Katka2382 Katka2382 komentáře u knih

Obálka knihy Ještě není konec Ještě není konec Michal Sýkora

Matně si vybavuji filmové zpracování,ale už jsem si nepamatovala kdo byl vrah,takže teď už to konečně vím.
Příběh byl velmi čtivý a napinavý.

30.04.2026

Obálka knihy Taková normální rodinka se vrací Taková normální rodinka se vrací Fan Vavřincová (p)

Tak tohle se fakt nepovedlo.Pavla byla vyloženě na ránu a bylo to všechno takový divný,chaotický a nepřehledný.

30.04.2026

Obálka knihy Královna – Panovnice a matka Královna – Panovnice a matka Eva-Maria Bast

Nebylo to špatné pokračování, jen je tato kniha více politická,což se dalo předpokládat.Asi bych také uvítala více informací ze soukromého života.

27.04.2026

Obálka knihy Královna – Na cestě k trůnu Královna – Na cestě k trůnu Eva-Maria Bast

Na knihu jsem v knihovně narazila náhodou a páč mám Její Veličenstvo v oblibě bylo mi jasné,že si ji musím přečíst.
Kniha je psaná velmi čtivě a naštěstí nezklouzává směrem k červené knihovně.Doporučuji.

25.04.2026

Obálka knihy Povídky ze Svrabové čtvrti: Zmizelý svět židovské Prahy Povídky ze Svrabové čtvrti: Zmizelý svět židovské Prahy František R. Kraus

Nechte na sebe dýchnout kouzla staré,dnes už zaniklé Pahy.
Povídky jednou smutné jindy nadějné však krásné.

Obálka knihy Hrbaté duše Hrbaté duše Lenka Chalupová

Nádherný,lidský příběh.Kdyby to šlo dám alespoň 20 hvězdičky.Knihu jsem přečetla jedním dechem a byla to fuška se od ní odtrhnout a dělat něco jiného.

Obálka knihy Píseň pro Kateřinu Píseň pro Kateřinu Robert Kapal

Každý příběh nenaplněné lásky je smutný.

Obálka knihy Dívka v modrém plášti Dívka v modrém plášti Monica Hesse

Čekala jsem trochu víc.

Obálka knihy Cínový vojáček Cínový vojáček Josef Šorm

Pěkná česká poctivá detektivka, jen tedy vyšetřovatelka Grant mi k srdci moc nepřirostla.

11.04.2026

Obálka knihy Jak udělat revoluci: Zápisky z trestanecké kolonie Jak udělat revoluci: Zápisky z trestanecké kolonie Naděžda Tolokonnikova

V Rusku a zejména v ruských věznicích se toho za posledních 100 let moc nezměnilo.
Kniha byla velmi zvláštně psaná,ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

Obálka knihy Letnice Letnice Miroslav Hlaučo

Tahle kniha mi ležela na nočním stolku bezmála rok,koupila jsem ji na Světě knih a mám ji i s podpisem autora.
No řeknu vam stálo to za to,počkala jsem si na správné rozpoložení a čtení jsem si vychutnala se vším všudy.
Po pomalejším začátku se příběh rozjede a jeden se ani neodtrhne od čtení.

29.03.2026

Obálka knihy Luciina volba Luciina volba Dagmar Berková

Nemůžu si pomoct,ale v té rodině snad nebyl nikdo normální. Takovou schízu jsem dlouho nezažila.Luciiny rodiče byli vyloženě na pěst,plnou pusu křesťanství a doma vesele týrali děti.

25.03.2026

Obálka knihy Pan Bůh a paní Bohová mají krizi Pan Bůh a paní Bohová mají krizi Ivan Lupták

Bylo to povětšinou smutné čtení.

23.03.2026

Obálka knihy Tři malé ženy Tři malé ženy Norbert Frýd

Kniha se mi líbila.
První povídka je pohádkově milá.
Druhá povídka byla inspirována osudem české herečky Anny Letenské.
A ta třetí,no to byla taková docela agitačka,ale v té době se tak psalo nebo muselo psát.

21.03.2026

Obálka knihy Na kratším konci ulice Na kratším konci ulice Thomas Brussig

Toto kniha má jednu jedinou nevýhodu,a to že je tak strašně krátká.Kldně bych četla dál a dál.
Líbilo se mi to moc.

15.03.2026

Obálka knihy Gustáv Husák Gustáv Husák Michal Macháček

Je to hodně obsáhlá kniha,trochu jsem doufala,že tam bude víc z osobního života.

15.03.2026

Obálka knihy Ženy Ženy Kristin Hannah

No,kniha je to pěkná se zajímavým tématem,ale na mě tam bylo až moc patosu a melodramatu.Hodně směrem k červené knihovně,ale vím že paní spisovatelka má tyto tendence snad u všech knih takže jsem to i očekávala.

14.03.2026

Obálka knihy Marta děti nechce Marta děti nechce Petra Soukupová

Knihy Petry Soukupová mám moc ráda,ale tahle mi přijde jako takový slabší kus.
Málokterá knižní postava mi byl tak strašně nesympatická jako právě Marta,ani to nebylo jejím rozhodnutím nemít děti,ale jejím chováním,povrchností a sebestředností.

Obálka knihy Děj se vůle boží Děj se vůle boží Jean-Michel Guenassia

Pěkné a čtivé,ale ruku na srdce na Klub nenapravitelných optimistů to prostě nemá.

Obálka knihy Materialista Materialista Karel Hynie

Mě se kniha moc líbila a krásně se četla.Kdo má rád takové poklidnější vyprávění tak vřele doporučuji.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi