Mininka Mininka komentáře u knih

☰ menu

Koruna z kostí a zlata Koruna z kostí a zlata Jennifer L. Armentrout

Hodnotila bych to spíš 3,8. Zatím pro mě nejslabší díl podle dvou předchozích. Kniha mohla byt o minimalne 100 stran klidně kratší, tentokrát se děj dosti táhl, než se vůbec něco pořádného začalo dít. Ale ten konec?! Ten mi nakonec vynahradil rozporuplné pocity a vrhám se ihned dál!

21.04.2024 4 z 5


Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Za mě slibný začátek série. Dějová linka byla velmi dobrá, zvraty šokující. V budoucnu si přečtu i další díl. :-)

10.04.2024 5 z 5


Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Tohle je moje prvotina od autorky a teda - páni! Nemohla jsem se od ni odtrhnout, co jsem ji začala číst a už se nemůžu dočkat, až se vrhnu na další díl! Příběh má napětí, hodně nečekaných zvratů a slow burn romanci. Líbí se mi tématika nebe/pekla a pro mě úplně nové pojetí chrličů. Rozhodně doporučuji!! :-)

18.03.2024 5 z 5


Lapeni Lapeni Emily McIntire

Nejdřív se mi do knížky vůbec nechtělo, ale nakonec jsem ráda, že jsem se do toho pustila. Taková jednohubka, kterou jsem za den zhltla. :-) Kdo má rád dark romance, enemies to lovers, vřele doporučuji!

02.02.2024 4 z 5


Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Nádherný romantický příběh. Ze začátku jsem se místy ztrácela a nutila se pokračovat, nakonec jsem ději úplně propadla a zamilovala se do něj. Určitě si ji ještě několikrát přečtu. Jedna z knih, ke kterým se ráda vracím. :))

07.08.2023 5 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Prostě kniha je vždy lepší, než film nebo seriál! :) Líbilo se mi v knize oproti seriálu, že byl děj opravdu zaměřen pouze na Simona a Daphne.

05.09.2021 5 z 5


Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Pan Bryndza nezklamal! S novou sérii a postavou jsem měla menší obavu, abych nebyla zklamaná, protože u některých autorů se mi to už stalo. Nicméně toto ten případ není! Kate je bývala inspektorka se špatnou minulostí, je samotářská a neodbytná a minulost se jí snaží dostihnout (podobně jako Erika) a to já mám takové silné ženské postavy ráda. Některé úseky se mi dost těžko četly, protože pro mě byly až moc nechutné :D Nicméně se těším na pokračování a další případy Kate :)

14.07.2021 5 z 5


Pred nami Pred nami Anna Todd

Na tohle jsem se těšila, jelikož na wattpadu tuším nebyla nikdy plně přeložena. Bylo zajímavé se seznámit z minulostí postav, hlavně jsem byla zvědavá, jak to bylo s Harrym (Hardinem) než poznal Tess. Pokud tuto sérii milujete jako já, určitě si ji přečtěte! Po těch letech jsem se jí konečně dočkala ♥. Škoda jenom, že je k dostání ve slovenském překladu.

26.03.2020 4 z 5


Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Váhala jsem, jestli dát *** nebo ****. Nakonec jsem dala 4, protože toto téma nemocných mladých lidí mi přijde dosti časté jako předloha pro knihy... ale přeci jenom mě od půlky čtení naštěstí chytla, a proto ihned po dočtení jsem se vrhla na film. Díky knize pro mě byl o něco pochopitelnější a zajímavější. Škoda, že nebyla zfilmovaná i scéna ,,po 8 měsících''. :)

14.02.2020 4 z 5


Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Skvělé zakončení série! Kniha se četla sama. :)

15.01.2020 5 z 5


Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Místy mi běhal mráz po zádech a některé části ve mně zanechávali zlý pocit, ale jako vždy - skvělé čtení! Přečteno během jednoho dne, tak jsem se od ní nemohla odtrhnout!

09.12.2019 5 z 5


Princezna v nesnázích Princezna v nesnázích Connie Glynn

První díl byl příjemná oddechovka, ale tady jsem se do 3/4 knížky nudila, než se začalo vůbec něco dít... Pro mě docela zklamání :(

Taky mě rozčilovala obrovská hromada překlepů a chyb, která provází celou knihu.

01.12.2019 3 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Nezaujala, nemohla jsem ji ani dočíst.... Možná někdy ji dám třeba ještě šanci?

20.06.2019 odpad!


Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Nevím, jestli už mi leze na nervy červená knihovna, nebo mě tentokrát děj prostě jen tak moc neoslovil... Nicméně jsem se nedokázala bohužel začíst naplno do knihy a tím pádem hltat každé slovo, jako jsem zvyklá ze všech knih od této autorky. :( Škoda...

10.06.2019 3 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Jiné hodnocení ani nemůžu dát, něž těch 5*. Robert je prostě jednička. Nikdy bych neřekla, že mě tak nadchnou detektivky...

25.04.2019 5 z 5


Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Tohle byl zatím z těch předchozích dílů ten nejlepší! :) Příběh se četl sám, hodně nečekaných zvratů a samotný konec mě velmi překvapil. Za mě palec nahoru!

15.02.2019 5 z 5


Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Další skvělé pokračování! :) Můžu pouze doporučit a hned se vrhám na další díl.

23.01.2019 4 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha mě překvapivě pohltila, i když to není úplně můj žánr. Nicméně mě zaujala podle obalu a určitě nezklamala. Velmi ráda si přečtu další pokračování v sérii!

01.11.2018 5 z 5


Princezna v utajení Princezna v utajení Connie Glynn

Milý příběh, který zaujme. Podle obalu knihy jsem asi čekala trochu víc, nicméně pokračování si nenechám ujít. :) Zůstala spousta nezodpovězených otázek!

10.08.2018 4 z 5


Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Co jiného k tomu dodat než... Kdy už sakra bude další díl? :D

Poskvrněná koruna - trochu mě zamrzelo, jak to rychle skončilo. Těšila jsem se, jak bude Gideon dýl přesvědčovat Savannah o tom, proč je pro ni ten pravej. Nicméně bylo supr číst si jeden příběh o něm, jelikož v předchozích dílech neměl až takový prostor stejně jako Easton.

Padlý dědic - nakouknout do Eastonovi hlavičky bylo skvělý, jeho zvrácená mysl mě nadchla! Jen ten konec proboha!! Jak to mohlo vůbec takhle skončit?!

06.08.2018 5 z 5