*Aria* *Aria* komentáře u knih

☰ menu

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Malý princ mě vždycky uklidní, když mám pocit, že už není žádná cesta. Pokaždé, když knihu znovu čtu najdu něco nového.

12.02.2022


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Čím začít? Tak zaprvé knihu jsem ani nedočetla skončila jsem po dvou třetinách. Naposledy jsem knihu nedočetla snad někdy na základní škole. Kniha mi přišla strašně neosobní. Vztah mezi hlavními postavami byl za mě chladný a už to mne velmi odrazovalo. Tančili kolem sebe jak někdy v osmnáctém století. Chápu, že to měl být čistě pracovní vztah, ale jak z toho má něco být pokud tam není ani špetka chemie. Zajímavý námět, ale toť vše.

28.01.2022 1 z 5


Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Musím říct, že ten kdo vymyslel český název se koukl snad jen na obálku. S knihou název snad ani nemá nic společného. Kniha byla jednoduchá. Klasická červená knihovna, ale jedná z těch povedenějších z tohoto soudku.

28.06.2018 5 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Už odmalička miluji Popelku. Přece jen to je klasika. Jak by někdo mohl odolat tak milé pohádce kde se dívce, která přišla o vše co milovala naskytne možnost zamilovat se do prince a vědět, že její lásku opětuje. Cinder & Ella je skvělé zpracování popelky. Líbí se mi jak jde v této knize vidět zájmy autorky. Což dává knize také své osobité kouzlo. Autor by v knihách měl jít vidět. Měl by se nějak odlišit od ostatních což si myslím že se autorce povedlo.

28.06.2018 5 z 5


Konečná volba Konečná volba C. C. Hunter (p)

Tato kniha a vůbec celá série se stala mou srdcovou záležitostí. Jo možná někomu tahle kniha příje najivní a bláhová, ale já osobně čtu knihy proto abych se odpoutala od reality a trochu se zasnila a získala víru v lepší zítřky. Za mě určitě skvělá kniha, která upoutá ať velkými pocity i skvělým dějem a sympatickými postavamy. Zkrátka kniha co se nezapomíná. :)

09.06.2015


Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Kniha byla v první řadě má povinná četba a popravdě v jiném případě bych si jí ani nevybrala. Přesto mě dokázala velice překvapit dějem, který jsem v nemohla vůbec odhadnout do předu. Nejvíc mě však překvapilo, že tento příběh je inspirován skutečností.

09.06.2015 4 z 5


Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Dokonalá knížka. Měla vše co jsem očekávala. Dokonce se mi zdála ještě lepší než Mé sladké šestnácté století. :)

17.09.2014 5 z 5


Nick a Norah: Až do ochraptění Nick a Norah: Až do ochraptění Rachel Cohn

Fajný námět, ale celkově se v knize spíš člověk brodí v minulosti Nicka a Norah. Což mě osobně moc nenadchlo a kniha my přišla jako něco co bylo napsané bez fantazie a jen pro to aby se nějaká kniha vůbec napsala. Knihu bych nedoporučovala někomu kdo od ni něco čeká, protože z téhle knižky žádná moudrost ani obohacení do života nepříjde.

02.07.2014


Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Krátká, ale úžasná kniha, ktera se čte jedním dechem. Jen škoda ten smutný konec. No co se dá dělat vše jednou končí.

16.03.2014 4 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Fajn fantasy kniha, která se aspoň liší od fantasy kníže o upírech vlkodlacích atd. Líbila se mi i přesto že hned jak jsem si přečetla prolog tak jsem věděla o čem kniha bude, ale i přes to jsem si přečetla celou triologii a celkově fajná knížka hlavně pro ty co se hodlají nachvíly odpoutat od reality a zapomenout na okolní svět.

15.03.2014 4 z 5


Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Tak jako většina lidí co zde píšete komentáře jsem nejdřív viděla film, který mě velice nadchl. Přesto že většinou potom co vidím film nedokážu už knihu přečíst tak tato kniha mě překvapila nejen že mě upoutala ještě víc než film, ale i konec mi přišel víc zakončený než v knize. :) No co říct zkrátka úžasná kniha.

15.03.2014


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Každá kniha stojí za přečtení, když už si někdo dal tu práci jí napsat. Ale tahle kniha obzvlášť. Já osobně bych tutuo knihu mohla číst pořád. Tato kniha je plná humoru, různých zápletek a člověka do sebe úplně pohltí. Poukazuje i na kouzelnou Paříž kde se vše odehráva a ta celé knize dodává romantickou atmosféru. Celkově tato kniha patří k mým nejoblíbenějším a to jsem spíš fanoušek fantasy knih. :D

15.03.2014