Formicka93
Po Dokonalém propojení moje druhá kniha od autorky. Tato se mi líbila o něco méně. Určitě si přečtu Sametový pelyněk,
Silný příběh. Kniha vás vtáhne a nepustí.
Bonusem jsou krásné ilustrace.
Román přináší nelehké osudy tří žen. Děj je spojený se stavbou přehrady Těrlicko . Kniha se mi líbila o něco víc než Jizva.
Příběh ženy a její rodiny za dob normalizace. Kniha určitě stojí za přečtení.
Vtipně napsané příběhy ze života členů ČSOP Libosváry, doplněné krásnými fotografiemi. Díky za vaši práci.
Kdo se zajímá o bylinky, tak tato kniha je velice přehledně a srozumitelně napsána.
Rozhovory pana Aleše Palána nikdy nezklamou. Knihu jsem si užila.
Na Emilku jsem se těšila, zaujala mě krásnou obálkou. Na mě to bylo příliš zdlouhavé, místy jsem se nudila a do čtení jsem se musela nutit.
Dobře a srozumitelně napsaná kniha. Přečteno jedním dechem, už se těším na další díl .
Sice kniha určená čtenářům od 9 let, ale já jsem si knihu užila. Moc hezký popsán vztah desetileté Marušky a její prababičky.
Smutné čtení o nelehké době našich dějin . Velice čtivě napsáno, už se těším na druhý díl.
Zajímavé čtení o tom, jak se žilo za socialismu. Kniha mi připomněla dobu mého dětství a dospívání.
Zajímavé povídání o práci zdravotní sestřičky na pohotovosti. Oddechové čtení.
Kniha vypráví o řeckých uprchlících, kteří museli opustit svoji rodnou zemi a odejít do tehdejšího Československa. Pro mě mnoho zajímavých a nových informací.
Zajimavá sonda do života židovské rodiny v Praze od padesátých let 20. století. Čtení jsem si užila.
Napínavý příběh a hlavně čtivý. Děj plný zvratů a nakonec dojde k dokonalému propojení.
Barvité vyprávění pro lesníky a nimrody. Doporučuji milovníkům přírody.
Pravdivé kriminální příběhy ze staré Šumavy. Ráda tyto povídky čtu.
Příběh, který zachycuje osudy několika generací rodiny Zíkových. Na knihu jsem se těšila, ale do čtení jsem se musela nutit. Téma zajímavé, ale zpracování povrchní.