Scharks Scharks komentáře u knih

☰ menu

Neklidná krev Neklidná krev Robert Galbraith (p)

Já tyhle knihy prostě milujilu kniha velká jako cihla a člověk ji přelítne během pár dní a vůbec se nenudí, naopak - vždy chci vědět co bude dál, dál a dál! A rozuzlení skvělé, těším se na další díl

06.03.2024 5 z 5


Černá jako eben Černá jako eben Salla Simukka

Když máte chuť trošku se odreagovat při čtení něčeho lehčího a nenáročného, něčeho co zároveň přečtete téměř na jeden zátah, mohu celou tuto sérii vřele doporučit :)

10.05.2018 4 z 5


Pád andělů Pád andělů Susan Ee

Kniha splnila přesně to, co jsem od ní očekávala :) Líbila se mi dějová linie, konečně je mi sympatická i hlavní postava a jsem ráda za zajímavé dějové zvraty. Ihned sáhnu po pokračování :)

10.05.2018 4 z 5


Léčba ostrou břitvou Léčba ostrou břitvou Daniel Polansky

Z této knížky mám lehce smíšené pocity... Zároveň mě to z části bavilo i nebavilo, pak mě to na několik stránek nadchlo a pak to zase opadlo a zase celé znovu... Každopádně to bylo zajímavé a časem se možná dostanu i k pokračování této série :)

24.10.2017 3 z 5


Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Naprosto geniální, zamotané a úžasné čtení!! Corma i Robin zbožňuji a opravdu jsem si knihu neuvěřitelně užila :) I když musím říct, že knihu Bombyx mori bych asi opravdu číst nechtěla.. :D

21.09.2017 5 z 5


Dlouhé ticho Dlouhé ticho Patricia Briggs

Skvělá kniha s úžasným příběhem, ostatně jako vždy!! A tentokrát to bylo navíc okořeněno o místa, které člověk zná jako své boty :)

08.09.2017 5 z 5


Třetí hlas Třetí hlas Rolf Börjlind

Skvělý thriller při jehož čtení není čas na nudu a neustále vás nutí přemýšlet a spekulovat co by kdyby... Perfektně napsané! :)

28.08.2017 5 z 5


Největší špeky mýho života Největší špeky mýho života India Knight

Naprosto pohodová letní oddechovka, která je místy opravdu velice vtipná :) A musím se přiznat, že při některých pasážích jsem se fakt smála nahlas :)

18.08.2017 3 z 5


Zúčtování Zúčtování Kathy Reichs

Skvěle napsané, stejně jako všechny předešlé knihy. Něco mi tam trošku scházelo, sama nevím přesně co, ale i tak to bylo velice příjemné a místy i dost napínavé čtení na jehož konci jsem se poměrně těžko loučila s viráty, kteří mi všichni přirostli k srdci... Celkově se mi celá série moc líbila a mohu vřele doporučit :)

17.08.2017 5 z 5


Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Kniha se mi moc líbila, děj byl skvěle napsaný a zápletka byla opravdu perfektvně vymyšlená a nebyla zde nouze o překvapení!! Nakonec se mi podařilo cca v polovině knihy odhalit jedno tajemství, ale kdo je vrah pro mne bylo až do konce knihy záhadou :) Skvělá detektivka s pro mne známými místy (zbožňuji knihy od S. Larssona!). Už jsem opravdu zvědavá na další díly :)

17.08.2017 5 z 5


Šifra Šifra Kathy Reichs

Napínavé, zamotané a zábavné - skvělá kniha :D A rovnou si jdu do knihovničky pro pokračování :)

04.08.2017 5 z 5


Sedmá pohroma Sedmá pohroma James Rollins (p)

Zbožňuji knihy od Rollinse!! Vždy je to úžasně, napínavé, zábavné, zajímavé a prostě úžasné čtení. A i když už má Sigma již 12 dílů, tak já se nemohu dočkat dalšího pokračování :)

25.07.2017 5 z 5


Madame Okta Madame Okta Darren Shan (p)

Ach, ta nostalgie... :) Je to už několik let co jsem naposledy četla celou sérii, takže letos bude repete, neboť Shan si to jednoznačně zaslouží! :D

25.07.2017


Město zrcadel Město zrcadel Justin Cronin

Nevím proč, ale čtení mi neubíhalo tak, jak jsem u většiny knih zvyklá. I když jsem byla zvědavá co bude na další stránce nějak mi to hrozně trvalo.. A veliké skoky mezi roky pro mne někdy byl docela šok - člověk se naladil na jednu vlnu a šup jsme někde jinde a nezbývá než si jen domýšlet, jak se příběh postav mohl vyvíjet dále. I tak to pro mne bylo skvělé zakončení série :)

25.07.2017 3 z 5


Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Kniha se mi líbila, byla velice čtivá a potěšil mě i alespoň chvilkový návrat mých oblíbených postav :) Celkově to bylo zajímavé čtení, hezky propojené a navázané na předešlé série, což mám opravdu ráda :) Někdy to bylo na můj vkus až moc přesládlé, ale i tak jsem si čtení užila a těším se na pokračování série.

25.07.2017 5 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Sice už je to nějaký ten pátek co jsem dočetla Policii (to bylo něco!), ale jakmile jsem otevřela novou knížku, bylo to, jako bych jí odložila den předtím :) Když jsem zjistila, že vyjde další díl s HH tak jsem se nemohla dočkat a jsem hrozně moc ráda, že splnila všechna moje očekávání, je to naprosto úžasné, napínavé, akční, zajímavé a jednoduše skvělé čtení, které jsem si užila do posledního písmenka! A i když má kniha cca 600 stran byla za 3 dny přečtená :D

18.05.2017 5 z 5


Oltář ztraceného ráje Oltář ztraceného ráje James Rollins (p)

Tohle je jediná kniha od Rollinse, jejíž přečtení jsem neustále odkládala... Chyba!! Je to úžasné napínavé čtení, stejně jako všechna jeho ostatní díla :) Tento autor asi nikdy nezklame a právem mu patří pěkný kus mé knihovny :)

09.03.2017 5 z 5


Cesta pustinou Cesta pustinou Emmy Laybourne

Skvělá série! Napínavá, akční a prostě celkově super :) Báječný konec z několika přeskakujících úhlů pohledu a samotný závěr byl sice až hodně kýčovitý, ale jsem za to hrozně moc ráda a čtení jsem si opravdu užila :)

03.03.2017 5 z 5


Bubble Bubble Anders de la Motte

Tuto sérii jsem doslova zhltla a po počátečních rozpacích jsem si tuhle jízdu neuvěřitelně užívala :) Bylo to skvělé, neotřelé, místy vtipné, plné všelijakých zápletek a zvratů a s naprosto skvělým koncem, prostě paráda :)

25.02.2017 5 z 5


Buzz Buzz Anders de la Motte

Tahle série mě začíná čím dál víc bavit :D Konec byl fakt povedený, vřele doporučuji všem kdo chtějí napětí okořeněné o něco trošku nekonvenčního ;) A rovnou vyrážím do knihovničky pro třetí díl! :D

15.02.2017 5 z 5