Carrie.. Carrie.. komentáře u knih

☰ menu

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Od Darcy jsem přečetla všechno. Miluju její strašidelné domy i Kořist byla dobrá, ale tato kniha je rozhodně nejslabší. Žádné "wau" se nekonalo,prostě se to tak pozvolna táhlo.. Neurazí , nenadchne..

19.09.2021 3 z 5


Pacient Pacient Jasper DeWitt

No to byla blbost.. musela sem se hodně premahat abych to dočetla a už nikdy víc.

25.07.2021 1 z 5


Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Po dočtení trilogie Milénium mám pouze jeden závěr - klaním se Panu spisovateli !!! Opravdu má můj nesmírný obdiv , že dokázal napsat takové knihy ! Tak napínavé , propracované do posledního detailu ,každá postava má skvělý příběh a zápletku, vše dokonale zapadá ! Tyhle knihy opravdu nemají chybu a je to asi to nejlepší a nejnapínavější co jsem kdy četla ! Smekám před Stiegem Larssonem , ať je mu země lehká ..

25.01.2016 5 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Je to takové milé , zasněžené vánoční čtení :) nejvíc se mi líbil druhý příběh a jak už je několikrát uvedeno v předchozích komentářích tak ve třetí povídce se mi drobet otvírala kudla v kapse ! Hlavní hrdinka je rozmazlená a ukňouraná , to mě dost rozčilovalo.. ale jinak pěkné čtení na zimní období :-)

02.01.2016 4 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Druhý díl mě opět nezklamal , jen tam bylo až moc postav a občas jsem se v nich trošku ztrácela , jinak opět parádní dílo ! Hned jdu otevřít třetí díl ..

07.10.2015 5 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Název knihy jsem znala velmi dobře , ale o obsahu jsem netušila ani "ň" , jen sem si říkala , že nějaká švédská detektivka absolutně není můj žánr..Pak jsem knihy dostala darem , tak proč to nezkusit ... Musim říct , že po přečtení prvního dílu zřejmě není nic lepšího než švédský detektivky :-D okamžitě jdu na další díl !! Prostě božííí :)

22.09.2015 5 z 5


Revival Revival Stephen King

Kniha mi chvílema připadal spíš jako odborný spis o elektřině a to mě drobet nudilo . Jamie a jeho vyprávění o životě bylo docela čtivé .Závěr vypadal zajímavě , ale nakonec mě teda docela zklamal .. Těšila jsem se na hororové mrazení , ale bohužel . Představa Kinga o posmrtném životě je dost depresivní .. Jsem celkem ráda , že jsem knihu zavřela a znovu ji otvírat nebudu ..

09.09.2015 3 z 5


Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Knížku řadím do oddychové četby , celkem sem mi líbila , ale na můj vkus byl obsah dost předvídatelný ... Nemůžu říct , že by se mi nelíbila , ale vracet se k ní už nebudu :-)

03.05.2015 3 z 5


Dash & Lily: Kniha přání Dash & Lily: Kniha přání Rachel Cohn

Námět knihy se mi celkem líbil , ale mohlo to být lépe zpracované .Víc by se mi líbilo kdyby delší dobu pokračovali v psaní a posílání si deníku. Byla to vyloženě taková ta oddychovka u které se nemusí přemýšlet . Víc mě bavil Dash , Lily je na můj vkus dost rozmazlená a dětinská. Takže za mě maličko zklamání.

03.02.2015 3 z 5


Vrahova žena Vrahova žena Jacques Expert

Kniha je opravdu zvláštní , manžel je odporné monstrum , ovšem manželka by teda taky zasloužila pořádných pár facek !!! Dobře vylíčený příběh soužití dvou naprostých bláznů ! Sem tam je to drobet prasárna , ale četlo se to docela dobře :)

04.09.2014 3 z 5


Žena v černém Žena v černém Susan Hill

Kniha mě celou dobu bavila , s napětím sem hltala každou stránku a čekala jak to dopadne . Když jsem knihu dočetla , byla sem v šoku ! Připadalo mi jako kdyby autorka měla posledních pár minut na odevzdání rukopisu a tak honem honem dala nějakej konec , kterej mě teda hodně zklamal ! Ke knižce se už určitě vracet nebudu ..

14.07.2014 3 z 5


Dokonalá nevěsta Dokonalá nevěsta Sophie Kinsella (p)

Zatím jediná kniha kterou jsem od této autorky četla a je to opravdu oddychová četba u které nemusíte moc přemýšlet .. Klasický příběh o lásce a nedorozumění a samozřejmě s tím správným koncem :)

12.07.2014 3 z 5


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Neuvěřitelná kniha ! Četla jsem ji nejméně 4x a pokaždé jsem uplně šokovaná ! Rozhodně se k ní ještě mockrát vrátím.. Tahle kniha musí zaujmout i naprostého "nečtenáře" .. Nejsilnější příběh který se mi kdy dostal do ruky a myslím , že už ho nic nepřekoná

12.07.2014 5 z 5


Tracyho tygr Tracyho tygr William Saroyan

Zvláštní kniha , zvláštní příběh .. Celou dobu sem se v něm trochu ztrácela a když jsem to dočetla , zavírala sem knihu se slovy : " No jó vlastně" .. Všechno najednou dalo smysl :)

12.07.2014 5 z 5


Zapomeňte, že jste měli dceru Zapomeňte, že jste měli dceru Sandra Gregory

Tahle kniha mě pohltila od první strany až do poslední ! Neuvěřitelný příběh , nechápu , že hlavní hrdinka z toho všeho vyšla se zdravým rozumem ! Knihu určitě řadím mezi svoje TOP !!

12.07.2014 5 z 5