Kavárna v Kodani přehled

Kavárna v Kodani
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400221/bmid_kavarna-v-kodani-d6p-400221.png 4 3425 3425

Z otravného výletu do Kodaně se vyklube cesta, která všem zúčastněným změní život úplně v duchu dánského životního stylu hygge. Někdy prostě stačí jen zpomalit a rozhlédnout se kolem sebe. Dát si kávu. Popovídat si s ostatními. Třeba pak zjistíte, že to, za čím se ženete, vám štěstí nepřinese.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Little Café in Copenhagen, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kavárna v Kodani. Přihlašte se a napište ho.

kathla
04.12.2024 4 z 5

Příjemná oddychovka, úplně to člověka pohltí... atmosféra Kodaně i ta vydařená partička novinářů na výletě :) Postupně jsem si vyhledávala místa zmíněná v knize, plus koncept hygge... to je život dle mého gusta. Takže líbilo, moc! Od autorky má první kniha, určitě ráda vyzkouším další.

Dalgiona
20.11.2024 5 z 5

Do této knihy jsem se okamžikem příletu do Kodaně začetla tak, že jsem ji prostě musela dočíst. Kdysi jsem v Kodani byla a tak jsem přímo viděla, jak tam všude chodím s nimi a protože děj byl prima, neměla pro mě tato kniha žádnou chybu. Velmi příjemné čtení i jako inspirace pro příští dovolenou, nebo jen prodloužený víkend v tomto zajímavém městě.

Eva-K
17.11.2024 3 z 5

Fajn oddychovka, předvídatelná, ale v hezkých kulisách a s dobrým jídlem a pitím. Jen jsem tedy ráda, že jsem ji četla v angličtině, v češtině by mi asi za ty romantické dialogy a milostné scény bylo trochu trapně :)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Nejde o to, odkud pocházíte, ale kam jdete.

Někdy je dobré mít strach. Člověk pak dává víc pozor.

Dobrou buchtou vyřešíte jakýkoli problém.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Kavárna v Kodani v seznamech

v Přečtených4 839x