Černý merkurit přehled
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynulo několik měsíců, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město. Přesto se zdá, že jejich přátelství slábne. Na koho se ještě mohou spolehnout, když i oni dva před sebou mají tajnosti? Pod ocelovým nebem se odehraje strhující příběh, který vyvede z omylu všechny, kdo si mysleli, že na Prašině může nastat klid. Působivé ilustrace odhalí nová zákoutí a tajné stezky křižující záhadnou pražskou čtvrť.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhé pokračování Prašiny přináší napínavý a dobrodružný příběh. Čtenáři se opět ocitají v temných uličkách Prahy, kde se mísí různé žánry. Atmosféra je intenzivní a plná tajemství. Někteří čtenáři však postrádají hloubku postav a promyšlenost děje. Navzdory tomu kniha zaujme mladé čtenáře a vyvolává v nich silné emoce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Černý merkurit mohla líbit?
- Fanoušci dobrodružných příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi temnou atmosféru
- Milovníci napínavých zápletek
- Rodiny s dětmi hledající společné čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý merkurit. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 136 komentářůSouvisející novinky - Černý merkurit (1)
Knižní novinky (42. týden)
14.10.2019
Kniha Černý merkurit v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 947x |
| ve Čtenářské výzvě | 118x |
| v Doporučených | 73x |
| v Mé knihovně | 226x |
| v Chystám se číst | 94x |
| v Chci si koupit | 28x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Praha tajemno tajemství sci-fi pro děti pro dospívající mládež (young adult) české hororyVojtěch Matocha také napsal(a)
| 2018 | Prašina |
| 2019 | Černý merkurit |
| 2020 | Bílá komnata |
| 2022 | Křídový panáček 1/7 |
| 2021 | Prašina: Kompletní trilogie |

85 %
74 %

Líbilo, bavilo, dobře se četlo, rozhodně doporučuji, tím končím a frčím na další díl, bo zvědavost!