mirvas mirvas komentáře u knih

☰ menu

Dvojče Dvojče Tess Gerritsen

Napínavý příběh, který má spád a neustálý děj. Neruší vás dalekosáhlé popisování prostředí a přesto jede vaše fantazie na plné obrátky. Přečetla jsem na dovolené jedním dechem.

02.10.2019 5 z 5


Neznámá Neznámá Tess Gerritsen

Když pominu hrůzné téma unášení mladých dívek do zahraničí pod záminkou dobré práce, je kniha čtivá a napínavá. Je děsivé, kam až mohou sahat nitky organizace těchto zločinů.

16.09.2019 4 z 5


Hra s ohněm Hra s ohněm Tess Gerritsen

Kniha se četla velice dobře, jen konec mi přišel nějak moc urychlený, v porovnání se začátkem knihy, kde se autorka rozepisovala mnohem víc. Já sama nemám ráda dalekosáhlé popisování, ale ten konec byl moc rychlý i na mě.

12.09.2019 3 z 5


Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Hezky napsaná kniha, hezký příběh. Kromě postavy Josi se mi líbila postava Willie....ač vedla "vykřičený dům", myslím, že byla velkou osobností a její činy mnohokrát překvapily.

23.01.2019 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Přečetla jsem už více knih s tématikou židů ve 2. světové válce a i kdybych jich přečetla tisíce, nepochopím , co se to vůbec odehrávalo a jak se to vůbec mohlo dít. V knize Hana je zprvu popisován příběh malé holčičky a následně celé její rodiny, kdy se příběh stáčí na tetu Hanu. Možná bych vzhledem k titulu, dala příběhu tety Hany daleko větší prostor.

03.11.2018 3 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Hned od začátku velmi napínavá kniha, příběh děsivý, zápletka zasahující až do dob studia...přečteno jedním dechem. A to jsem si myslela, že si beru na dovolenou oddechové čtení :-D

23.09.2018 5 z 5


Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Moc pěkná kniha, příběh měl spád i napětí.

07.08.2018 5 z 5


Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Možná dobře zamýšlený příběh ale na mě bohužel moc vleklý. Zdlouhavé popisování prostředí a chaotické přeskakování na postavy, které se teprve postupně přidávají do souvislostí. Ztrácela jsem se. A nebavil mě Healy - detektiv padlý na dno, který od sebe neustále odháněl všechny, kteří se mu snažili pomoct.

07.08.2018 2 z 5


Unesená Unesená Lesley Pearse

Příběhově dost krutý příběh, který je v knize alespoň trochu odlehčen přátelstvím a láskou. Knihu jako takovou jsem přečetla jedním dechem, četla se velice dobře a když pominu závažnost příběhu, mohu doporučit k volnočasovému čtení.

25.05.2018 4 z 5


Strach Strach Jozef Karika

Nemohla jsem se do knihy moc začíst, ale nechtěla jsem ji hned odložit a chtěla jsem se dozvědět, co z toho "vyleze". Hlavní hrdina, který mě rozčiloval, byl tak komplikovaný a vystrašený, že zastínil i únosy malých dětí, které se v okolí děly. Nechápu, jak mohl žít těch 37 let mezi děsivým zážitkem z dětství a návratem do rodného města. V knize sice nebyly nějaké zdlouhavé prodlevy a schylovalo se k docela dobrému tajuplnému rozuzlení, ale pak to autor překombinoval a závěr byl absolutně useklý, který vůbec nesouvisel s předešlým odhalováním...prostě divný.

18.03.2018 1 z 5


Tajemství černé orchideje Tajemství černé orchideje Lucinda Riley

Krásně a příjemně plynoucí příběh, odpočinkové čtení

07.03.2018 4 z 5


Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Moc krásný příběh, četla jsem jedním dechem. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.

12.02.2018 5 z 5


Až se tě život zeptá Až se tě život zeptá Cecelia Ahern

Odpočinkové čtení. Nápad setkání se svým vlastním životem mi přišel zajímavý, ale myslím, že by se s tím dalo víc pohrát....čtení bylo pohodové, ale stále jsem čekala na větší spád..

11.12.2017 3 z 5


Sběratel skleněnek Sběratel skleněnek Cecelia Ahern

Příjemné čtení i příběh

17.10.2017 5 z 5