Paja7 Paja7 komentáře u knih

☰ menu

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Tak tohle bylo hodně creepy... Knihu jsem zhltla rychle, ale téma je opravdu děsivé a nutí vás k zamyšlení... Dneska asi neusnu :D

26.02.2023 4 z 5


Hra o dědictví Hra o dědictví Jennifer Lynn Barnes

Za mě teda naprostá bomba. Kniha se v podstatě četla sama. Děj rychle ubíhal, nikam neodbočoval a ani na vteřinku jsem se u knihy nenudila. Doufám, že jí to vydrží do dalších dvou dílů.
Fakt by mě zajímalo, jak jí dopadl ten druhý test z Fyziky... Hehe

24.02.2023 5 z 5


Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

No, nějak jsem to dočetla, ale moc jsem se u toho nebavila. Bavily mě tak první tři kapitoly a pak už ne. Asi to není úplně můj šálek čaje.

12.06.2021


Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Musím říct, že začátek ok... ale prostředek byl pro mě dost nudný a já se opravdu musela přemáhat to nějak přelouskat a byla jsem dost zklamaná, protože první díl byl naprostá bomba... Ale zhruba ve třetí třetině to opět začínalo nabírat grády a nestačila jsem se divit...

25.05.2021 4 z 5


Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Krasné, miloučké a zblajznuto během půl hoďky :)

14.05.2021 3 z 5


Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Musím říct, že takhle naposledy jsem se nemohla odtrhnout od knihy bylo, když jsem četla Cinder. Hltala jsem jednu stránku za druhou a nemohla se od příběhu odtrhnout.
Za mě velká spokojenost a hurá na další díl.

Ještě dodám, že na knihu jsem narazila prostřednictvím její zahraniční obálky, která mě velmi zaujala a mrzí mě, že nemá stejnou, nebo aspoň hezčí než je tato. Ale ne nadarmo se říká "Nesuď knihu podle obalu" ...

24.04.2021 5 z 5


Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Když jsem si četla popis knihy, čekala jsem nějakou parodii na historii a šla jsem do toho. Ale místo vyloženě parodie jsem dostala krásný historicko -romantický příběh s prvky fantasy, a místy jsem se i zasmála. Musíte to ovšem brát trochu s nadsázkou. Komentáře autorek mi tam nevadily, nebylo jich zas zas tolik. Celkově se kniha četla rychle a moc mě bavila.

25.03.2021 4 z 5


Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Určitě to mohlo být kratší. Pár stránek bych klidně i vypustila. Bohužel při nudných částech mě přešla chuť to vůbec dočíst, ale nakonec jsem se k tomu přinutila. První díl byl rozhodně lepší a pro mě záživnější.

25.07.2020 3 z 5


Protivníci Protivníci Marissa Meyer

Stejně jako první díl Renegáti bylo tohle prostě úžasné. Uprostřed jsem byla trochu skeptická, kdy jsem se asi dvě kapitoly nudila, ale tím koncem to Marissa bravurně doběhla. Ano, konec mě opět nechal beze slov. Už se nemůžu dočkat až se mi dostane do rukou třetí díl.

24.06.2020 4 z 5


Ohnivý květ Ohnivý květ Natalie C. Parker

Tak tady jsem si hodně dala na hubu... Jak ta knížka má pěknou obálku, tak má nudný děj.... Těšila jsem se na akční příběh jak hlavní hrdinka, "nepřemožitelná" Kaledonie, se vrhá za pomstou, ale zatím to byli jen samé nářky a velmi nudná dějová linie...
Možná mladší kategorii 12-15 let by se to mohlo líbit, ale já jsem si knihu vůbec neužila :/

24.06.2020 2 z 5


Coffee Shop Coffee Shop Karla Díaz

Tak tento komiks mě chytl za srdce :) Krásný příběh o krásné dívce, která se zamiluje do nejméně čekané osoby. Aneb jak je důležité nesoudit knihu podle obalu :)

06.05.2020 4 z 5


Zmije Zmije Bex Hogan

Těžce překombinované. První půlka kniha se četla v podstatě sama, ale během té druhé jsem se musela hodně přemlouvat k dočtení. Autorka tam začala házet nový prvky, nový překvapení ale místo toho aby mě to uchvátilo, spíš mě to zklamalo.
Nemluvě o stylu psaní, který mi ale vůbec nesedl. Přišlo mi strašně "suché".
Jako oddechovka ano (určitě by se ale našly lepší kousky), jako napínavý příběh plný (nečekaných) zvratů nee.

04.05.2020 3 z 5


Lacrimosa: Rekviem pro Saschu Lacrimosa: Rekviem pro Saschu Alice Scarling

Ehm... To bylo něco děsného... Ok, začátek měl nějaký příslib dobrého příběhu, ale pak tam autorka přidávala další a další zápletky, charaktery, jak kdyby už nevěděla co... A styl psaní... Jak kdybych to psala já. A já psát neumím. Je to psané jako "Píšu všechno co vidím, co cítím, ale úplně všechno". Opravdu jsem u této knihy trpěla a donucela se to dočíst do konce... A ten konec... Hm...

11.02.2020 1 z 5


Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Naprosto úžasné. Vždy když jsem si myslela, že se něco bude dít takhle, autor mě přesvědčil o pravém opaku. U mě se zařadila mezi oblíbené.

07.10.2019 5 z 5


Šepoty ze záhrobí Šepoty ze záhrobí Charlaine Harris

Až do úplného konce jsem nevěděla, kdo by za tím všem mohl stát. Avšak než jsem se k tomu konci dostala, musela jsem překonat ne málo nudný kapitol, kde si hlavní hrdinové pouze dávají večeři, nebo se jezdí kochat na hřbitov jen tak, bez důvodu... Aspoň ten konec stál za to.

21.02.2018 2 z 5