lucka202 lucka202 komentáře u knih

☰ menu

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

A tímto s paní Darcy nadobro končím.

09.02.2024 1 z 5


Pusinky Pusinky Stanislav Rudolf

Pusinky jsem si vybrala kvůli čtenářské výzvě. Kdysi jsem je četla na základce a to několikrát. Teď po 25 letech mě Lenka tak vytáčela, že bych jí snad jednu flákla aby se vzpamatovala.

30.12.2023 2 z 5


Tři měsíce Florencie Tři měsíce Florencie Mary Carter

Knížku jsem si vzala na dovolenou do Florencie, takže památky a atmosféru města, která je v knížce krásně popsaná, jsem měla v přímém přenosu. Příběh samotný nic moc...

06.01.2022 3 z 5


Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Chris Carter je můj velký oblíbenec, žádná knížka od něj mě zatím nezklamala. Až na Galerii mrtvých. Hrozně mě knížka nudila, byla zdlouhavá a chvílemi o ničem.
Ale na další díl se každopádně těším, jen si dám chvíli pauzu....

25.01.2021 3 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

(SPOILER) Lazar. Aneb jak se mi má oblíbená spisovatelská dvojice znechutila natolik, že už si další knížku od nich nekoupím a dokonce uvažuji, že všechny knížky co mám, prodám.
Jako když jsem zjistila, že to fakt bude zase o tom dědkovi, tak jsem neměla ani chuť to číst. Tohle bylo uz fakt moc. Překombinované, nereálné a dědek i s jednou hnátou všechny opět dostane, vyčmuchá kde se všichni schovávají, ať je to třeba na Marsu... Jasně.

27.07.2020 2 z 5


Mama milovala Gabčíka Mama milovala Gabčíka Veronika Homolová Tóthová

Skvělá, skvělá, skvělá!!! Fakta sepsaná formou románu... Strašne jsem si ty kluky oblíbila, prožívala všechno s nimi. A i když všichni víme, jak to dopadne, byla jsem neuvěřitelně napnutá a následně jsem všechno jak se patří obrečela.

19.07.2020 5 z 5


Oni Oni Mark E. Pocha (p)

Po přečtení Bestie, která byla top, jsem nutně potřebovala další knížku od autora.
Moc jsem se těšila na horor z prostředí Branišovského lesa, ale toto? Tak blbý béčko jsem fakt nečekala... A "zoubky", co to jako mělo být??

19.07.2020 1 z 5


Soběstačný Soběstačný Zuzana Dostálová

Já jsem věděla že bude skvělá...
A taky byla! Přečteno na jeden zátah.

27.06.2020 5 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Nevím no. Thrillery mám docela načtený a tohle bych asi ani thrillerem nenazyývala. Spíš taková jednoduchá detektivka pro ženský, i když vyšetřování se tam moc nekonalo. Bylo to strašně předvídatelné, ploché, napětí se teda nekonalo a kdo to byl jsem uhádla hned.

21.06.2020 2 z 5


Dobrá matka Dobrá matka Sinéad Moriarty

(SPOILER) No, sice tam bylo několikrát zmíněno, že Jess má "starou duši", ale za mě absolutně nevěrohodné, aby se malá holka která umírá, takhle chovala...
Bylo to to v podstatě psané za účelem citového vydírání, což na mě neplatí... A závěrečné klišé, to už bylo jen na oči v sloup.

15.06.2020 3 z 5


Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Asi půjdu hodně proti proudu, ale za mě ne... Měla jsem od knihy obrovská očekávání, i díky komentářům tady. Ale nic nudnějšího jsem snad nikdy nečetla... Spousta naprosto zbytečné omáčky, která se zápletku nemá nic společného a do strany 100, kdy jsem to vzdala se vlastně vůbec nic nestalo. Knížky vždy čtu až do konce, i když mě nebaví, ale tahle byla první, kterou jsem kdy vzdala.

30.05.2020 1 z 5


Bestie Bestie Mark E. Pocha (p)

Pokud jste milovníci Chrise Cartera a jeho knížky vám přijdou drsné, tak věřte, že je to jen slabý čajíček... Myslím si, že jsem celkem otrlá, ale u některých scén jsem si musela dát pauzu. Obvzlášť u té poslední.... Když jsem si pak přečetla něco o Svitkovi a pak si člověk uvědomí, že tohle se fakt stalo, tak se mi udělalo fakt blbě.
I když sama nechápu proč, dávám 5 hvězd.

04.05.2020 5 z 5


Líbánky Líbánky Tina Seskis

Doteď nechápu, co jsem to zase přečetla. Celkově to bylo celkem nuda, ženská byla na přesdržku. A ten konec... To byl fór jak o Silvestru. Dvě hvezdy, přesně jak píše vera4669- za pobavení.

14.02.2020 2 z 5


Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Knížka mě lapla a nepustila. To byla jízda... Až přišel konec.... Boha, to byla slátanina, úplně mi to zkazilo dojem z celé knížky.

01.10.2019 4 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Panebože, to byla ale kravina.

18.04.2019 2 z 5


Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Jedna z nejkrásnějších a nejsilnějších knih co jsem kdy četla. Na Karla s Františkem a Hoslovický mlýn myslím kudy chodím. Knihu doporučuji všemi deseti, taktéž návštěvu mlýna, který je nádherný.

02.11.2018 5 z 5