kami16 kami16 komentáře u knih

☰ menu

Vždy přijde jaro Vždy přijde jaro Julie Garwood

Naprosto úžasná kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout. Tento příběh obsahuje vše, co miluji, a to znamená lásku, intriky, napětí, romantiku při měsíčku a pohledy plné vášně. :) Navíc jsem tak nějak od začátku tušila, kdo se do koho zamiluje a dokonale jsem odhadla Rebeku :D Když jsem tuto domněnku pověděla mamce, která knihu již četla a doporučila mi jí, tak se jen potutelně usmívala :) A Cole... No prostě fantastický chlap se skvělým opálením a svalnatým tělem :D Už jen kvůli němu se stojí ke knize opět
vrátit. A já jsem si jistá, že se k ní vrátím a myslím si, že to nebude trvat příliš dlouho :D

27.08.2017 5 z 5


Mstitel Mstitel Jude Deveraux (p)

Tato kniha je zkrátka báječná ve všech směrech. Nechybí zde humor, romantika i vypjaté a napínavé situace. U této knihy se čtenář prostě nemůže přestat smát. Občas mi bylo Alexe až líto, jaké mu dávala Jessika kapky. A on jí to jako správný chlap vždycky vrátil. A jeho převlek za mstitele? Ten celé knize dodal ten pravý šmrnc. Takovéhoto muže by zkrátka chtěla ve svém životě potkat každá žena. No ne? :D K této knize se budu určitě stále vracet, protože já jí můžu číst stále dokola, a i tak mi bude připadat, že jí čtu poprvé a stále se u ní budu usmívat. :)

26.07.2017 5 z 5


Rozmarné léto Rozmarné léto Vladislav Vančura

Knihu jsem četla k maturitě a popravdě mě moc neoslovila. Čekala jsem od ní více.

11.06.2017 3 z 5


Černí baroni aneb Válčili jsme za Čepičky Černí baroni aneb Válčili jsme za Čepičky Miloslav Švandrlík

Za mě velmi dobrá kniha, ve které je všechno co tam má být. Skvělý vtipný děj, momenty a ty postavy. :D Nejvíce se mi samozřejmě líbil Kefalín, který dodával celé knize ten správný nádech. A samozřejmě nebyla nouze o jeho vtipné zážitky, jako například Ráj vepřů, nebo zpěvačka kapely, která si sedla prdelkou na rozžhavená kamna. U toho jsem se vážně hodně nasmála. :)

11.06.2017 4 z 5


Máj Máj Karel Hynek Mácha

Knihu jsem četla jako povinnou četbu a upřímně mě moc neoslovila. Začátek samozřejmě dobrý, ale uprostřed knihy a ke konci jsem knize nevěnovala tolik pozornosti. Mácha opravdu není spisovatel, ke kterému bych se vracela.

11.06.2017 2 z 5


Báječná léta s Klausem Báječná léta s Klausem Michal Viewegh

Tato kniha mě opět nezklamala. Nechyběly zde opět úsměvné, vtipné momenty a historky. I přesto se mi ale první díl líbil více.

11.06.2017 4 z 5


Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Michal Viewegh

Tuto knihu jsem četla do čtenářského deníku a byla jsem z ní nadšená. Místy humorná, vtipná a zajímavá kniha. A místy mě z ní i mrazilo. Autor patří mezi mé oblíbence a jeho knihy čtu velmi ráda.

11.06.2017 5 z 5


7 dní hříchů: Román o zradě, lásce, přátelství 7 dní hříchů: Román o zradě, lásce, přátelství Josef Urban

Velmi dobrá knížka, ve které je všechno co tam má být. Nechybí zde láska, napínavé a drsné chvíle, a navíc je to inspirované skutečnými událostmi. I přesto, že to ve skutečnosti bylo jinak a autor si příběh předělal do této podoby se mi velmi líbil a určitě si ho znovu ráda přečtu.

11.06.2017 5 z 5


Ravennina perla Ravennina perla Meredith Ann Pierce

(SPOILER) V tomto díle mě zklamal konec. Celou sérii očekáváte, že hlavní hrdinové budou spolu a ono nic. Pro mě velké zklamání.....

11.06.2017 4 z 5


Přes Moře písku Přes Moře písku Meredith Ann Pierce

Od této knihy jsem po pravdě očekávala více. První díl se mi zamlouval více. Tak jsem zvědavá, co přinese třetí díl.

11.06.2017 3 z 5


Temný anděl Temný anděl Meredith Ann Pierce

Tuto knihu mi půjčila kamarádka, která mi jí doporučovala, a ze které byla nadšená. V průběhu čtení a po přečtení se mi také začala velmi líbit. V knize bylo přesně to, co jsem od ní očekávala.

11.06.2017 5 z 5


Zamilovaná princezna Zamilovaná princezna Meg Cabot

Kniha mě nebavila tolik jako dva předchozí díly, ale měla také pár svých světlých stránek. :) Třeba to, jak Mia posílala Michaelovi anonymní milostná psaníčka, ale on stejně věděl, že jsou od ní. To jí dal také najevo při Zimní slavnosti. No a konec knihy prostě bomba! :D

09.08.2016 5 z 5


Místo pro princeznu! Místo pro princeznu! Meg Cabot

Druhý díl ze série také nezklamal. Zase další Miiny starosti a další vtipné příhody. Nejvíce mě bavili situace, kdy Mia řeší, že každý s někým chodí, jen ona nemá nikoho. V této knize se mi líbil Hank, který musí být podle popisu opravdu fešák. :)
Další z knih, kterou stojí za to si přečíst.

09.08.2016 5 z 5


Princezniny deníky Princezniny deníky Meg Cabot

Tato kniha mě upřímně rozesmála. Mia a její názory byly chvílemi opravdu až absurdní. Tak se na to dívám ale až teď, když už jsem o něco starší, než když jsem knihu četla poprvé. Baví mě knihy, které jsou psané ve formě deníku. Vždy se člověk dozví víc o myšlenkách hlavní postavy a lépe porozumí jeho/ jejímu jednání. :D
Zkrátka knihu čtu velmi ráda a má místo v mé knihovně. Doma mám koneckonců celou sérii.
Vřele doporučuji její přečtení.

09.08.2016 5 z 5


Ztracený svět v podzemí Ztracený svět v podzemí Roderick Gordon

Je to skvělá kniha, která se dobře čte. Trochu mi to připomínalo sérii Tajemství gobelínu, ale až na to, že Podzemí se odehrává v současnosti. Kniha mě bavila až do svého konce a už se těším, až si přečtu další díly. Moc se mi také líbí obálka knihy, na které je vystouplé písmo.

07.08.2016 5 z 5


Zlodějka lásky Zlodějka lásky Věra Řeháčková

Tato kniha mě od autorky bavila kromě pár dalších nejvíc. Původně jsem si ji půjčila v knihovně a nakonec koupila. Někdy mě opravdu až udivovalo, kam je 13letá holka schopna zajít kvůli lásce. Nějak jsem hrdinku neodsuzovala, ale na konci mi ji bylo trochu líto, ale už nebyla tak sympatická jako na začátku.

07.08.2016 5 z 5


Zločin v říši pohádek Zločin v říši pohádek Michael Buckley

Tak tato kniha mě opravdu velmi nadchla. Miluji příběhy, kde se odehrává nějaký ten děj se záhadami. Do knihy jsem se prostě začetla a nemohla se odtrhnout. Takže si získala čestné místo v mé knihovně. Jen mě mrzí, že zde nevyšli další díly, ale co se dá dělat.

07.08.2016 5 z 5


Ozvěny Ozvěny Danielle Steel

Tato kniha mě absolutně dostala. Romantika a trocha toho válečného dramatu... prostě krásná kniha na čtení. Od konce jsem ale čekala víc. Také mi tam chyběla zmínka o tom, co se stalo s Amadeynou rodinou a příbuznými. Tam se mohla autorka rozepsat trochu více

01.08.2016 5 z 5


Dívčí parta Dívčí parta Lisi Harrison

Kniha se mi hodně líbila a poprvé jsem ji četla asi tak ve 12-13 letech a pořád se k ní ráda vracím. Holky z party se opravdu chovali jako úplné slepice ke Claire. Ta to nesla dost těžko, ale potom dostala nápad nabourat se Massi do počítače a psát si s jejími kamarádkami. Je to zkrátka kniha ze současnosti a o tom, jak to bohužel chodí snad v každé škole.
Kniha je dobrá jako oddechovka a čte se dobře :)

31.07.2016 5 z 5


Léto v sedle Léto v sedle Miriam Margraf

Knihy o koních jsou mojí vášní, a tak jsem byla ráda, že se mi do rukou dostala právě tato kniha, kterou jsem dostala jako dárek. Její matka je hodně zaměstnaná svou prací, ale rozhodně tím neztrácí zájem o svojí dceru. Celá kniha byla velmi zajímavá a nemohla jsem se od ní odtrhnout. No a konec velmi překvapivý.
Zkrátka příběhu, který se odehrává okolo koní a je zde i romantika nelze odolat. :D

31.07.2016 5 z 5