zdenka1104 zdenka1104 komentáře u knih

☰ menu

Pýcha a přemlouvání Pýcha a přemlouvání Jane Austen

Miluji Pýchu a předsudek, Emmu i Rozum a cit, ale toto bylo co? Nedočetla jsem.

28.07.2023 1 z 5


Demonata Demonata Darren Shan (p)

No za mě teda ne. Nevím kde se stala chyba, ale příběh mě nebavil. Nelíbil se mi ani styl psaní. Darren Shana jsem milovala jako dítě a miluji i jako dospělá. Tady už další díl rozhodně číst nechci....

29.04.2021 1 z 5


Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Pro mě tohle byl nejlepší díl. Jen trochu konec nebyl dle mého gusta. :D

28.02.2021 5 z 5


Cujo Cujo Stephen King

Miluju, jak má King knihy napsané. Vždy si vše živě v hlavně přehrávám. Cuja budu mít před očima ještě dlouho. Miluju psy a zároveň z nich mám po reálném incidentu respekt. Proto mě možná ta kniha tak dostala.

12.11.2020 5 z 5


Psí domov Psí domov W. Bruce Cameron

velké kotě ❤️...kéž by takový vztah mezi sebou měl i náš kocour s psíkem :D

30.04.2019 4 z 5


Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Nějak jsem od toho čekala víc. Myslela jsem si, že kniha bude více zaměřená na Krolovu rodinu nebo spíš na Krola samotného. Zklamalo mě zase to propojení s její rodinou, prostě jsem čekala příběh, kdy bude luštit záhadu a ne zas bubu... vše se točí okolo mě. :D :D Vztah mezi Devlinem a Amelií mě už ani nějak nezajímal. Přála jsem si aby to aspoň oživila nějaká nová mužská postava .

31.10.2018 3 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Pro pejskaře je tohle hodně velká srdcovka. Musím se přiznat, že ne jednou, ale hned několikrát mi ukápla slza. :D

18.10.2018 5 z 5


Zloděj blesku Zloděj blesku Rick Riordan

Poprvé jsem viděla film a strašně jsem nechápala,co se na tom lidem nelíbí. Po přečtení prvního dílu už to chapu. :D Sakra, jak můžou napsat podle předlohy Percyho Jacksona. Kniha je úplně, ale úplně o něčem jiným a za mě teda je super. :) Člověk by řekl, že už je na takový žánr moc stary, ale co.... když to baví, tak to bavi. :D

30.08.2018 4 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Strašně jsem se bála, že se Sophie zamiluje do komandanta a bude to další román o zakázané lásce. Proto jsem nadmíru spokojená, že se děj této knihy odvíjel jinak. Úsečky se Sophii mě bavily nejvic. Liv mi chvilkama lezla až moc na nervy. :D Celkový dojem z knihy je určitě pozitivní a není to ani první ani poslední kniha od této autorky. :)

02.07.2018 5 z 5


Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Strašně se mi tahle kniha líbila, když jsem ji začala číst musela jsem furt pokračovat, protože jsem se nemohla dočkat konce, kdo to vlastně všechno dělá. Líbilo se mi, že je ta knížka i strašidelná. Když jsem byla sama doma a četla to v noci docela mě to nahánělo husí kůži. :D... Těším se, až si pujdu koupit zbývající díly.

05.08.2014 5 z 5


Já a pan Darcy Já a pan Darcy Alexandra Potter

Nemůžu si pomoci, ale už na začátku knihy jsem si Spika představila jako zrzavého, pihatého a špekatého týpka, takže jsem ho tak vnímala celou dobu a to mě docela zklamalo. Většinou mě kniha ani nijak nepřekvapila a u určitých pasáží jsem přesně věděla jak to bude pokračovat. Knížka to není špatná ale určitě bych ji nečetla znovu jako jiné oblíbené.

23.07.2014 2 z 5