Matt

Matt https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518694/bmid_matt-Xnk-518694.jpg 4 128 24

Vlci z Wall Street série

< 2. díl >

Matt Cannon je v osmadvaceti letech nejmladší makléř na Wall Street, úspěšný a hříšně bohatý. Kdysi býval „zázračné dítě“, ale teď je z něj každým coulem muž. Své o tom ví řada žen – a Matt si s chutí užívá večer co večer. Po posledním velkém flámu se však v novinách objeví zpráva s palcovými titulky, Mattovi klienti znejistí a šéfové ve Wolfe Investments mu dají ultimátum. Aby napravil svou reputaci, musí si najít přítelkyni. Buď bude mít vážnou známost, nebo poletí. S tak těžkým úkolem může Mattovi pomoct jenom jedna žena. Sabrina Crossová umí dělat geniální PR, je nejlepší manhattanská odbornice na nápravu pošramocené pověsti. Právě ona má sehrát Mattovu oddanou přítelkyni, ale i když jde o pouhé divadýlko, bude to pro ni těžký úkol. Znají se už dlouho a jejich minulost je komplikovaná a bouřlivá. Toho nafoukaného pařmena nesnáší, horší ale je, že na něj nepřestává myslet. Kdo z nich si jako první troufne porušit pravidlo, že tentokrát „nebudou pletky“? Protože jakmile k tomu dojde, hra přestává být hrou a skutečnost je tak žhavá, že by mohla sežehnout reputaci oběma.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Red
Originální název:

Hard Sell , 2018


více info...

Přidat komentář

Lutzinka
24.04.2024 4 z 5

Matt mě bavil o trochu víc, než Ian.
Jinak je to samozřejmě v podobném duchu a všichni víme, co od toho čekat a to taky přesně dostaneme.

broskev28
14.04.2024

Další dámská kniha, u níž juž předem tušíte, že konec bude sladký a nikoho nezarmoutí, ale proč ne. Dialogy mezi hrdiny jiskří – humor naštěstí vysoko převažuje nad sexuálními narážkami i asociacemi, takže pro mě docela čtivá jednohubka pro sice dubnové, ale teplotně letní odpoledne . . .
P.S. Kennedy vypadá jako morous, ale Ian mě zaujal a jestli se někde objeví Jarodův příběh, určitě neodolám!

„Ale jestli ti jde o to, co myslím – potvrzení, že muž a žena mohou být dlouhodobě šťastní – ujišťuju tě, že rozhodně je možné, aby to dva lidé, kteří se milují, zvládli. Asi to není snadné. A taky je to děsivé. Ale možné to je.“


kacenka6144
02.04.2024 4 z 5

Další příběh "zlatého chlapce" z Wall Street. Možná se mi líbil i o trošičku více než příběh Iana a Lary. Mezi Mattem a Sabrinou to tady přímo jiskřilo. Jejich slovní souboje jsou napsané s vtipem. A těším se na příběh Kennedyho.

Tess61
15.03.2024 5 z 5

Stejně super příběh a postavy jako první díl. Mohu jen doporučit.

Lucie.285
03.03.2024 5 z 5

Krásná vtipná romantická kniha. Matt i Sabrina byli prostě skvělí. Jejich slovní přestřelky byly dokonalý. Kniha byla svižná a nenudila jsem se ani chvíli. Máme zde: druhá šance a předstíraný vztah. Příběh je vyprávěn z pohledu obou hlavních hrdinů a hrozně moc mi bavili i rozhovory mezi Ianem, Mattem a Kennedym. Poslední díl si asi přečtu v angličtině, jak mě to bavilo.

moma08
02.03.2024 4 z 5

Já si ten příběh určitě neužila, jako ten první.
Celé to bylo takové hopem, žádná velká zápletka...
Jsem zvědavá na poslední pár..

Vaiolet
01.03.2024 4 z 5

Druhý díl série byl o moc lepší než ten první. Mezi hlavními hrdiny to jiskřilo, skvěle k sobě pasovali. Líbilo se mi, že už se vlastně znali a tím pádem byl celý příběh dobře rozjetý a ten námět je taky super.
Rozhodně se těším na díl o Kennedym a Kate. Vzheledem k tomu jak jsme měli možnost je oba už poznat, tak ten díl bude bomba.

dencazrnu
11.02.2024 4 z 5

Druhá kniha ze série Vlci z Wall Street a opět to bylo velmi povedené. Příběh Sabriny a Matta byl o něco slabší, než předchozí Ian, ale i tak to jsem si čtení užila. Obě hlavní postavy mi sedly a já jsem si je oblíbila hned na začátku. Vlky z Wall Street řadím mezi mé oblíbené romantické série, protože autorka umí skvěle vybalancovat příběh a erotickou linku tak, aby byl čtenář „uspokojený“, ale zároveň nebyl přehlcený jednou nebo druhou linkou. Na třetí díl s Kennedym se velmi těším a myslím, že nás čeká velmi zábavný díl :-)

Sančez
09.02.2024 5 z 5

Tak tohle bylo božské. Několikrát jsem se u knihy usmívala jak pitomeček. Oba hlavní hrdinové mi neskutečně sedli.

Knihotyna
02.02.2024 5 z 5

Druhý díl ze série Vlci z Wall Street. V sérii se setkáváme se třemi přáteli, každý díl se pak věnuje jednomu z nich - v tomto díle Mattovi :)!
Matt si na jednom večírku pěkně zavaří a pošramotí pověst svou i firmy, pro kterou pracuje. Dostane ultimátum. Má se usadit nebo přijde o práci. Kde sehnat falešnou přítelkyni, která by nestála o život "šťastně až navěky"?Všichni přátele takovou znají! Ale můžou Matt a Sabrina předstírat milence, když je tíží společná minulost a nepřátelství až za hrob?

Tak tenhle díl mi sednul! Chemie mezi Mattem a Sabrinou byla prostě boží! Hádky, slovní přestřelky, herecké výkony, tajemství a velké finále! :)

Celá tahle parta lidí mě zkrátka baví. Vše parádně ladí, i když jsou povahově každý úplně jiný.

Pokud hledáte milé čtení, rozhodně mohu doporučit. Za mě lepší než Ian a těším se na příběh Kennedyho :)!

"Od samého začátku byla vždycky palivo, co zažehne můj plamen, jiskra, která způsobí, že vzplanu."

georginaa
22.01.2024 4 z 5

Tento druhý díl se mi více líbil než ten první. Matt byl sympaťák, rád si užíval života, dokud se nedostal na titulku v jednom časopise a jeho nadřízení mu nepohrozili vyhazovem. Buď půjde, nebo si musí najít přítelkyni, která ho zkrotí.
Kamarád Ian mu dohodí nejlepší kamarádku Sabrinu, s kterou se ale vůbec nesnáší (no vlastně po ní touží, ale to za žádnou cenu nepřizná). Sabrina i když Matta nenávidí, nabídku přijme, i když dohoda zní, žádný sex, žádné podvádění. (nehledě, že on má tak hříšné tělo a ona ho zbožňuje, ale to za žádnou cenu nepřizná). A tím se rozvíjí příběh plný očekávání, porozumnění a hádek a též chemie, kterou si nechtějí připustit. Moc mě to pobavilo a už se těším na třetí díl o Kennedym.

Ketfl
20.01.2024 4 z 5

3,5/5*

Příběh Matta byl za mě rozhodně lepší než příběh Iana. Hate to love romantickou linku mám ráda, ale tady mi přišla taková ne příliš uvěřitelná. Jako ta nenávist tam zase až tak nebyla. Příběh se ale hezky četl, kniha je krátká, takže příběh se nikde netáhl. Postavy samy o sobě mi přišly sympatické. Jen to ničím nevyčnívá z davu. Prostě příjemná odpočinkovka, u které za pár dní nebudete ani vědět, že jste ji četly.

Katy_vKnihách
18.01.2024 3 z 5

Tak jako u prvního dílu, ničím nepřekvapující, průměrný příběh s průměrnými postavami. Nalákala mě hate to love linka, ale nebyla nijak velká a na můj vkus to opět prostě zapadlo do starých známých kolejí, které prostě nezaujmou a nenutí mě to číst dál. I tak, pokud se vám líbil první díl, tento se vám bude líbit také.

pollyn
08.01.2024 1 z 5

Vůbec to kvalitou nenavazuje na první díl. Naprosto tuctové, předvídatelné a plytké.

astra3
14.12.2023 5 z 5

Hezký, romantický. Moc se mi to líbilo.

Njangu
13.12.2023 5 z 5

Lepší, super.... Úžasně napsané. Bavilo mě to. Lepší než první díl a to ten první nebyl vůbec špatný.
Mám ráda v příběhu, když se sejdou dvě silné osobnosti. A ta jejích slovní výměna.... Přesně můj hrnek kávy.
Úžasně zpracované "HATE TO LOVE"
A těším se na poslední díl.

Zomy
26.11.2023 4 z 5

Takhle autorka píše tak nějak mile a příjemně, uklidňuje mě to a baví mě to.

V tomto příběhu nebylo vůbec nic nového nebo překvapivého, přesto jsem si užívala konverzaci i chemii mezi Mattem a Sabrinou a nic dalšího jsem tam nepotřebovala.
Souhlasím s tím, že popelkovský konec bych si taky radši odpustila, ale Američani si to asi odpustit neumí :-)

Jsem zvědavá na Kennedyho, protože staromilský mrzout může být fajn hrdina.

havrmoni
22.11.2023 5 z 5

Tohle se mi líbilo víc než předchozí díl. Škádlení, jiskření a zamilování. Až na tu akci na plese ve stylu amerického filmového happy endu ( na veřejnost), který fakt nemusím, se mi to líbilo. Jsem zvědavá na další díl. Tak za půl roku a déle :))

lusitta05
07.11.2023 4 z 5

Taká kľudná romantika,ale fajn.

biki
04.11.2023 4 z 5

Líbilo se mi to o něco víc než první díl, který se mi zdál trošku kostrbatý. V tomto případě mi děj připadal plynulejší, a také osobnosti obou hlavních hrdinů lépe vykreslené. Samozřejmě, je to jen další romantická pohádka, ale dobře se čte.

Autorovy další knížky

Lauren Layne
americká
2023  77%Ian
2022  76%Láska naslepo
2022  80%Láska z Manhattanu aneb Jak vyrobit gentlemana
2023  84%Matt
2024  87%Kennedy

Kniha Matt je v

Právě čtených2x
Přečtených188x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených3x
Knihotéce156x
Chystám se číst85x
Chci si koupit22x
dalších seznamech5x