Radka89 Radka89 komentáře u knih

☰ menu

Pod svícnem tma Pod svícnem tma Ariana Neumann

Neuvěřitelný, nádherný a smutný příběh!

16.08.2020 5 z 5


Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Bohužel mě tato kniha zklamala. Od Jojo Moyes jsem četla kdysi “Poslední dopis od tvé lásky” a to se nedá srovnat. Tato kniha je zbytečně dlouhá a zápletka je v podstatě o ničem.

26.07.2020 odpad!


Jak ti zmizet ze života Jak ti zmizet ze života Katherine Center

Čekala jsem od toho trošku víc, začátek super, ale potom příběh jak se zamilovala do svého fyzioterapeuta a žili šťastně až na věky.. Nehledě na to, že tam bylo dost pasáží jak z amerického filmu (náhoda na lodi, otec slyšel rozhovor za dveřma, svatba v Belgii - kousek od Skotska)

01.08.2019 1 z 5


Život s korunou Život s korunou Kamil Rodan

Velmi se mi kniha líbila. Všechny osudy a příběhy byli zajímavé a jsou hezky napsané!

12.02.2019 5 z 5


Když jsi odešel Když jsi odešel John Marrs

Čekala jsem od toho příběhu hodně, ale tohle asi ne.. :-) bylo to docela drsné, ale přišlo mi to někdy, že už je to moc na životy dvou lidí. Tolik tragédií, nedorozumění. Konec byl takový naivní - co Simon čekal, že Kitty udělá když jí vše poví. Že mu odpustí a řekne, ok vše je v pořádku? Sice hezký, že autor nechal Simona na konci trpět, ale možná to mohlo skončit jinak. Propracovaněji.

27.01.2019 3 z 5


Dražba Dražba Danielle Steel

Skvělé počtení. Příběh je hodně zajímavý, neotřelý.. Konec mě už moc nebavil.

04.12.2018 4 z 5


Trojhvězdí nesmrtelných - Mandlová, Baarová, Gollová Trojhvězdí nesmrtelných - Mandlová, Baarová, Gollová Josef Frais

Hezky napsaná kniha, která vystihuje to nejdůležitější ze života hereček. Přečetla jsem mnoho knih o Lídě Baarové takže jsem se nic nového nedozvěděla, ale Mandlové a Gollové jsem si hezky početla.. :)

04.12.2018 3 z 5


Ztracená vládkyně Ztracená vládkyně Steve Robinson

Obálka knihy vypadá velmi zajímavě, ale obsah mě trošku zklamal.. To, že Alice byla špion jsme věděli poměrně brzo a jediné co jsme se o ní dál dozvěděli bylo, že nezemřela na lodi. Což mi přišlo teda dost málo když Tayte měl za úkol hledat o ní informace..

01.05.2018 2 z 5


Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Příjemná knížka na dovolenou. Jen škoda, že se málo zmiňuje o prvních řadách Gilmorek.. Vždy jen uvede který herec se k nim přidal a jaké měla vlasy..

27.12.2017 3 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Začala jsem Veronikou, příběh zajímavý jen mi toho přišlo děsně moc na jednu holku. u Jáchyma jsem skončila se čtením skoro na začátku. Už jsem se nějak do toho nemohla dostat..

27.12.2017 1 z 5


Zeptejte se pilota - Vše, co jste kdy chtěli vědět o letecké dopravě a cestování letadlem Zeptejte se pilota - Vše, co jste kdy chtěli vědět o letecké dopravě a cestování letadlem Patrick Smith

Jelikož se bojím létat tak byla kniha pro mě ideálním společníkem před dlouhým letem.. :-) dozvěděla jsem se spoustu zajímavých a odborných věcí.. Není to žádná naučná kniha a autor píše velmi poutavě..

30.10.2017 4 z 5


Diana – Její pravdivý příběh Diana – Její pravdivý příběh Andrew Morton

Ke knihám o Dianě se vrácím ráda, tuto jsem již v minulosti četla, ale nyní mi opět přišla vhod..

18.10.2017 4 z 5


Života sladké hořkosti Života sladké hořkosti Lída Baarová (p)

Byla to druhá kniha po sobě, kterou jsem četla o Lídě Baarové.. Píše pěkně, jsou tam zajímavé věci, které jsem doposud nevěděla, ale jak tu již bylo zmíněno vadí mi jak se pořád obhajuje, že vlastně za nic nemohla atd.. Dále jen pár zmínek o Goebbelsovi a z knihy je patrné,že on o ní stál a ona ne.. chápu, že se chtěla knihou obhájit před českými čtenáři, ale možná bych ocenila kdyby napsala pravdu.. možná by našla více pochopení..

18.10.2017 3 z 5


Prokletí Lídy Baarové Prokletí Lídy Baarové Stanislav Motl

Moc příjemné čtení :-)

11.07.2017 4 z 5


Recept na Araba Recept na Araba Viktória Darsane

Oddechové čtení.. chvilkama mi to přišlo nereálne..

26.06.2017 2 z 5


Kate: Budoucí královna Kate: Budoucí královna Katie Nicholl

Moc hezké čtení.. zvládla jsem přečíst za týden. Velmi poutavé...

27.02.2017 4 z 5


Aristokratky Aristokratky Stanislava Pecková

Vcelku zajímavá kniha,jen ty příběhy byli moc stejný. Občas vsuvka o historii rodu, ale jinak nic závratného...Moc jsem se o těch dámách nedozvěděla...

23.01.2017 2 z 5


Evropské panovnické rody Evropské panovnické rody Martina Winkelhofer

Velmi čtivá a zajímavá knížka! Obecně mě baví toto téma takže za mě super!

31.12.2016 5 z 5


Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Nenáročné oddechové čtení :-) myslím, že z knihy by mohli čerpat američtní tvůrci a natočit romantický film i když téma je už asi dost okoukané - dva lidi co se nesnáší a poté se do sebe zamilují..aaach :-) :-)

18.10.2016 2 z 5


Ztracené Ztracené Eva Urbaníková

Knížka se mi moc líbila. První příběhy jsem přečetla s "otevřenou pusou" ty další už bohužel byli vždy přes kopírák.. Neberu to jako kritiku, ale ty začátky vztahu s muslimem jsou fakt asi stejný. Milionkrát jsem někde na netu četla příběh podobnéhoo rázu, ale až v této knize to došlo tak daleko, abych se dozvěděla podrobnější informace. Chvilkama jsem měla i na dotyčné vztek a říkala si bože ženský co blázníte.. ale každý v životě uděláme chybu...

26.09.2016 4 z 5