Lucie.285 Lucie.285 komentáře u knih

☰ menu

Ne že bychom to nečekali Ne že bychom to nečekali Meghan Quinn

Prostě dokonalost. Musím tuto knihu hodnotit jako celek, protože i v tomto díle máme předchozí bratry a jejich partnerky a vzájemná interakce mezi bratry je prostě úžasná. Vím jistě, že se k této sérii někdy vrátím. Máme zde nejmladšího bratra Braekera a jeho dlouholetou kamarádku už od vysoké - Liu. Prvních cca 200 stran je jen o jejich přátelství, jedná se o slušný slow burn, ale za to ke konci je to pořádně žhavé, autorka prostě erotické scény umí a já snad ani nedýchala, knihu nešlo odložit. Příběh je opět vyprávěn z obou pohledů. Líbí se mi také to, že je to hlavní hrdina, který si uvědomí jako první, že jí miluje a vše se nastartuje poté, co jí uvidí na zkoušce svatebních šatů. Tropy: od přátelství k lásce a slow burn. Romantická komedie, plná vzájemné přitažlivosti, vtipů a žhavých scén. Doporučuji!

03.04.2024 5 z 5


Pauza Pauza Kylie Scott

Oddechová romantika na jeden večer bez nějakých větších zápletek a zvratu na konci. Příběh je vyprávěn z pohledu Anny, hlavní hrdinky, která se po děsivé nehodě probouzí z umělého spánku. Musí si znovu vybudovat svůj život, protože přišla úplně o všechno. A pak tu máme Leifa, jejího zachránce. Tropy: spolubydlící a od přátelství k lásce. Bylo hezké sledovat, jak opět začíná věřit lidem. Objeví se zde i pár z předchozí knihy.

01.04.2024 4 z 5


S ďáblem v ráji S ďáblem v ráji Elizabeth O´Roark

Má druhá kniha od autorky a opět jedním slovem: perfektní. Nemůžu vytknout vůbec nic, od příběhu se nešlo vůbec odtrhnout. Máme zde úspěšnou zpěvačku Drew, může se zdát, že má vše, co si člověk ani nedokáže představit a přesto zdání může klamat. Hudební průmysl je zde popisován realisticky. A pak tu máme sexy doktora Joshe. Nedostupného bratra jejího bývalého. Do zhruba půlky se děj odehrává na Havaji, který byl tak krásně popsán. Tropy: bratrova přítelkyně, zakázaná láska, hudební průmysl a od lásky k nenávisti. Objevuje se nám zde i pár z předchozí knihy. Doporučuji!

29.03.2024 5 z 5


Sladký nepřítel Sladký nepřítel Kristen Callihan

Opět povedené čtení od autorky. Máme zde Luciana, bývalého profesionálního hokejistu a Emmu, herečku, která dostala vyhazov ze známého seriálu. Chemie mezi nimi je perfektní a o slovních přestřelkách a provokování ani nemluvě. Emma i Luc mi byli sympatičtí. Objeví se nám zde i pár z předešlého dílu. Souhlasím, že je to pohádkové čtení, ale co v tomto žánru není. Moc mi to bavilo.

26.03.2024 5 z 5


Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Autorka opět nezklamala. Svižné a vtipné dialogy, hezké romantické a žhavé chvíle a hlavní hrdiny, které nejde nemilovat. Máme zde tropy: mafie, únos (ne tak docela vlastně) a age gap (15 let). Tru je vtipná 24 letá studentka práv, která pracuje v bistru. Její myšlenky a vnitřní komentáře byly skvělé. A pak tu máme Liama, bosse mafie. Líbilo se mi, že to byl on, kdo se do ní okamžitě a jako první zamiloval. Už se moc těším na jeho dvojče Killiana.

22.03.2024 5 z 5


Mizera Mizera L. J. Shen

Tohle autorce prostě neskutečně jde, z totálního nepochopeného studeného padoucha udělat hrdinu, kterému na konci odpustíte všechno. Kniha Mizera se pro mě stala nejoblíbenější od L.J. Shen. Pokud váháte, doporučuji všemi deseti. Tentokrát tu máme chladného Cilliana a hodnou učitelku z mateřské školky Persephonu. Ona do něj byla vždy zakoukána, on jí ignoroval, ale v momentě, kdy se objeví u něj v kanceláři a žádá ho o záchranu, nedokáže odolat. Tropy: domluvené manželství, od nenávisti k lásce a age gap. Objevují se nám zde i hrdinové z předešlé knihy a už teď se těším na Aisling a Samuela.

13.03.2024 5 z 5


Matt Matt Lauren Layne

Krásná vtipná romantická kniha. Matt i Sabrina byli prostě skvělí. Jejich slovní přestřelky byly dokonalý. Kniha byla svižná a nenudila jsem se ani chvíli. Máme zde: druhá šance a předstíraný vztah. Příběh je vyprávěn z pohledu obou hlavních hrdinů a hrozně moc mi bavili i rozhovory mezi Ianem, Mattem a Kennedym. Poslední díl si asi přečtu v angličtině, jak mě to bavilo.

03.03.2024 5 z 5


Twisted Lies: Lži na ostří nože Twisted Lies: Lži na ostří nože Ana Huang

Autorka se stala jednou z mých nejoblíbenějších a její další kniha to jen opět potvrdila. Tentokrát jde o příběh Stelly a Christiana, jejich vzájemná chemie byla doslova spalující. Máme zde samozřejmě i páry z předchozích dílů. Knihu nešlo odložit, člověk pořád potřeboval vědět, co bude dále. O žhavých scénách nemůže být ani řeč - na Stelly focení, kdy Christian všem řekl ať vypadnou, asi jen tak nezapomenu. Hlavní tropy: předstíraný vztah a age gap. Epilog měl všechno, pobavil i dojal. Těším se na autorky další knihy.

02.03.2024 5 z 5


Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Další díl z mafiánského prostředí. Tentokrát zde máme Nessu, nejmladší členku rodiny Griffinů a potom Mika, který to neměl v životě jednoduché a od začátku jsem k němu měla pochopení. Po několika letech se stal hlavním bossem polské mafie a má v plánu se pomstít a jako prostředek mu má posloužit právě Nessa - nevinná 19 letá holka, která miluje balet, sice pochází z rodiny mafiánů, ale je to jeho pravý opak. Máme zde: hate to love, únos, zakázána láska a age gap (7 let). Knihu nešlo odložit. Opět je příběh vyprávěn z obou pohledů a objevují se zde i Cal s Aidou. O napínavé a žhavé scény nebylo nouze. Těším se na pokračování a že je na co se ještě těšit.

25.02.2024 5 z 5


Jak trumfnout miliardáře Jak trumfnout miliardáře Max Monroe

Perfektní romantická komedie. Máme zde Cassie a Thatche. Oba věční vtipálkové, co se snaží vystřelit si z toho druhého a ani jeden nemá ve zvyku se vzdávat. Hned ze začátku jsme hozeni do jejich příběhu a já to vítala všemi deseti. Když si z něj Cassie dělala srandu a nastěhovala se k němu a on si o ní myslel, že je totálně šílená, než jí prokoukl, měla jsem slzy v očích. To samé, když zjistil, že mu koupila zvíře (nechci prozradit více, každopádně Thatch si nenechal nic líbit). Máme zde i předchozí pár a epilog byl krásný. O žhavé sexy scény nebyla nouze, protože ta chemie mezi nimi byla skvělá. Těším se na posledního nezadaného miliardáře Wese.

23.02.2024 5 z 5


Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Opět povedená kniha od autorky. Tentokrát je to jiné v tom, že o hlavním hrdinovi jsem 80% knihy nevěděla, co si mám myslet. Ovšem posledních třicet stran si mě získal. Máme zde britského rockera Alexe (27), který má problémy s alkoholem a drogami a jako bonus má roztříštěné srdce z minulého vztahu. A pak je tu Indigo (21), se kterou se život také moc nemazlil a má mu dělat chůvu. Byla mi sympatická ve všech směrech. Máme zde: hate to love linku, hudební průmysl a závislost. Co oceňuji, jak autorka popisovala Alexovo problémy s alkoholem a kokainem, většinou je v knihách jen zmínka a pak jako zázrakem je hrdina v pohodě, tady to bylo mnohem autentičtější a je to prostě běh na dlouhou trať. Epilog byl krásný a teď už mi dává smysl, proč se kniha jmenuje Barva půlnoci.

18.02.2024 4 z 5


Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Krásná fantasy kniha. Vůbec jsem netušila, že jde ještě napsat originální kniha o upírech. Připomínalo mi to upírské Hunger Games. Oraya je mladá adoptovaná a především lidská dcera samotného krále. A potom zde máme upíra Raihna, kterého nejde nemilovat od prvního okamžiku. Obě hlavní postavy jsou skvělé. I přesto, že se jedná o delší knihu, utekla až moc rychle. Těším se na pokračování. Autorce se povedlo vytvořit fantasty svět, ke kterému se budu ráda vracet a budu netrpělivě čekat na její další příběhy. Máme zde: enemies to lovers, donucená blízkost a předstírané manželství.

14.02.2024 5 z 5


Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Moc krásná kniha. Užila jsem si každou stranu a nešlo přestat číst. Máme tady age gap (19 let), otec bývalého přítele, zakázaná láska. První dvě třetiny se jedná spíše o slow burn, ale mezi Pikem a Jordan to neskutečně jiskří od prvního setkání a poslední třetina je dokonalá, o spicy scény není nouze. Určitě si přečtu znovu.

09.02.2024 5 z 5


Hrdina Hrdina Samantha Young

Po dlouhé době hlavní hrdinka, která byla skvělá a já jí nemám, co vytknout. Lexie byla správná a několikrát jsem se musela při jejích sarkastických poznámkách smát. Potom zde máme Caina, se kterým se život také nemazlil. Velice dlouho mu trvalo než si uvědomil, že může být také šťastný a zaslouží si to, ale k příběhu to patřilo a dávalo to smysl. Máme zde: sluníčko a bručoun + šéf a zaměstnankyně. Příběh je vyprávěn z pohledu hlavní hrdinky. Musím říct, že tohle byl jeden z nejlepších příběhu, co jsem poslední dobu četla.

02.02.2024 5 z 5


A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

Jeden velký epilog, který má čtyři části. Tohle bude asi navždy má nejoblíbenější série a proto jsem byla ráda, že si mohu přečíst o hlavních postavách něco navíc. Doporučuji všem fanouškům série Milesův klub a přijde mi, že si autorka nechává otevřená vrátka pro pokračování nové generace a pokud se tak stane, tak budu nadšená. Milesů není nikdy dost.

31.01.2024 5 z 5


Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

Jedním slovem boží. Perfektní rom-com, přesně to jsem teď potřebovala. Máme zde Begonii se svým psem, která je čerstvě po rozvodu a chce zase žít a pak tu máme bručouna Hayse, který je jen tak mimochodem alergický na psy. Tropy: nucená blízkost, falešná přítelkyně, sluníčko a bručoun. Obálka může trochu klamat, protože uvnitř se skrývá perfektní knížka a já se bavila po celou dobu. Jejich první setkání budu mít v hlavě asi dlouho. Rozhodně si přečtu další autorky díla. Doporučuji.

31.01.2024 5 z 5


Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Opět se mi potvrdilo, že knihy od těchto autorek je jistota, jak se odreagovat a popřípadě se dostat z čtecí krize. Tentokrát tu máme London, která nevěří chlapům a sukničkáře Luka. V knize je mnoho vtipných momentů, například Lukova babička je skvělá... A pak zde máme několik spicy scén. Líbí se mi, že Luke byl první, kdo si uvědomil, že chce změnu a že London miluje. Takže nemohu jinak, doporučuji.

27.01.2024 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Opět perfektní čtení. Nenudila jsem se ani chvíli, o vtipné a žhavé scény nebylo nouze. Hanna mě moc bavila a z Willa se vyklubal citlivý chlap a nakonec on byl ten komu to došlo jako prvnímu. Máme zde i hrdiny z předchozích dílu a rozhovory mezi Willem, Maxem a Bennettem byly skvělé. Doporučuji.

25.01.2024 5 z 5


Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Krásné zakončení fantasy, od které jsem nic nečekala a byla neskutečně nadšená. Opět to mezi hlavními hrdiny jiskřilo a spicy scény neměly chybu. Des i Callie se řadí mezi mé oblíbené fantasy páry. O akci a dějové zvraty nebyla nouze. Doporučuji.

22.01.2024 5 z 5


Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

Kniha z mafiánského prostředí plus domluvené manželství. Lucy je studentka vysoké školy a Asher člen mafiánské rodiny. Už teď tam vidím několik vedlejších postav s dobrým potenciálem, takže další díly si určitě přečtu. Uznávám, že některé části byly slabší, ale jinak se to četlo moc hezky. Děj je vyprávěn jen z pohledu hlavní hrdinky. Možná by knize pomohl i Asherův pohled, ale i tak to byla příjemná oddechovka.

19.01.2024 4 z 5