Do posledního dechu

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Mělo to být vysněné rande… Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ. Nejprve si musí zajistit místo ve vyšetřovacím týmu, přesto se Erika rovnou vrhne do práce – a odhalí souvislost s jinou nevyřešenou vraždou. Obě oběti se našly ve stejném prostředí a zemřely stejným způsobem. Navíc si obě smluvily schůzku po internetu… Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371299/big_do-posledniho-dechu-Wxx-371299.jpg 4.52517
Série:

Inspektorka Erika Fosterová / Erika Fosterová 4.

Žánr:

Komentáře (629)

Kniha Do posledního dechu

macrelka
31. května

Předchozí 3 knihy série jsem přečetla jedním dechem, ale tady mi to nějak nešlo... Pasáže psané z pohledu pachatele byly na mě už moc, bylo mi u toho ouzko. Ale závěr skvěle vygradovaný.

jirka7232
31. května

Přečetl jsem dosud první tři díly a je to velmi čtivé (Do posledního dechu jsem četl prakticky do posledního dechu). Hlavní hrdinka opravdu není zase tak sympatická, ale ve třetím díle je to o něco lepší.
Nicméně pořád nerozumím tomu, že po i zkušenostech policisté v Londýně nejsou ozbrojení a to ani v případě, že se chystají dopadnou vraha? To ho chtějí chytat prázdnýma rukama? Stejný problém měl první i druhý díl.

Booky84
16. května

Čtivá, svižná, napínavá detektivka, od které se nejde odtrhnout a stránky letí jedna za druhou a najednou je konec. Postava Eriky je prostě svá a jiná a je nutné si na ní zvyknout, ale stejně jí čtenář drží palce, aby dopadla vraha. Identitu vraha se sice dozvíme relativně brzy, což je trochu škoda, ale zase je zajímavé sledovat další kroky pachatele i policie. Celkově se jedná o povedenou detektivku, jak je již u autora zvykem.

tereza1198
15. května

Tenhle díl byl dobrý a napínavý až do konce. Pachatele známe velmi brzy a je to stoprocentní humusák. Zajímala by mě opravdová povaha Angličanů,protože v knize jsou většinou arogantní a hádají se s policií o malichernosti. Eriku jsem nemusela, ale postupně jí přicházím na chuť. Není to špatná osobnost, je jen až bolestivě přímočará

monika0356
25. dubna

Bozi! Miluji tyto knihy, ale Erika mi zatim neni uplne sympaticka :)

judith141
24. dubna

Další perfektně napsaný díl, musím jen chválit. Ale ta Erika... na její povahu a chování si stále zvykám.

martini.ce
17. dubna

Moje první knížka s Erikou Fosterovou. Ta mi sice přišla fajn, ale není to série, ve které budu pokračovat. Pro mě velké množství postav, policejní týmy, kde jsem byla schopná si kromě Eriky zapamatovat tak 2 kolegy. Násilné scény se mi nečetly dobře, ke konci jsem hodně přeskakovala, abych zjistila, jak to dopadlo. V hlavě mi dlouho nezůstane.

martin9929
10. dubna

Další skvělý díl. Od půlky knihy je sice jasné, kdo je vrah, ale na zážitku z čtení to nijak neubralo.

1 ...