Lenous133 Lenous133 komentáře u knih

☰ menu

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla. Zatím jsem od Kate Morton přečetla 2 knihy a obě jsou prostě úžasné, i když Zapomenutá zahrada mě dostala o drobet víc :) Kate Morton je pro mě paní spisovatelka, dokáže napsat velice čtivý román, který vás na začátku knihy chytne a nepustí dokud nedočtete poslední stránku a přesně toto od knihy očekávám.

20.08.2015 5 z 5


Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Druhý díl měl pro mě oproti prvnímu dílu pozvolný začátek, ale když se podivné děti dostali do Londýna, nemohla jsem přestat číst. Autor má užasnou představivost děj je plný akce, záhad a vše je to perfektně doplněné starými fotografiemi, kterých je v tomto díle požehnaně. A ten závěr? ... Co k tomu dodat, snad jen to, že na další díl nebudeme doufejme čekat moc dlouho.. :)

22.04.2015 4 z 5


Silo Silo Hugh Howey

Dlouho mi trvalo se do knížky začíst...nerada odkládám rozečtené knížky a tak jsem vytrvala a odměnou mi bylo posledních pár stránek díky kterým si možná i přečtu další díl, protože mě zajímá, jak to vše dopadne. Námět sám o sobě není špatný, ale v knize je pro mě moc nudných úseků. Asi jsem od knihy s takovou reklamou čekala, že mě od začátku vtáhne do děje a nenechá mě jít spát dokavaď ji nedočtu...ale to se bohužel nestalo.

04.11.2014 3 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Nic podobného jsem nikdy nečetla, u knížek moc nebrečím maximálně mi ukápne slza dojetí, ale u téhle jsem regulérně řvala a na poslední stránky jsem skoro neviděla ...Jojo Moyes umí napsat neuvěřitelně silný příběh, nad kterým přemýšlíte ještě pár dní poté co ho dočtete. Alespoň u mě tomu tak bylo...

22.07.2014 5 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Nemám nic proti romantickým knižkám, ale tohle bylo až moc přeslazené. Byla to druhá přečtená knížka od této autorky... Počkám na tebe bylo rozhodně o hodně lepší.

04.07.2014 2 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Byla to taková příjemná oddechovka na nedělní deštivé odoledne :) Hodnotím třemi hvězdičkami...dala bych 3 a půl, ale to tady bohužel nejde.

02.07.2014 3 z 5


Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Pro mě asi nejlepší knížka od Gillian Flynn a jsem velmi zvědavá na filmové zpracování s Charlize Theron a Chloë Grace Moretz v hlavní roli.

17.06.2014 4 z 5


Válka za bílého dne Válka za bílého dne Peter V. Brett

Doufám že Peter V. Brett bude psát rychle, když takle 3 díl ukončil :D...Ale jinak pro mě prostě úžasná serie :) až na Rennu pásáže s ní mi občas lezou na nervy...

17.06.2014 5 z 5


Prorok Prorok Amanda Stevens

Další skvělý díl ze serie Hřbitovní královna, který měl být původně asi poslední, ale jelikož se autorka na svém blogu zmiňuje že se 4 díl blíží do finále, budu se jen těšit na další pokračování a doufám, že bude tak úžasně napsaný jako všechny knížky Amandy Stevens.

09.04.2014 5 z 5


Království Království Amanda Stevens

Hrozně jsem se na pokračování těšila a vůbec mě nezklamalo...knížka se četla sama. Drobet mě mrzelo že Devlin se v tomhle díle neobjevil, ale i tak měla knížka úžasnej a překvapivej děj. A na to jak to s Devlinem a Amelií dopadne, si budu muset holt počkat do dalšího dílu....A doufám že to čekání nebude moc dlouhý :-)

19.12.2013 5 z 5


Jak je důležité míti Filipa Jak je důležité míti Filipa Oscar Wilde

Jendím slovem ÚŽASNÉ!!!
Znám to snad nazpaměť :-)

16.08.2013 5 z 5


Pouštní Kopí Pouštní Kopí Peter V. Brett

Opět skvělá kniha, možná dokonce lepší než ta první. Ze začátku mě tedy drobet naštvalo že děj nepokračuje Arlenem, ale musím říct že i příběh Jardira byl dobrý. Jsem vážně zvědavá jak tohle vše bude pokračovat, ale nechce se mi začínat číst 3 díl, protože vím že mi pak čeká dlouhé čekaní na 4. díl.

16.08.2013 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Hostite je určitě nejlepší knížka od Stephenie Meyer první pár stránek tedy pro mě nuda až jsem přemýšlela že knihu číst nebudu. Ale pak jsem se začetla a musím říct že se mi kniha velice líbila, i když to Stephanie sáhodlouhé popisování mě vážně chvilkama štvalo. Škoda jen že film se moc nepoved.

16.08.2013 4 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Čekala jsem drobet jiný děj, možná trochu víc hororový...ale ani takle to nebylo špatné a fotky k tomu knihu obohatili. Další díl si určitě přečtu...a doufam ve filmové zpracování se správným režisérem by to moh být výborný film.

17.06.2013 3 z 5


Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Výborná kniha, přečtenou sem jí měla během 3 dnů. Nemůžu se dočkat 2 dílu...

17.06.2013 5 z 5


Tetovaný Tetovaný Peter V. Brett

Výborná kniha, i když mi drobet trvalo se prokousat prvními stránkami ale pak už jsem se od knihy nemohla odtrhnou. Těším se až začnu číst dálší díl...

17.06.2013 5 z 5