Konečná volba

Konečná volba https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163769/bmid_konecna-volba-SBp-163769.jpg 4 203 28

Údolí stínů série

< 5. díl

Nenechte si ujít závěrečný díl dech beroucí pentalogie Údolí stínů! Kyliina cesta hledání sebe samé je téměř u konce… Je to těžká věc, když je vám šestnáct a vy nevíte, co dál se svým životem. Když Kylie vstoupila na začátku prázdnin do tábora Údolí stínů, netušila, co ji zde čeká. Navždy za sebou zanechala „starý“ život, aby odhalila svět mnohem magičtější, než si kdy dovedla představit. Aby zde našla dvě nejlepší přítelkyně, z nichž jedna je čarodějka a druhá upírka… a aby zjistila, že ani tady není láska jednoduchá. Teď se její největší a nejnebezpečnější nepřítel se vrací, aby ji jednou provždy zničil. A existuje jen jedna cesta jak ho zastavit! Kylie musí naplno využít svých nadpřirozených schopností, projít proměnou, která všechny kolem ohromí. Její cesta však nebude u konce, dokud se konečně nerozhodne… dokud si její srdce nevyvolí toho, koho bude celý svůj život milovat. Měla by si snad vybrat vlkodlaka, jenž jí zlomil srdce, ale teď by dal cokoliv za to, aby ji získal zpátky? Anebo se rozhodnout pro elfa, který raději utekl před mocnou láskou, aniž by jí dal šanci? Všechno, co se Kylie v Údolí stínů naučila, by měla zúročit… teď, když její osud bude naplněn a srdce si konečně zvolí toho pravého.... celý text

Žánr:
Horory , Romány , Fantasy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Chosen at Nightfall , 2013


více info...

Přidat komentář

Babu002
01.03.2021 3 z 5

Série dobrá, ale byla by lepší, kdyby měla třeba jen 3 díly. Přišlo mi to zdlouhavé.

evineckY
22.10.2020 3 z 5

Tak konečně jsem se prokousala celou sérií a musím přiznat, že s velkým sebezapřením jsem jí neodložila. Připadalo mi to,jako by to psala puberťačka. Ve třech knihách - kdo jsem a co jsem a dokola Derek nebo Lucas... Zkrátka z pěti stačilo na dvě knihy. Na to,že hrdinka měla tolik darů,jenom brečela . Spisovatelka nemá fantazii a neuměla využít ten potencionál...


marie2577
28.09.2020 4 z 5

Hezký závěr. Potěšilo a uspokojilo ..

Gabriela456
24.05.2020 5 z 5

Celou sérii jsem přečetla jedním dechem. Příběh se odehrává v příjemném prostředí, ale chybí mi zde pořádný konec. Všechny postavy jsem si zamilovala, ale nejlepší byl asi Perry. Knížky můžu jen všem doporučit.

FairyD.
15.04.2020 5 z 5

Ako bolo už spomenuté uplne sérii stačili tri časti, pretože to bolo zbytočné zdlhavé a v niektorých častiach som mala pocit že je to písané nasilu. Ale neľutujem že som to prečítala,svojím spôsobom to bolo super.

Avšak táto časť bola najlepšia z celej sérii, bolo úžasné ako sa všetko začalo rozplietať a vysvetľovať.

Shiro.
01.03.2018

Osobně se mi serie libila, ale pak BUM. Velké zklamání po přečtení třetí knihy mé očekávání upadlo a po dočtení serie úplně.
Mám pocit, jako kdy autorka ve mně zabila pocit nadšení z této serie.

katkavasik2908
10.07.2017 4 z 5

Konečně jsem sérii dokončila. Poslední díl byl super a ten konec byl ještě lepší. Ale i tak si myslím, že autorka sérii občas zbytečně natahovala. Podle mě mohla mít série jen tři díly, kdyby odstranila některé zbytečné části. Ale i tak jsem si to užila :)

Nikidree
17.06.2017 4 z 5

No, poslední díl za mnou. Musím se přiznat, že ve mně zanechal rozporuplné pocity.
Od ostatních dílů mi zde chybí pořádná akce. Setkání s nepřítelem bylo krátké, jednoduché a pro mě, jako čtenáře nezáživné. A asi to bude znít divně, ale fakt se mi ulevilo, že se všechny rozbouřené vztahy utišily a je vše OK. Představa, že by zůstal neurčitý konec mě docela děsila.
Každopádně valná většina knížky jsou bohužel jen vztahy, vztahy a vztahy, ale s tím jsem se už tak nějak smířila. Spíš mě ke konci mrzí, že zůstala spousta věcí zatajena. Jak tu někdo psal, opravdu tu chyběl epilog.
Ale jako taková je kniha (a celá série) hezká, jen je určena spíš mladším čtenářkám a těm, kteří rádi romantiku a "zamilovaný trojúhelník" :)

--Eri--
01.04.2017 4 z 5

Boží. Řeší se tam hodně vztahů, ať už jde o kluky, rodinu, přátele,...
Všem doporučuju.

mental28
01.03.2016 3 z 5

Pro mě obrovské zklamání kniha prakticky bez akce a řeší se tam jenom vztahy

DajaF
15.01.2016 3 z 5

Musím říct, že mně poslední díl docela zklamal. Řešily se jen srdcové záležitosti a na akci zbylo jen pár stránek. Jsem ráda, že jsem si sérii přečetla ale spíš bych ji doporučila mladším čtenářům.

Roselunda 1928
13.06.2015 4 z 5

(Trocha spoilerů)
Přiznám se vám, že jsem fakt netušila, že si tuhle klišoidní a trapnou sérii s kýčovitými obálkami takhle zamiluju. :D
No, s Kyliiným výběrem úplně nesouhlasím, ale chápu to. Aspoň že se mému oblíbenci pořád líbí chameleonky :D Strašně mi tam chybí epilog. Kdo se rozejde a kdo ne, popř. Kdo kdy koho požádá o ruku? Jakého pohlaví bude náš malý víloupír a jak se bude jmenovat? Umře Derek na mor nebo ne? :D Prostě mi tam chyběl pořádný konec. Jinak... tahle série mi bude chybět...

P.S.: tenhle díl má asi nejhezčí (a taky nejsladší) obálku :D

*Aria*
09.06.2015

Tato kniha a vůbec celá série se stala mou srdcovou záležitostí. Jo možná někomu tahle kniha příje najivní a bláhová, ale já osobně čtu knihy proto abych se odpoutala od reality a trochu se zasnila a získala víru v lepší zítřky. Za mě určitě skvělá kniha, která upoutá ať velkými pocity i skvělým dějem a sympatickými postavamy. Zkrátka kniha co se nezapomíná. :)

vikikl
27.04.2015

Pro mišule5:
Zdravím, asi budu trošku zlá, ale Vám přijde v pořádku v každém Vašem hodnocení knihy, ji tak strašně naspoilerovat?? Chtěla jsem si přečíst sérii Údolí stínů, ale po částečném přečtení komentáře od Vás, mě totálně přešla chuť. Sice jsem po první větě Vašeho komentáře k poslednímu dílu přestala číst, ale i to bylo moc. Komentáře ke knihám jsou od toho, aby v nich lidi hodnotili knihy jako celek a ne do nich s prominutím "vyblít" vše podstatné. Dívala jsem na Vaše komentáře i k jiným knihám a Vy to tak děláte běžně. Zkuste se nad tím zamyslet, protože toto se opravdu nedělá...
Pardon, ale musela jsem to napsat!
VK

mišule5
29.03.2015 5 z 5

Poslední díl dopadl výborně.
Všem milovníkům nadpřirozena doporučuji :-)

Terrka
11.01.2015 5 z 5

Jsem ráda že si nakonec Kylie vybrala Lucase :) Tahle knížka byla v některých částech veselá,smutná,dech deroucí...opravdu ÚŽASNÁ :)
Ale nechápu to jak se Kylie připravovala takovou dobu na souboj s Máriem....a pak když k tomu došlo šlo to strašně rychle.....
Opravdu se mi tahle série mooc líbila :3 Klidně bych snesla ještě jeden díl :D :3

LilianaFalcon
03.12.2014 3 z 5

Dala bych i 4 hvězdičku, protože tuhle sérii mám opravdu ráda, ale Kylie mi většinu knihy strašně lezla na nervy! ;-)

julliette
14.11.2014 5 z 5

Páni. Tak nádhernou sérii jsem v životě nepřečetla a teď vím, o co jsem přišla. Konečně se Kylie správně rozhodla pustit Dereka k vodě, a zavázat se láskou vlkodlaku Lucasovi. Ještě se Kylie musí naučit ovládat své obrazy mozku, ale aspoň umí být neviditelná. Tato série mě fascinovala.

Aléda
09.11.2014 5 z 5

WOW...jedna z mých nejlepších sérií, kterou jsem kdy četla!!! Jsem ráda, že si Kylie vybrala toho koho si vybrala. :) Jediné co mi trošičku vadilo a už to zde bylo i víckrát zmíněné je, že bych trochu prodloužila ten boj s Mariem a jeho synem. Jde po ní už tak dlouho a nakonec to vezme rychlý spád a je po všem. Ale jinak žádnou výtku na ani jednom díle nemám.
Páni, ale ten meč a to, že zjistila, že je....nebudu prozrazovat :))
Bomba...Knížku jsem měla přečtenou za jeden den a doslova jsem ji hltala :D
Doporučuji...5*

Scharks
06.11.2014 4 z 5

Příjemné a velice čtivé zakončení série :o) Kdo chce zároveň napětí a oddechové čtení, tak zde najde to co hledá.

Autorovy další knížky

C. C. Hunter (p)
americká
2011  83%Zrozena o půlnoci
2013  88%Konečná volba
2012  85%Vzkříšena za úsvitu
2013  87%Hlas měsíčního svitu
2012  87%Proměněna za soumraku

Kniha Konečná volba je v

Právě čtených2x
Přečtených335x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených34x
Knihotéce158x
Chystám se číst59x
Chci si koupit25x
dalších seznamech7x