uzivatel83509 Online uzivatel83509 komentáře u knih

☰ menu

Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Na příběhu mi vadil dlouhý a nudný rozjezd...
Myšlenka byla velice dobrá a samotný příběh vztahů Cecílie, Seana a Dominika mě hodně bavil.
Občas se mi zdálo, že v knize chybí nějaké části, to když se Cecílie na něco ptala a kluci tak nějak stále mlžili a pak se debata utnula a já zjistila, že jsem se vlastně nic nového nedozvěděla... :-)
A závěr knihy? - nutí mě sehnat další díl, ach jo

25.04.2024 5 z 5


Seznam snů a neřestí Seznam snů a neřestí Alison Bliss

Podle obálky a obsahu jsem čekala tak trochu klasickou romantiku, které je všude plno.. kniha mě ale hodně mile překvapila! Bylo to super čtení, nabité jiskřením, mezi Valerií a Loganem. Oba se lásce bránili, ale copak to jde za takových podmínek? :-) Bavila jsem se u některých situací - nejvíc mě pobavil seznam sexuálních praktik, který Valerie napsala, že by nikdy nechtěla zkoušet a Logan si to přebral podle svého a také některé myšlenkové pochody Logana :-) Brett to myslel dobře, ale docela to už přeháněl.. hezké čtení!

18.04.2024 5 z 5


Ti, co zemřeli Ti, co zemřeli J.R. Erickson

Četla jsem první díl téhle série a musím napsat - myslela jsem, že to bylo super čtení, ale po přečtení tohoto dílu teď vím, že to byl jen slabý odvar k tomu, co má přijít :-) tato kniha byla naprosto úžasná.. strašidelné a ponuré sídlo Kerry Manor opředené tajemstvím, zlými duchy a záhadnými vraždami, které Vás chytne a nepustí, dokud knihu nedočtete... Autorův styl psaní již znám z předešlého dílu, takže mě nepřekvapil (dvě dějové linky Sary a Corrie rozdělené do dvou časů)
Musím přiznat, že mě z příběhu - hlavně v první polovině knihy - opravdu až mrazilo... konec byl překvapivý. Nutně chci číst i další díl :D

14.04.2024 5 z 5


Sedm strašidelných příběhů Sedm strašidelných příběhů Brian Jacques

Knížečku jsem přečetla, abych věděla, co to vlastně dceři dávám do ruky.. :-) chyběla mi tam ta strašidelnost... Nejlepší příběh z knihy - za mě TOP: " Smutný příběh Gillyho Bodkina"

12.04.2024 3 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Příběh se hezky četl, ale za mě docela nuda.. čekala jsem asi něco trošku jiného..

10.04.2024 2 z 5


Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Moc hezky napsaná kniha, která se čte téměř sama. Jediné, co mi na příběhu vadilo, byly ty krkolomné jména, jinak nic :-) krásná romantika pro mladé!

10.04.2024 5 z 5


Navždy tvůj Navždy tvůj Daniel Glattauer

Nesedl mi styl, jakým je kniha napsaná. Příběh mě moc nebavil, čekala jsem něco víc napínavějšího, když šlo o stalking.. autora vyhledávat nebudu, ale věřím, že někomu tahle kniha "sedne" lépe, než mě

04.04.2024 2 z 5


Dobří sousedé Dobří sousedé A.J. Banner

Začátek příběhu mě hned vtáhl do děje - poutavě napsané... příběh nutí čtenáře číst dál a dál, jen kdyby nebyly místy ty nudné části, které mi občas kazily dojem z knihy.. konec byl hezky vyřešen.

04.04.2024 5 z 5


(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Příběh byl velice čtivě napsaný, ale musím se přiznat, že podle obsahu a obálky jsem čekala daleko větší masakr... triumfální konec ( i když dost předvídatelný) tomu celému nasadil tu pomyslnou tečku na závěr :-)

02.04.2024 5 z 5


Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Příběh mě bavil, i když jsem se ze začátku dost ztrácela v časové ose... napínavé čtení až do samotného konce :-)

31.03.2024 5 z 5


Malá ručka Malá ručka Susan Hill

Hororová kostra příběhu byla dobrá, ale byla zbytečně zaobalená do "nudy" a ztrácela ten šmrnc a tajemno, který jsem od příběhu očekávala...

28.03.2024 3 z 5


Pod nekonečnou oblohou Pod nekonečnou oblohou Veronica Rossi

Asi nejsem cílová skupina, protože od příběhu - podle obsahu a také komentářů - jsem čekala něco úplně jiného... příběh mě nebavil, nemohla jsem se pořádně začíst, ztrácela jsem se... kdybych později nepřeskočila pár odstavců a stran, knihu bych nedočetla... upřímně nechápu, proč má kniha tak dobré hodnocení.. do dalšího dílu se rozhodně nepustím, jsem ráda, že mám za sebou tento...

26.03.2024 1 z 5


Poskvrněná svatozář Poskvrněná svatozář Julie Johnson

Tento příběh nemůžu hodnotit zle, protože měl i krásné momenty... např. začátek s Carterem v autě, taková ta chemie mezi Carterem a Em, Chloe byla super :-) a konec? - čekala jsem, že to tak dopadne, ale i tak byl konec nervy drásající.. bohužel jinak byl příběh - pro mě - zdlouhavý a měl hodně nudných částí...

18.03.2024 4 z 5


V cizí kůži V cizí kůži Allen Eskens

(SPOILER) Už během čtení knihy Pohřbený život jsem si oblíbila autorův styl psaní. Tahle druhá kniha mě jen utvrdila v tom, že tohoto autora budu zbožňovat - škoda, že u nás vyšly jen dvě jeho knihy..
Kniha V cizí kůži mě vtáhla do děje hned na začátku, kdy jsem ještě netušila, kam se bude příběh ubírat... wau, krásně zaonačený začátek dvou lidí o kterých tato kniha ale vůbec nebyla.. :-) celý příběh si držel napětí od začátku až do konce... napínavý děj a krátké kapitoly - nemohla jsem knihu odložit. Alex byl fajn a takový konec si nezasloužil.. Ianna si naopak sama vysloužila svým chováním to, co nakonec dostala.. a vraždící maniak Drago tomu celému příběhu dodával jednu mrtvolu za druhou..
Knihu určitě mohu doporučit k přečtení.

03.03.2024 5 z 5


Napravený nepřítel Napravený nepřítel Jennifer Hayward

Tahle knížečka mě velice překvapila. Bylo to čtivé a příjemné čtení. Líbilo se mi to jiskření mezi Jaredem a Bailey. Jared se bránil lásce, závazkům a Bailey si nesla své tajemství z minulosti.. Trošku mi přišlo přitažené za vlasy, že hlavní postava byla ještě panna, ale tak proč ne... Konec mi přišel přeslazený, ale i tak dávám plný počet hvězdiček :-)

02.03.2024 5 z 5


Květy na vodě Květy na vodě Kathleen E. Woodiwiss

(SPOILER) Příběh Shemaine a Gage byl velice krásně napsaný, byť mě začátek knihy s trestanci moc nebavil. Obě hlavní postavy se mi charakterově zamlouvaly stejně jako umístění příběhu do domku, dál od městečka. Až na ty jména, se kterými jsem měla občas trošku problém :-)
Shemaine, obviněna z krádeže, se lodí s trestanci dostává do přístavu ve Virginii, kde ji koupí - na základě doporučení jiné trestankyně (což bylo moc hezké gesto vzhledem k situaci a v ten moment jsem pochopila, že tuhle knížku budu prostě milovat) - záhadný muž Gage, jako chůvu ke svému malému chlapci.. ani Gage nemá čistou minulost - téměř všichni si o něm myslí, že je vrah a navíc se teď na něj o to víc dívají skrz prsty, že pod svou střechou ubytovává trestankyni. Gage neřeší hlouposti a je k takovým lidem odměřený (to se mi na jeho postavě moc líbilo). Nejvíce naštvaná je Roxanne, dívka, která do něj byla dlouhá léta zamilovaná.. zatímco Roxannu užírá žárlivost a nenávist - tam v lesích, mezi Shemain a Gagem, vzniká pevné pouto. Moc se mi líbilo, jak to mezi nimi jiskří a touží po vzájemném doteku, ale nechtějí to, co mezi nimi pomalu vzniklo, pokazit. Obdivovala jsem, jak je Gage v tomto směru trpělivý - kde jaký muž by se ji snažil svést mnohem dřív. Jak už to ale bývá, cesta ke štěstí je dlouhá a trnitá. Spousta lidí nemá Shemaine v lásce a touží po její smrti stejně, jako i Gage si nadělal pár nepřátel. Chudáka Kaina - znetvořeného muže z lesa - mi bylo celou dobu líto.. Naopak rodinných shledání ke konci knihy mi přišlo až moc, ovšem docela jsem se bavila :-) Skvělé čtení!

21.02.2024 5 z 5


Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

Předešlý díl jsem nečetla.
Do příběhu Bronwyn a Stevena jsem se rychle začetla, ale byť byl příběh dějově obsáhlý a hezký, něco mi tam prostě chybělo... druhá polovina knihy mě bavila víc. Mrzelo mě, jak dopadla Mary.

18.02.2024 4 z 5


Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Kniha se ke mě dostala díky komentáři jedné mé oblíbené uživatelky Jita160 - děkuji za to :-)
Příběh Indigo a Alexe mě doslova pohltil. Bohatý, znuděný a zlomený rocker, který se utápí v chlastu a drogách a ženský jsou pro něj jen příjemná schránka na penis.. tedy, kromě jedné... Fallon, která zasáhla jeho srdce a rozbila ho. Alex má za sebou celý tým svých "placených" lidí, který se snaží ho vytáhnout ze dna.. i za cenu toho, že je bude později nenávidět.. nastaví pravidla a najmou "chůvu"... Indigo, je nezkušená a má svých problémů dost, ale potřebuje peníze a potřebuje je tak moc, že je ochotná vyrazit s "tímto" Alexem na turné a hlídat ho... žádný alkohol, žádné drogy, žádné skandály... :-) jenže...
Strašně hezký a peprný příběh o člověku, který potřebuje "zachránit" a o ženě, která do poslední chvíle neztrácí naději...
Moc jsem si čtení tohoto příběhu užila! Předávání ceny na konci a Alexova řeč mi doslova vehnala slzy do očí!

13.02.2024 5 z 5


Divoká srdce Divoká srdce Shannon Drake (p)

Kniha se mi velice dobře četla, byť mám od autorky raději knihy zasazené do jiného období a nejlépe z okolí Skotska.
Líbilo se mi napětí a jiskření mezi hlavními hrdiny. Celá ta Annina "banda lidí ze salónu" byla moc fajn.. bylo hezké, že Anna měla kolem sebe zeď z dobrých přátel a šla si tvrdě za svým cílem... stejně jako Ian, který tomu vždy dodával šmrnc :-) dost jsem se bavila, hezké čtení!

05.02.2024 5 z 5


Harry Trottel a kámen MUDr. Tse Harry Trottel a kámen MUDr. Tse Peter M. Jolin (p)

Knihu jsem měla problém vůbec dočíst do konce. Čekala jsem parodii, že se pobavím... ehm, bohužel - celkový můj dojem z knihy : občas trapné, většinou nudné, ztráta času..

02.02.2024 1 z 5