renulkam renulkam komentáře u knih

☰ menu

Sváděj mě Sváděj mě Stacey Kennedy

(SPOILER) Začátek knížky a vlastně tedy hlavní zápletka mě vytáčeli. Hlavní hrdinka trpí těžkým traumatem, protože ji dva spolužáci pomluvi, že je ku..., co dá každému. Aby se jim "pomstila" a dokázala, že lžou, tak nechá svoje panenství vydrazit v aukci a přijde o něj při veřejné sukacce a má pocit, jak jim to nandala. Nevím, já v tom žádný pocit zadostiučinění nevidím.

08.10.2022 1 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Knížku jsem přečetla na jeden zátah. Ačkoliv tam bylo až nerealne moc romantiky na můj vkus, tak mě knížka bavila. Pohladila duši a upřímně, kdo bychom si nepřál zažít takovou lásku. Postavy sympatické, knížka vtipná, Joanna s babičkou i kachna Toby jsou boží.

08.10.2022 4 z 5


Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

Knížku jsem přečetla za jeden večer. Smutná a zároveň plná naděje. Určitě vzbuzuje spoustu emocí, celý den jsem nemohla dostat z hlavy, jak jsem šťastná, že je moje rodina v pořádku. Těším se na další knizky.

08.06.2022 5 z 5


Divoký princ Divoký princ Meghan March

Knížka utekla, těším se na pokračování. Popis sexuálních scén je povedený. Těším se na pokračování.

29.05.2022 4 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Uznávám, že děj je dost pritažený za vlasy a do reality to má hodně daleko, ALE knížka je vtipná, milá, plyne a je tu úžasný chlap. Příjemná oddychovka.

29.05.2022 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Miluji autorcin styl psaní. Je to knížka, která pohladí, milá, vtipná a bez "povinnych" zvratů a rozchodů. Určitě si někdy ráda přečtu znovu.

27.05.2022 5 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Jednoduchý, předvídatelný děj, ale knížka utíká, hluchých míst málo, postavy sympatické. Líbí se mi to sbližování.

27.05.2022 3 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Tuhle knížku mám ráda, četla jsem ji už dvakrát a pokaždé u ní brečím.

27.05.2022 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Přiznám se, že mám radši jednodušší tématiku, kde nemusím o ničem přemýšlet. Přesto jsem knížku přečetla jedním dechem, ještě teď mám husí kůži.

27.05.2022 5 z 5


Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Jsem zklamaná. Začátek byl vtipný, zajímavá zápletka, čtení utíkalo ale pak se to přetavilo do protahované "klasiky". Prohodi spolu pár vět, nemají spolu ani rande, ale Sadie už je strašně zamilovaná a potřebuje mít jistotu, že je to vztah na " celý život ". Do docteni knížky jsem se musela nutit. Za mě opravdu patří ke slabším od techto spisovatelek.

25.05.2022 2 z 5


Už žádné předstírání Už žádné předstírání Vi Keeland

Za mě takový průměr v tvorbě autorek. Knížka mě neoslnila a nezanechala dojem.

25.05.2022 2 z 5


S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Super, presne to jsem potřebovala. Parádní oddychovka, vtipná a milá. Chci chlapa jako Ben a určitě se nebudu tak dlouho rozmýšlet.

25.05.2022 4 z 5


Nelíbánky Nelíbánky Christina Lauren

Knížka mě neurazila ani nenadchla. Prostě jsem jí dočetla a nenechala ve mě žádné emoce. Postavy sympatické, jejich vzájemné dobírání mě bavilo, ale bylo to asi jediné oživení knížky. Každopádně závidím Olivii její rodinu, jak drží pospolu.

22.07.2021 2 z 5


S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

To byla taková krásná, milá knížka. Neskutečně jsem se bavila, to jejich dobírání bylo super. Knížku jsem si fakt užila. Doporučuji

13.07.2021 5 z 5


Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

(SPOILER) Dočetla jsem celou sérii, první knížka mě chytla a těšila jsem se na další díly, ale dočkala jsem se zklamání. Pořád jsem si říkala, že se dockam vysvětlení proč byl Mount Kierou, tak posedlý. Čekala jsem, něco hlubšího než jen dobrý sex na plese na který nemohl zapomenout. A Kiera mě už nebavila, po druhé knížce jsem se do čtení te třetí musela nutit.

05.07.2021 2 z 5


Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

(SPOILER) Knížka plynula svižně, v závěru až moc. Líbil se mi námět a postavy - zlý Wolf a něžná princeznička, která ho bude krůček za krůčkem polidšťovat. Polovinu knížky jsem si opravdu užila. Co mě ale hodně zklamalo byla druhá půlka, přišlo mi jakoby někdo odtrhnul několik stran knížky nebo měla autorka jen omezený počet stránek. Najednou jsme skočili rovnou k romantickému závěru. Ze dne na den se ze zlého vlka stal zamilovaný ňouma. Opravdu se tam stalo pro mě několik nepochopitelných věcí. Franceska svého otce nemohla po všem, co se stalo vystát, nemohla se na něj ani podívat - několikrát je to tam zdůrazňováno, ale když uteče od Wolfa běží rovnou domů k tatínkovi, který jí přivítá s otevřenou náručí, přestože jí odvrhnul, choval se k ní jak ke kusu hadru a ona pošpinila jejich tradice na kterých si zakládal. Další věc - rozmluva Wolfa s jejím otcem - celou knížku po sobě plivali, chtěli se dokonce zabít, ale tady si div nepadnou do náručí a Wolf před ním dokonce poklekne. Před člověkem, pro kterého plánoval roky pomstu. A s tím těhotenstvím to bylo taky jak z rychlíku. Wolf nikdy děti nechtěl, byl zásadně a až nepochopitelně proti a opět znenadání otočí. Jak jsem psala, knížka byla dobře napsaná, pěkně se četla ale jako čtenářka se cítím ošizená, chybělo mi tam pár stránek navíc, kde bych viděla tu pozvolnou změnu postav. Pak bych věřila i tomu závěru.

25.06.2021 3 z 5


Skandál Skandál Sandra Brown

Chvilku mi trvalo se do knížky začíst, ale knížka se mi líbila. Říkala jsem si jestli, je opravdu někde možné vše jen tak zamést pod koberec. Jade byla silná. Trochu me mrzí, že se tam v dospělosti už pak nevyskytla její matka, zajímalo by mě, jak ta dopadla. Dillon mi byl sympatický. Po dočtení jsem měla dobrý pocit, že vše dopadlo, jak mělo :-)

19.06.2021 4 z 5


Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Knížku jsem měla přečtenou rychle, sexualni sceny neuveritelne. Asi nemam, co vytknout, ale knížka me nijak zvlast nenadchla, ale jako pohodove cteni fajn.

26.04.2021 2 z 5


Noční bojovník Noční bojovník Janet Chapman

(SPOILER) Knížka mi utíkala, nenašla jsem tam pasáže do kterých bych se musela nutit. A musím říct, že tady mi ani nevadila magie jako na konci serie Pine Creek Highlander. To jak klidně Eve vzala vše okolo Kenzieho mě překvapilo. Cestování časem, kouzla, draci - nad vším snadno mávla rukou. Kenzie byl takové zlatíčko, možná až moc. Líbilo se mi jejich postupné sbližování, praštěná kamarádka Maddy i Wiliam. Jen ty napínavé zápletky stále neumí autorka lépe rozepsat. Jak vlastně vypadá boj vodního víru a muže s mečem? Ale celkově to bylo pohodové čtení a pokud bude pokračování, určitě se na něj vrhnu.

26.04.2021 4 z 5


Řekni, že mě miluješ Řekni, že mě miluješ Johanna Lindsey

Serie mě stále baví. knížku jsem přečetla rychle. Dražba jako jediné možné řešení navrhnutá milujícím strýčkem, mě překvapila, i to, že Kelsey s tím tak rychle souhlasila. Derek je sympaťák jako všichni z jeho rodu. Zápletka s lordem A. se povedla, živě jsem si to sklepení a utrpení všech žen představila a měla z toho husí kůži. A to, že v knížce opět vystupovali strýčci James a Anthony mě bavilo.

26.04.2021 3 z 5