VerraR VerraR komentáře u knih

☰ menu

Běžecký klub na konci světa Běžecký klub na konci světa Adrian J. Walker

Skvělá kniha! Má druhá od autora. Měla jsem po čtení komentářů obavy, zda nebudu po první knížce zklamaná (protože Syn lidstva byla dost dobrá věc). A nebyla jsem. Bylo to super, ze začátku jsem teda neměla klidné spaní :), ale jinak rychle ubíhající děj, moc dobře se knížka četla.

16.04.2024 5 z 5


Zrádci krve Zrádci krve Lynette Noni

Celá série mě neskutečně bavila. Snad poprvé u série jsem si celou dobu užívala každou knihu a každou stránku (většinou trpím, jak je vše moc natažené a zdlouhavé, mně stačí 1, max. 2 díly :)) Za mě super!

05.04.2024 5 z 5


Syn lidstva Syn lidstva Adrian J. Walker

Kniha se mi moc líbila. Zajímavý námět, dobře zpracovaný a přišlo mi to velmi čtivé.

30.01.2024 5 z 5


Kočičí oko Kočičí oko Margaret Atwood

Další skvělý kousek z pera Margaret, který se mi velmi dobře četl. Jeji styl je velmi specifický a určitě nesedne každému. Ke konci kniha nebyla už tak poutavá, ale to jejímu zbytku rozhodně neubírá.

10.09.2023 5 z 5


Madame Piaf a píseň lásky Madame Piaf a píseň lásky Michelle Marly

Trvalo mi dlouho, než jsem se do knihy začetla. Až tak od půlky se mi četla lépe. Asi jsem čekala trochu více. Životy těchto "velkých" žen mě velice baví a o Edith jsem toho už hodně přečetla, tak možná proto. Jsem ale ráda, že jsem to nevzdala a knihu dočetla.

24.07.2023 4 z 5


S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Na knihu jsem se moc těšila a nezklamala, naopak! Bylo moc fajn Toma poznat a zjistit, jaký je to poměrně uvědomělý člověk, který si na nic nehraje. Samozřejmě do knihy lze napsat cokoliv a realita může být jinak, ale Tomovo vyprávění na mě tak nepůsobilo. Bylo to milé, skromné, vtipné :)

02.07.2023 5 z 5


Pár stránek navíc Pár stránek navíc Lin Rina

Autorčiny poznámky bych v knize mít nemusela, dopisy možná také ne, ale příběhy ostatních postav se mi líbily a návštěva u rodiny Thomase byla milým zakončením.

20.06.2023 4 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Podle názvu knihy jsem čekala asi trochu něco jiného, možná nějaké tajemno :) Romány o lásce nejsou úplně mým šálkem čaje, ale bylo to příjemné oddechové čtení, žádná velká slaďárna. Hlavní hrdinka mi byla velice sympatická a proto se mi asi kniha dobře četla :)

19.06.2023 5 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Kniha se mi moc líbila. Celý příběh, ať už ze současnosti nebo z Alanovi minulosti mě moc bavil. Nebylo zde tolik černého humoru, jako v Analfabetce, ale i tak byla kniha plná bizarních a úsměvných okamžiků

10.06.2023 5 z 5


Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Kniha se mi moc hezky četla, vtipné, odpočinkové čtení. Moje první kniha od tohoto autora, už se těším na Staříka :)

17.04.2023 5 z 5


Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Kniha se mi četla dost špatně, styl byl velmi zvláštní. Tak mezi 50 až 100 stránkou jsem to chtěla asi 5x vzdát, ale nakonec jsem ji zvládla dočíst. Od půlky už jsem si na to docela zvykla :) Příběh samozřejmě velmi silný, za tu námahu to stálo.

24.03.2023 3 z 5


Přání Přání Nicholas Sparks

Pro mě asi nejlepší kniha od tohoto autora, kterého čtu velmi ráda. Nevýhodou bylo, že od samého začátku mi bylo jasné, jak příběh v obou časových osách dopadne a ani na jeden z těch konců jsem se netěšila... příběh byl ale velmi silný a velmi čtivý

28.02.2023 5 z 5