Království

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Amelia Grayová restauruje staré hřbitovy a píše blog o všem, co souvisí s tradicí pohřbívání na americkém Jihu. Kromě toho má také schopnost vidět duchy, o čemž však – na rozdíl od těch prvních dvou věcí – málokdo ví. Poté, co se málem stala obětí pomateného vraha, vezme Amelia zakázku na obnovu starého hřbitova v městečku Asher Falls v Jižní Karolíně. Brzy však začíná mít neblahé tušení, že se zde ocitla z úplně jiného, mnohem temnějšího důvodu… Proč se na dně Zvonkového jezera nachází ještě jeden hřbitov? Proč to Ameliu pořád táhne ke hrobu, který objevila v lese? Jako by Asher Falls, tomu chřadnoucímu království, někdo sežral duši. Lidi, domy, dokonce i samotný vzduch, všechno jí zde připadá poskvrněné, nasáklé zlem. K obnově může dojít ale jedině tehdy, pokud nejprve Amelia objeví pravdu. Pravdu o Asher Falls – i pravdu o sobě samotné… Druhý díl z vynikající série Amandy Stevensové o Hřbitovní královně, který doslova uchvátil čtenáře po celém světě....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180039/big_hrbitovni-kralovna-kralovstvi-yHc-180039.jpg 4.5707
Série:

Komentáře (149)

Kniha Království

Miriam
20. března

Tahle série se mi opravdu moc líbí, i když už nejsem náctiletá. Sympatická hlavní postava, více se začíná rozplétat minulost. Těším se na další díl.

Evkaha
15. března

Jako vážně? Po prvním otevřeném díle úplně jiní lidé a místo? Dobře Amélie se dozvídá něco o svém životě, ale opět spousta nevysvětlených věcí, ale pořád dobrý

Janík511
27. ledna

Tentokrát se mi kniha tolik nelíbila, nic moc se v ní neděje. Chyběla mi jako poslední dočíst z celé série, neboť se mi zdála nejslabší

drakamena
23. ledna

Zkratkovité chování hlavní hrdinky a její neustálé "musím odejít - ne, nemůžu - musím - nemůžu" mi postupem času začalo jít na nervy, to jak si pořád v duchu opakovala, jak by se měla řídit pravidly, ale prostě nemůže, nejde to atd. atd. atd. Pořád dokola jako na kolovrátku. Atmosféra hezká a líbilo se mi, že jsme se dozvěděli pravdu o Ameliině původu, ale moje potřeba pořádně s Amelií zatřást, až to bude chrastit, můj požitek z knihy poněkud otupovala.

verka5083
02.10.2022

Druhý díl byl o Trochu lepší než první. Na začátku se to trochu drhlo, ale pak se dej rozjel a kniha pile překvapila.

Sysel
28.08.2022

Druhý díl byl lepší, než první. Zkusím i třetí, doufám, že to bude mít vzestupnou tendenci.

Sumatrae
20.07.2022

Prvni dil se mi na jednu stranu libil vice, ale na druhou.... Tohle melo vetsi spad, zajimavejsi zapletka, skvele vykreslene prostredi mestecka Asher Falls i postav, ale hororem bych to urcite nenazvala... Angus, to je asi nejvetsi sympatak knihy, ten se mi tam libil moc, doufam, ze bude i v dalsich dilech

tanecnica
10.07.2022

Druhý díl Hřbitovní královny mě bavil víc než první. Tady už byl příběh, zápletka, větší poutavost. Je vidět, že je autorka malinko zkušenější. Těším se na třetí díl.

1 ...