Damonka18 Damonka18 komentáře u knih

☰ menu

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

(SPOILER) Už při prvních stránkách jsem umírala smíchy. To už mě došlo že to bude skvělá kniha na zakončení série, i když jsem taktéž tušila co se stane s Handlířem. Už v půlce mě štvalo jak to zloděj duší stále prodlužoval a pak BUM!
I když byl konec uspěchaný, tak si tato série zaslouží skvělé hodnocení.

24.04.2024 5 z 5


Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

(SPOILER) PÁNI! Tak tohle bylo něco!
Teď upřímně: Začátek této knihy byl takový nemastný, neslaný. Za mě by to mohlo být lepší. To jak Violet šla přes lávku, jak se učila bojovat atd.
ALE pak se objevily draci a ta kniha mě dostala. Od té chvíle co jsem poznala Tairna a Andarnu jsem té knize podlehla. Ten jejich humor, to propojení, to VŠECHNO!!! Zamilovala jsem se i přes tvrdý začátek.
Doporučuju knihu přečít na jeden zátah, protože když jdete na internet, tak je tam TOLIK spoilerů. Takže jsem trochu věděla co se stane. I když ten konec konec byla teda jízda. Jestli si nakladatelství nepospíší s vydáním dalšího dílu tak shořím v dračím ohni!!!

02.04.2024 5 z 5


Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

(SPOILER) Čtivá a příjemná kniha. Četla se velmi dobře, děj ubýhal dobře. Možná až moc rychle, ale to nevadí. Konečně jsme se dozvěděli více o naší záhadě a určitě si přečtu třetí díl, protože mě zajímá jak se to všechno vyvrbí.

29.03.2024 5 z 5


Twisted Lies: Lži na ostří nože Twisted Lies: Lži na ostří nože Ana Huang

(SPOILER) Poslední díl byl velmi dobrý. Dokonce jsem uronila slzu, až teda na konec, kde skoro všichni měli děti, což je fajn jen to není nic pro mě. Shrnuto: Fajn příběhy, ale znova to číst nehodlám.

17.03.2024 4 z 5


Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene K. A. Tucker

Velmi mě tahle kniha okouzlila a netrpělivě čekám na pokračování. Boží děj a vášnivá láska. Hlavní hrdinku jsem si neskutečně oblíbila a jsem zvědavá co v dalším díle předvede.

09.03.2024 5 z 5


Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

(SPOILER) KONEČNĚ! Konečně díl, který se vyrovnal prvnímu dílu. Tohle bylo tak strašidelné, že jsem to nemohla číst v noci, protože jsem měla z toho husí kůži. Konec jsem teda moc nečekala, ale teda...fuj! Víno z mrtvol. Ale díky bohu, že se hlavní hrdinka překonala a kletbu nakonec zlomila. Doufám, že se další díly budou ubíhat podobným skvělým směrem.

21.02.2024 5 z 5


Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Takhle zpětně moc nechápu, proč tahle série má být pro fanoušky Maasové. Její knihy jsou dost dobře rozpracované, ale tady mě to chybělo. Bylo to hrozně rychlé, ani jsem se nerozkoulala a už byl konec. Na druhou stranu mě tato kniha vytrhla z mojí čtecí krize. Příhěh byl lehce předvídatelný, ale určitě ne špatný. Určitě přečtu i další díl.

18.01.2024 4 z 5


Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Ana Huang

Čekala jsem víc, když první a druhý díl byl tak skvělý. I tento měl své kouzlo, ale více se těším na 4 díl této série.

26.12.2023 4 z 5


Dotek temnoty Dotek temnoty Scarlett St. Clair

(SPOILER) Knihu jsem si koupila kvůli Tiktoku, kde ji zahraniční tvůrci vychvalovaly.
Asi bych ocenila delší knihu, kde by bylo více děje nebo dvě knihy.
Příběh byl napínavý, 150 stránek jsem čekala jen na vášeň mezi hlavními hrdinami. Poté jsem se trochu zasekla a proto dávám 4 hvězdičky. Bonusové kapitoly na konci, z pohledu Háda byla skvělá třešnička.

25.11.2023 4 z 5


Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

(SPOILER) Nejslabší kniha ze série. Hrozně natáhlé, začátek celkem zajímavý, zvrat také, ale poté to bylo pro mě hrozně zamotané. Ty chvilky kdy Leight měla halucinace tak nevím proč je měla. Musela jsem se hodně překonat abych knihu dočetla. Doufám, že další díl bude lepší.

28.10.2023 2 z 5


Nezkrotná říše Nezkrotná říše Stacey Marie Brown

(SPOILER) "A to si vezmi... že jsem se tě ani nedotkl"
Pane bože! Tohle byla zase jízda, která mi připomněla jízdu na horské dráze. Upřímně mě bavil teda o chlupek víc první díl, ale i tenhle si mě získal.
Tolik akce, ani se nestihnete rozkoukat a už se zase něco po*ere :D
Jen mě teda štvalo, že se naše hlavní hrdinka líbá se všemi KROMĚ našeho oblíbence!
Asi se máme na co těšit když série má 6 dílů. Doufám, že nakladatelství už pracuje na Dead lands, protože nutně potřebuji číst dál.

08.10.2023 5 z 5


Království obávaných Království obávaných Kerri Maniscalco

Poslední díl byl za mě nejslabší. Nejvíce mě bavil druhý díl, kde jsem mezi hlavními hrdinami cítila tu vášeň, romantiku, přitažlivost. U posledního dílu jsem se i párkrát zasekla, protože mě to začalo nudit. Chápu, že je to poslední díl a musí se rozuzlit děj, ale chybělo mi to, to co bylo v druhém díle. Čekala jsem víc, ALE i tak to bylo povedené. Určitě se do podsvětí ještě někdy znovu podívám. Za naším ďáblem :3

06.10.2023 4 z 5


Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

(SPOILER) Páni, nakolik mě předchozí díl nezaujal tak tenhle mě vtáhl zpět do děje. Nová postava Reaver je perfektní, jeho jsem si oblíbila hned. Prohloubení vztahu Kierana a Poppy byl také fajn. Nemohla jsem si zvyknout na kapitoly z Casteel pohledu, ale chápu to, že nám autorka chtěla ukázat i jeho pohled. Také vysvobození Case bylo boží. To jak byl znovu dravý žízní :3 Velmi pěkný díl, který jsem myslela že bude poslední! Ale co už, jsem zvědavá na pokračování.

01.08.2023 4 z 5


Koruna z kostí a zlata Koruna z kostí a zlata Jennifer L. Armentrout

(SPOILER) U hodnocení bych dala 3.5. Proč? Protože tohle byl za mě nejslabší díl. V polovině mě to začalo připadat nudné, protože tam bylo na sílu hrozně moc zvratů. Na to jak jsem si zamilovala první dva díly bylo tohle zklamáním, ALE až posledních asi 150 stránek bylo už poutavých. Díky tomu, že jsem přečetla Ve stínu popela jsem věděla kam se Poppy vydá a koho najde. Konečný zvrat jsem tak nějak předpokládala, ale vzkaz královně byl pro mě třešničkou.

13.07.2023 3 z 5


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Čekala jsem děj na jednu knihu. Dočkala jsem se otevřeného konce, takže čekám další díl :D. Jinak kniha byla svělá, přečtená za 3 dny hned po státnicích, tudíž mě velmi nadchla. Doporučuji.

11.06.2023 5 z 5


Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Měla jsem velké očekávání a trochu mě to zklamalo. Jinak to bylo fajn čtení, které rychle ubíhalo.

21.04.2023 4 z 5


Dvůr temnoty Dvůr temnoty Victor Dixen

Pokud si chcete knihu přečíst, nečekejte zázraky. Mě kniha nijak nenadchla ani neurazila. Začátek vás strhne do děje, ale čím dál jsem se dostávala, tím víc jsem ztrácela zájem. V knize mi chyběly nějaké romatické chvíle. Hlavní hrdinka se zaměřila pouze na svůj cíl a jak se říká, šla před mrtvoly. Pokud se dočkáme dalšího dílu, určitě si ho se zájmem přečtu.

03.02.2023 3 z 5


Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Tahle kniha byla.. divoká, vzrušující a dokonalá. Začátek knihy byl pro mě dost zmatený, ale jak se naše hrdinka dostala do vězení? Tak jsem nemohla přestat číst. Příjde mi ale, že spoustu mých otázek zůstala nezodpovězena. Co je mezi Brexley a Warwickem? Má nějaké schopnosti? Co ten KONEC?
Autorka vůbec nemarnila slovy a pěkně nás napnula s tím koncem. Nakladatelství si musí pospíšit a vydat další díl!

20.01.2023 5 z 5


Zvrácená pouta Zvrácená pouta Lexi Ryan

Musím říct, že druhý díl mě více překvapil. Hrozně jsem si příběh užila. Moc, kterou Brie vládne je dokonalá! Tolik překvapení jsem nečekala, ale pár jich bylo předvídatelných. Ale ten konec! Jsem měla menší infarkt, když jsem si myslela, že skončí se špatným princem.

18.01.2023 5 z 5


Království prokletých Království prokletých Kerri Maniscalco

(SPOILER) Páni! Na tohle pokračování jsem se tak neskutečně těšila a nesklamalo mě. Příběh se krásně čte, vtáhne vás do děje a nepustí. Scény mezi Irou a Emilií byly čím dál vášnivější (jen škoda, že to nedošlo až do zdárného konce :3). Našlo se pár věcí, kterým jsem neporozuměla, jako proč trénovali ovládnutí, když se pak nic nestalo? Jak nemohla Emilie vidět, že Ira ji miluje? Nebo, že je "TEN" ďábel?
I přes to to bylo napínavé a doufám, že se bzro dočkáme dalšího dílu, protože jsem zvědavá kudy příběh povede.

06.01.2023 5 z 5