Gewinner Gewinner komentáře u knih

☰ menu

Mudroprdy Mudroprdy Jakub Hussar

Tak tohle je pecka! Hromada fun factů, díky nimž můžete machrovat s klukama (i holkama) u piva. A to já teda rozhodně budu. :-)

28.12.2023 5 z 5


Dům plný temnoty Dům plný temnoty D. M. Pulley

To, že D. M. Pulley umí napsat propracovaný detektivní thriller, víme už od Mrtvého klíče a Zbytečné oběti. V Domě plném temnoty přidala trochu z psychologického románu a vyšlo jí to opět na jedničku. Mě to bavilo hodně!

13.04.2021 5 z 5


Ghostwriter Ghostwriter Alessandra Torre

Velmi zdařilý psychologický román s překvapivým koncem.

11.12.2020 5 z 5


Neklidné pobřeží Neklidné pobřeží Chris Ould

Takovéhle thrillery mám rád - uvěřitelné, s reálnými postavami i prostředím. Nestříkají zde z každé stránky hektolitry krve, ale najdete zde skvěle odposlechnuté dialogy, sympatického hlavního hrdinu a příběh, který by se klidně mohl stát. Autor se mi parádně trefil do vkusu, takže pokud máte rádi "chytřejší" thrillery, Neklidné pobřeží doporučuji a vyhlížím další díl.

11.12.2020 5 z 5


Neklidné pobřeží Neklidné pobřeží Chris Ould

Naprosto dokonalé čtení na pošmourné podzimní (a vlastně jakékoliv) večery. Žádné hektolitry krve, ale perfektní uvěřitelné drama, rodinné tajemství, a atmosféra Faerských ostrovů taková, že tam nutně někdy potřebuju jet! :-)

02.11.2020 5 z 5


Chladný den pro vraždu Chladný den pro vraždu Dana Stabenow

Výborná detektivka z prostředí Aljašky - zajímavé prostředí, svérázné postavy. Těším se na další díl!

26.06.2019 5 z 5


Strach za oponou Strach za oponou Vilém Křížek

Opět jako u prvního dílu - nádherně vykreslená atmosféra, která na čtenáře dýchne z každé stránky (a za kterou musí stát hodiny a hodiny rešerší autora). Za mě stejně jako u předchozího dílu plný počet.

20.05.2019 5 z 5


Hladová smečka Hladová smečka Martin Sládek

Parádní jízda! Tohle dílo rozhodně stojí za pozornost a já budu Martina Sládka sledovat i dál, protože tady vidím velký potenciál a těším se, čím dalším nás překvapí!

10.07.2018 5 z 5


Kdo jinému jámu kopá Kdo jinému jámu kopá Marie Rejfová

Tak tenhle styl humoru mi perfektně sedí! Velmi příjemné překvapení, jdu se poohlídnout po dalším díle! :-)

05.06.2018 5 z 5


Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Tim Weaver si drží kvalitu - a to sakra vysokou. Hon na mrtvého je skvělé čtení a já se neskutečně těším na další díly!

29.05.2018 5 z 5


Smrt má vůni inkoustu Smrt má vůni inkoustu Vilém Křížek

Dočteno: Viléma Křížka budu rozhodně sledovat dál - propracovaný příběh, atmosféra sklonku mocnářství, která na vás dýchne z každé stránky, a k tomu precizní obálka. A počkejte, až uvidíte vnitřek knihy. Doporučuju!!!

05.12.2017 5 z 5


Mé jméno je Nikdo Mé jméno je Nikdo Kristen Orlando

Young adult román, který naprosto naplnil má očekávání. A jelikož se jedná o první díl série, moc rád si počkám na další. Autorka už údajně pracuje na třetím :-)

05.06.2017 5 z 5


Dřív než ji najde Dřív než ji najde Michael Kardos

Příběh o strachu a vykoupení, úzkosti a naději. Příběh o dobrých úmyslech, které nás občas svedou na scestí.
Román, který si rozhodně zaslouží pozornost.

05.06.2017 5 z 5


Kdo má pod čepicí Kdo má pod čepicí Marie Rejfová

Vždycky jsem rád, když stojaté vody české detektivky rozvíří nové jméno. Marie Rejfová se tohoto úkolu zhostila více než se ctí. Detektivka je psaná s nadhledem, prostředí je maximálně uvěřitelné a plusem je i hlavní hrdinka Josefína Divíšková, jejíž svérázný smysl pro humor mi perfektně sedl.
Ukázka z románu "Kdo jinému jámu kopá" mě přesvědčila, že tato detektivka mi nesmí v knihovně chybět.

16.04.2017 5 z 5


Dřív než ji najde Dřív než ji najde Michael Kardos

Skvělé! Zvratem, který jsem nečekal, mě autor naprosto dostal. Doufám, že se dočkáme dalších děl Michaela Kardose, protože tenhle autor rozhodně stojí za pozornost!

10.04.2017 5 z 5


Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Dokonale propracovaný thriller, ponurá atmosféra anglických vřesovišť a tajemství, které ničí jednu rodinu. Mě tedy Weaver hodně sedl a těším se na další díl série.

P.S. Někomu se nelíbí, že vztahy jsou propleté opět mezinožně (a nebývá tomu tak i v běžném životě?) a ten někdo má nick DominaCZ? Tak to mě baví :-)

29.10.2016 5 z 5


Podfuk Podfuk Janet Evanovich

Perfektní knížka na dovolenou, zábavný letní příběh se špetkou napětí a akce. A mezi Kate a Nickem to setsakra jiskří, uvidíme, co bude dál!

01.07.2016 5 z 5


Stopy v krvi Stopy v krvi Steve Robinson

Příběh, který skvěle propojuje události staré dvě století s přítomností. Kniha, která vás donutí přemýšlet o vlastní rodové linii a hledat tak stopy v krvi. Dávám plný počet hvězdiček a těším se na Hluboký hrob, anotace vypadá velice slibně!

14.06.2016 5 z 5


Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Super thriller, který má vše, co má mít - napětí, tajemství, spád a zápletku, kterou oceňuju ze všeho nejvíc - je totiž jak vystřižená ze života - a může se stát komukoli z nás. Kniha má jen jednu nevýhodu - těch pět set stránek vám rozhodně nevydrží tak dlouho, jak si myslíte :-)

06.05.2016 5 z 5