásky a zvířete všichni dobře známe, tahle kniha byla čtivá a já hltala každé slovo. Nádherná kniha vhodná nejen pro děti, ale možná i pro dospělé co chtějí zavzpomínat na kouzlo Disneyovek.

07.06.2017 5 z 5


Spider-Man Spider-Man Joseph Michael Straczynski

Nikdy jsem Spider mana neměla v oblibě a to Marvel miluji. Ovšem, když jsem tenhle komix četla, bylo to jako sedmé nebe. Příběh nádherný, ilustrace nádherné, zápletka nádherná, přebal nádherný... prostě dokonalost sama. Ve sbírání Marvel komixů pokračuji a nelituji toho. :)

07.06.2017 5 z 5