Boku Boku komentáře u knih

☰ menu

Tragédie na jevišti Tragédie na jevišti Robin Stevens

Tuhle sérii mám opravdu ráda, z každé nové knihy jsem nadšená. Příběh byl fajn a četl se moc dobře, ostatně jako předešlé díly, jenom ten konec...

15.08.2023 4 z 5


Křídový panáček 1/7 Křídový panáček 1/7 Vojtěch Matocha

Je to komix na 5 minut. Radši bych byla, kdyby místo 7 kratičkých komiksů vyšla plnohodnotná kniha. Ale tím nechci říct, že by to bylo špatné. Obrázky jsou naprosto špičkové! Jen jakmile jsem komiks dočetla (opravdu to bylo čtení jen na chvilku) jsem chtěla pokračovat dál, ale nebylo kam, jelikož zatím žádný jiný díl není a než zase vyjde už pozapomenu, co se minule vlastně stalo :D. Takže abych to shrnula. Pokud se vám Prašina líbila určitě doporučuji i komiks,ale možná bych s tím počkala, až vyjde víc dílů a přečíst si je najednou, než přečíst jeden a čekat měsíc a něco na další díl.

11.04.2022 4 z 5


Kletba rodu Bardulfů Kletba rodu Bardulfů Gareth P. Jones

Mě se Bardulfovi líbili víc než Trnhoffovi, ale bohužel konec mě zklamal. Přišel mi nedokončený a tak trochu uspěchaný. Proto nemůžu dát více než tři hvězdy.

06.03.2022 3 z 5


Dědictví rodu Trnhoffů Dědictví rodu Trnhoffů Gareth P. Jones

Knížka je to celkem zajímavá a opravdu mě bavila číst, jen to rozuzlení příběhu bylo trochu divné. Nechci konec prozrazovat,ale takový byste ho určitě nečekali. :)

20.02.2022 4 z 5


Bílá komnata Bílá komnata Vojtěch Matocha

Wow! Prostě nádherná série! Bílá komnata je za mě nejlepším dílem, i když se dal konec celkem předpokládat. Dost mně mrzí, že už kromě jakýchsi ,,kronik" není žádný díl. Nebála bych se říct, že je to zatím jedna z nejlepších knižních sérií co mě potkala!

09.01.2022 5 z 5


Velká šance Velká šance Jeffrey Patrick Kinney

(SPOILER) Další už šestnáctý poseroutka. Co k němu dodat. Obecně k tématu tohoto dílu ma blízko asi každý :-). Greg nehraje žádný sport a vlastně asi nikdy pořádný ani nehrál, a to se jeho mámě vůbec nelíbí. Tak se rozhodne jen na oko přihlásit do konkurzu do basketbalového týmu, no a shodou okolností se tam i dostane. Super knížka na oddech na jedno odpoledne. Rozhodně nevybočuje z řady výborných ostatních dílů. Nemůžu se dočkat dalších!

26.12.2021 5 z 5


Černý merkurit Černý merkurit Vojtěch Matocha

(SPOILER) Oproti prvnímu dílu má Černý merkurit mnohem více zápletek a informací, až se v tom člověk občas ztratí. Už to není jen pouhé pobíhání Prašinou a hledání stroje. Je to od Krchleb počínaje až po ,,pana Plecháče" alias Prokopa Steinera. Série mně ale upoutala a nemám s ní žádný problém. Naopak mi přijde super! Určitě bych uvítala i filmovou podobu!

26.12.2021 4 z 5


Zločin slečnám nesluší Zločin slečnám nesluší Robin Stevens

Série která se naprosto bravurně čte! Nedokázala jsem ji od sebe odtrhnout. Příběh byl napínavý, líbili se mi hlavní postavy a rozuzlení případů pro mě bylo překvapením!!100% doporučuji!!!!!

19.07.2021 4 z 5


Čaj s kapkou jedu Čaj s kapkou jedu Robin Stevens

Nejlepší série detektivek co jsem kdy četla!!! Super styl psaní, sympatické hlavní postavy, prostě nádhera určitě doporučuji!

14.07.2021 5 z 5


Útěk z Kůstkova (01) Útěk z Kůstkova (01) Jeff Smith

Vtipný komix s hezkými ilustracemi! Za mě nej komix!

24.04.2021 4 z 5


Deník rebelky - Moje tajná přání Deník rebelky - Moje tajná přání Karen McCombie

Nádherná série! Dobře se četla, občas mě pobavila :)...... paráda. Určitě doporučuji. Nemusí se číst postupně, samozřejmě je to lepší, ale dá se to pochopit (◠‿・)—☆. Já třeba četla všechny až na první díl . Prostě taková oddechová knížka. Podle mě je asi jediný dívčí román, který se nejvíc podobá realitě, který jsem četla. Velké plus (。•̀ᴗ-)✧

25.03.2021 5 z 5


Neotvírat! Kouše! Neotvírat! Kouše! Charlotte Habersack

Když jsem knihu dostala tak jsem se hned začetla! Do měsíce jsem potom stihla přečíst všechny další díly. Série je naprosto výborná a jen čekám na nový díl!

22.03.2021 5 z 5


Superkrávy a moře trapasů Superkrávy a moře trapasů A. Audhild Solberg

Tenhle díl se sice nečetl tak dobře jako ten první, ale rozhodně je tahle série mezi mými nejoblíbenějšími sériemi.
Podle názvu bych si jí asi nevybrala,ale měla dobré recenze, takže proč ji nezkusit.

22.03.2021 4 z 5


Deník báječného kamaráda Deník báječného kamaráda Jeff Kinney (p)

Série mě nezaujala tolik jako deníky malého poseroutky. Ale není špatná a asi budu mít i zájem si přečíst další díly. V celku je knížka dost fajn.

22.03.2021 3 z 5


Příběhy neoblíbený pařičky Příběhy neoblíbený pařičky Rachel Renée Russell

Hodně dobrá série! Když nemám co číst tak se k ní ráda vracím. Asi mě nikdy neomrzí ( ♡‿♡). Určitě doporučuji aspoň zkusit!

01.03.2021 4 z 5


Deník rebelky – Moje trhlá rodinka Deník rebelky – Moje trhlá rodinka Karen McCombie

Knížka je hodně fajn a hodně rychle se do ní začtete! Nedalo se od ní vůbec odtrhnout. Ode mě má knížka velké plus, protože hlavní hrdinka má ,,reálné problémy" na rozdíl od jiných dívčích románu! (。•̀ᴗ-)✧

01.03.2021 5 z 5


Příběhy neskutečný narozkový frašky Příběhy neskutečný narozkový frašky Rachel Renée Russell

Krásná knížka, vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout. Tuhle sérii mám moc ráda a vždycky se těším na dalších díl! Tenhle díl mě rozhodně nezklamal, bavilo mě jak se hlavní postava - Nikki- připravovala na oslavu svých narozenin. Určitě jeden z mých nejoblíbenějších dílů téhle série!

01.03.2021 4 z 5


Válka proti superkrávám Válka proti superkrávám A. Audhild Solberg

Krásná knížka (。•̀ᴗ-)✧. Nedalo se od ní odtrhnout takže jsem jí měla přečtenou za necelé dva dny! Chystám se číst druhý díl.

28.02.2021 4 z 5


Majda Čmuchalová: Dortíkový rébus Majda Čmuchalová: Dortíkový rébus Kate Pankhurst

Krásná detektivní knížka pro děti! Úžasné, určitě doporučuji. Jen škoda, že jsou jen 4 díly.

19.02.2021 4 z 5


Neotvírat! Slizké! Neotvírat! Slizké! Charlotte Habersack

Můj nejoblíbenější díl z této série (zatím). Je to krásná, a místy vtipná knížka. Není co vytknout , perfektní! Určitě všem doporučuji!

18.02.2021 5 z 5