Danušenka Danušenka komentáře u knih

☰ menu

Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Pěkný rozhovor, chvílemi malinko useknuté zajímavé části, ale knížka se mi moc líbila.

01.05.2024 5 z 5


Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Velmi popisné, málo děje. Někomu se tento styl líbí, ale nic pro mě, já radši akci. Autorka se hodně opakovala co se frází týče, což působilo celkem rušivě. Love story mi byla snad poprvé trochu trapná za hlavní postavy, ale posledních pár stránek knihu dost vylepšilo. Další ze série již nejspíš číst nebudu, ale kdo ví ...

06.04.2024 3 z 5


Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Atlase a Lily jsem milovala už v Námi to končí. To že se dočkali druhého dílu jsem ani nedoufala. Příběh byl sice poměrně předvídatelný, ale romantika z něj přímo sálala. Určitě doporučuju, téma je perfektně zpracované.

29.02.2024 5 z 5


Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Zajímavý námět, postavy i osudy, nicméně čekala jsem víc, konec knihy mi přišel dost useknutý a nepravděpodobný. Vše ostatní na 1, byla tam spousta emocí a i jsem si pobrečela.

10.02.2024 4 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Knížku jsem hltala od začátku až do konce. S každou kapitolou přicházela další naděje a další zklamání. Námět velmi originální a zpracování jako vždy na jedničku.

27.01.2024 5 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Celý příběh se mi moc líbil. Ačkoli, kromě jednoho velkého zvratu, který dodal nádech překvapení, byl děj poměrně předvídatelný, nebyla to hloupá teen romantika. Stejně jako všechny knížky od Colleen i tahle nese hlubší poselství, i když to tak na začátku nevypadá.

27.01.2024 5 z 5


Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Už od prvního dílu mě zajímalo, jak se bude vztah Dawn a Spencera vyvíjet, takže jsem knihu přečetla jedním dechem. A nezklamala. Těším se na další dobrodružství partičky z Woodshilu.

22.08.2022 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Zatímco do Ameriky se myslím každý zamiloval na první dobrou, Eadlyn je oříšek. Čtenář si na její postavu muší nejprve zvyknout. Od autorky byl tohle velmi originální krok. Tuto knihu ovšem stejně hodnotím ze světa Selekce jako nejslabší, nicméně vytrvejte a pokračování bude stát za to.

22.08.2022 4 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

První kniha od Colleen Hoover, kterou jsem četla. Naprosto si mě získala, příběh byl čtivý, napínavý a člověk nikdy nevěděl co ho čeká na další stránce. Díky této knize jsem se do autorčiny tvorby natolik zamilovala, že mám v knihovně všechny její knihy.

22.08.2022 5 z 5


Lakomec Lakomec Molière (p)

Za mě, pro maturanty skvělý typ na knížku do seznamu. Upřímně jsem se zasmála a kniha mě bavila od začátku do konce.

22.08.2022 5 z 5


První První Kiera Cass

Celou sérii Selekce jsem naprosto milovala, i teď po několika letech se stále vracím a knížku prolistovávám dokola a dokola. Amerika a Maxon byli na dlouhou chvíli mí jediní hrdinové a já toužila žít v Illey po jejich boku. Pro středoškolačku, kterou jsem tehdy byla naprosto skvělá série, která má nápad a je nepřekonatelná.

22.08.2022 5 z 5