katasukivasukim Online katasukivasukim komentáře u knih

☰ menu

Podíl viny Podíl viny Veronika Martinková

Tak, to bylo velice příjemné čtení.
Nejen vyšetřování, ale i pracovní a soukromé vztahy. Určitě si s radostí přečtu i další autorčiny knihy.
A víte co? Těším se.

17.04.2024 5 z 5


Chobotnice Chobotnice Lubomír Černík

Tak, musím uznat, že alkohol je opravdový ďáblův povedený kousek.
Těžko odolat, těžko bez něj žít.
Soudě, dle knihy. Kdo si tím neprošel nepochopí.A asi nikdo z nás, si tím ani projít nechce.Sugestivně napsané řádky, které napsal a prožil sám alkoholik.Za mě teda masakr. Já jen doufám, že nikdo z mých blízkých nikdy nezakusí tuto hrůzu, být alkoholikem.

15.04.2024 4 z 5


Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Linda Castillo

Tak, to je jasný, tady jedu na jistotu. Opět přečteno jedním dechem. Dva dny studené večeře, tiché večery, protože zkrátka musím přijít na vraha.Dovolila jsem si přečíst poslední knihu, jen proto, že má v květnu vyjít nová. Jinak bych si ji šetřila. Až ji budu mít v knihovně, budu zase čekat na další.Chichi.
Byla to peckovice, jako vždycky. Paní Castillo klobouček.

11.04.2024 5 z 5


Děda Děda Jan Novák

Kniha mě zaujala asi v polovině.Do té doby to bylo, takové od všeho něco. Ale pak už to frčelo.Když se kniha začala zaměřovat, jen na dědu.Jsem z vesnice a děda byl sedlák.Sedláky o všechno obral stát, a to na čem celé generace pracovali,šlo organizováně do kopru. Jo děda v knize byl borec stál si za svým a pečoval nadále s láskou na svém zabraném gruntu.Asi by o tom měla dnešní generace vědět víc.Ale bohužel, dnešní mladí nevědí ani zda jsou kluk holka, nebo ono.

06.04.2024 3 z 5


Lovec přízraků Lovec přízraků Viktorín Šulc

Po shlédnutí filmu Metoda Markovič Hojer, jsem neodolala a pustila jsem se do této knihy.
No, teda mazec.Velice zajímavý pohled do práce detektivů z kriminálky.Reálné fotky doplňující knihu,jsou maso.
Co všechno jsou si lidé schopni udělat a co všechno se zločincům honí v hlavě.Jako i ostatním i já jsem se přistihla k jakési náklonosti k pachateli v kauze Hojer.
Až jsem se otřásla.
Každopádně toto dílko doporučuji.Pan Markovič byl třída.

23.03.2024 5 z 5


Hrad mistra kloboučníka Hrad mistra kloboučníka Archibald Joseph Cronin

To je taaak nádherná knížka.Četla jsem ji už dříve.A vůbec všechna knihy od pana Cronina,jsou naprostá pecka.Moc doporučuji a zaručuji, že se ke knihám budete vracet.Knihu mám už ve velmi použitém stavu, ale nevzdá se jí.

27.02.2024 5 z 5


Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

To se táák krásně četlo.Hned jdu na další díl.Je to tak krásně a čtivě napsané.A zase tady člověk pochopí, že se všechno opakuje.Jiná doba, jiné okolností, ale pořád stejná bezmoc.Bohatí, chudí, hodní, špatní.Nakonec vždy, kdo dělá rukama a je poctivec je na tom nejhůř.

27.01.2024 5 z 5


Moje dcera je feťačka Moje dcera je feťačka Soňa Šlégrová

Takže ,,,, zpočátku mi trochu vadilo, popisování pocitů matky, prarodičů a dcery.Přišlo mi, že tu knihu čtu pořád dokola. Pak se kniha dala jiným směrem, protože dcera to měla najednou jinak.Jako,,,,,matka, měla fakt pech. Nejdřív si vzala fakt debila, a pak celá lavina šíleností.Už mám dost načteno o závislostech a i tato zpověď je masakrální. Prosím všechny pozorujme své děti nezavírejme oči a hlavně si neříkejme, že našich dětí se to netýká.Všem rodičům přeji, ať tuto zkušenost nemusejí zakusit.

17.01.2024 4 z 5


Z kopce do kopce Z kopce do kopce Kateřina Dubská

Tak to mě strašně nebavilo.Knihy paní Dubské mám ráda,ale tuto?Za mě velká křeč,možná, proto, že jsem ze vsi.Nevim, ani mi to nepřišlo k pousmání.To fakt bolelo,a já se tak těšila.Tak snad příště.

09.01.2024 1 z 5


Houpačky Houpačky Lucie Konečná

Ty jo, to byla fakt sranďalka.Já jsem teda taky éro a zdaleka mi není 70 let,ale tuto bych teda chtěla zažít. Asi to taky zkusím až k tomu věku dojdu. Být svobodná a užít si krásně stáří.Pokud mi to zdraví dovolí. Bylo to moc prima čtení doporučuji a budete se smát a to je moc dobře. Protože,když se blížíme do finiše, mělo by to být s úsměvem na rtech.

05.01.2024 5 z 5


Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Tak tuto byl zajímavý pohled do života jedné,ženy.Díky despotickému muži přijde o svobodu,dceru a vlastně i sebevědomí.Bylo to takové,že jsem si říkala,teda ten chlap je ale pěkná s...ě.A nakonec by mu i uvěřila,že se dokázal změnit.Za mě stojí za přečtení.

02.01.2024 4 z 5


Noc Noc Bernard Minier

Ty jo,tak tuto bylo zase trochu jiné čtení.
Strašná spousta postav,trochu jsem se v tom ztrácela,ale je pravda,že každá postava tam měla své místo.Fakt mě udivilo,že ta potvora Kirsten to měla takhle zmaknutý.Za mě dobré čtení,ale CARTER je CARTER.Chichi

30.12.2023 4 z 5


Tma Tma Bernard Minier

Tak ,třetí kniha a dle mého názoru je to u každé další knihy u Miniera lepší.Popis prožívání nátlaku bylo mrazivé.Trošku mi chyběl Martin,ale nakonec to opět zvládl.Jo,já pálím na další titul.To prostě chceš.

23.11.2023 5 z 5


Kruh Kruh Bernard Minier

Nóó,tak druhá kniha se mi líbila víc,než Mráz.Byla poutavější a víc frčela.Urcitě jdu do další..

13.11.2023 5 z 5


Mráz Mráz Bernard Minier

Tak,vůbec to nebylo špatné. Jen mi přišlo trochu moc zbytečných stránek.Ale Martin příjemný,člověk s obyčejnými problémy.Trochu mě zarazila frekvence homosexuálů v řadách policie,ale nakonec.....proč ne.

04.11.2023 4 z 5


Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Začátek byl takový pomalý,ale pak se to rozjelo.Bavil mě styl psaní a popisování vnitřního dění v hlavě Adama.Již druhá kniha od pana Novotného,no za mě byla tato víc. Takže jo fajn a já určitě přečtu další knihy od autora.

14.10.2023 5 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Tak za mě,zase trochu jiné.Jako Zloba.Velmi barvitě vypsané zrůdnosti,o trochu více než v jiných dílech.Někdy se sama sebe ptám,proč se mi vlastně Carter tak líbí.Uklidňuje mě jen to,že nejsem evidentně sama.Dle recenzí zde.Mám před sebou jen dvě knihy.
Jako,co budu číst????
Teda ,manžel bude rád.Chichi

28.09.2023 5 z 5


Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Já to řeknu asi takto.
,,HODNĚ ČTU,,

20.09.2023 5 z 5


Strmý pád Strmý pád Linda Castillo

Tak tady jedu na jistotu.Linda Castillo je jistota.Svižný průběh,příjemný styl psaní,nečekaný závěr.Musím se teda pochlubit,že jsem přišla na pachatele,ale asi to bude tím,že už mám přečteny všechny tituly.Teda poslední si šetřím.Opět příjemný zážitek.

11.09.2023 5 z 5


Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Tak já zase nemohu jinak,než ÁÁÁCH.To se prostě nedá odložit.Vždycky,když začnu číst další knihu od Cartera,manžel vzdychne.Zase budeš v noci kopat a budou rychlé večeře.Chichi.On to zvládne,ale moje telefonní číslo si nepamatuje.Já teda jeho jo.Bohudík pro manžela.......

09.09.2023 5 z 5