Ilan Ilan komentáře u knih

☰ menu

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Hej ještě jsem se u knihy tolik nenastala!

10.10.2021


Imámova dcera Imámova dcera Hannah Shah

Moc děkuji autorce za to že tuto knihu napsala. Neuvědomila jsem si že tohle se v této době ještě tak hodně děje. Tento příběh byl neuvěřitelně silný a že začátku i pro mě smutný. Ale na konci jsem cítila naději. Za to moc děkuji. Myslím že to co se v této knize děje by mělo být víc v povědomí lidí. Spousta z nich nemá ani nejmenší tušení že v takovém světě někdo žije.

23.03.2021 4 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Nemůžu popsat jinak než že tuto knihu miluju. Naprosto úžasná ukázka fantasy. Stojí za přečtení!

03.12.2019 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Kniha se odehrává ve stejném světě jako grisha ale o trochu později. Upřímně mám raději grishu ale šest vran je rozhodně zajímavá kniha a ukáže již vytvořený svět v jiném světle.

03.12.2019 3 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha má velmi zajímavý příběh a svět. Nepatří mezi moje "hvězdné knihy" ale za přečtení rozhodně stojí!

03.12.2019 4 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Moje oblibena spisovatelka napsala jednu z mých nejoblíbenějších serií . Skleněný trůn je dokonalý úvod plný akce a taky romantiky . Rozhodně si přečtěte!

03.12.2019 5 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Stejně úžasná kniha jako naslouchač. Děj se více vyvíjí a s ním i naše hlavní postava. Konec mě ale neustále napíná. Knihu jsem četla poprvé už před roke a od té doby jsem na ni nedokázala přestat myslet. Těším se na další díl!

03.12.2019 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Naslouchač je jedna z nejlepších fantasy které jsem četla. Rozhodně stojí za přečtení.

03.12.2019 5 z 5


Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Tenhle díl mi přišel ze všech nejslabší . Konec mě hrozně zklamal. Co se stalo s její rodinou a přáteli? Kdo jim to vysvětlí? Vlastně byla celá série k ničemu.

03.12.2019


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Sarah.J.Mass se opět překonala. V tomto díle vše začíná dávat smysl a osudy se znovu protínají rozplétáme složité dějové nitky minulosti a odhaluje mě neuvěřitelné souvislosti. Pokračování napínavé série skleněný trůn si nemůžete nechat ujít. Jak nakonec Aelin vyřeší problémy dostane se že zajetí? A co její přátelé? Vše se vyřeší v tomto závěrečném díle.
!!! Rozhodně všem čtenářům doporučuji aby si nejdříve po šestém díle přečetli věž úsvitu a pak krvavé ostří. Kniha potom bude dávat větší smysl a získáte větší zážitek.!!!

21.11.2019 5 z 5