Kdo má pod čepicí ekniha
od: Marie Rejfová
KoupitKoupit eknihu
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý. Díky své zvědavé povaze a vrozenému talentu dostávat se do problémů téměř na každém kroku, se Josefína zaplete do vyšetřování případu. Musí si poradit nejen s řadou humorných situací, ale i s příšerně sympatickým komisařem Tvrdíkem z pražské kriminálky. Podaří se jim společně odhalit vraha? E-book obsahuje novelku Kdo má pod čepicí a jako bonus první čtyři kapitoly z románu Kdo jinému jámu kopá!...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340343/big_kdo-ma-pod-cepici-mK8-340343.jpg 3.7168Josefína Divíšková 2.
Žánr:
Detektivky, krimi, Humor, Literatura česká
Vydáno: 2017 (ekniha), Mystery Press
Komentáře (40)
Kniha Kdo má pod čepicí

Též jsem četla až po jámě, abych věděla, jak to začalo. Pohodové čtení a určitě budu s Josefínou pokračovat. :)

Chtěla jsem zkusit autorčin styl, tak jsem vybrala tuhle krátkou. Ale asi bude lepší pustit se do něčeho delšího. Tahle mě nijak neuchvátila.

Taková jednohubka. Spíš povídka než knížka. Trochu potřeštěná hlavní hrdinka a malá místní zápletka. Zatím se to moc nerozjelo, ale protože mi byly doporučeny další díly jako lepší a ucelenejší, určitě si je časem taky přečtu. 3*
(10/20)
Štítky
české detektivky humor slečna Marplová
Autor a jeho další knihy
2022 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
Kniha Kdo má pod čepicí je v
Právě čtených | 3x |
Přečtených | 213x |