lesumir lesumir komentáře u knih

Obálka knihy Od chaosu ke smyslu Od chaosu ke smyslu Petr Ludwig

Pokud jste na zacatku, tak asi dobry.

27.01.2026

Obálka knihy Digitální minimalismus Digitální minimalismus Cal Newport

Pseudointelektualni onanie a filozofovani nad digitalnim minimalismem.

27.01.2026

Obálka knihy Méně je více Méně je více Joshua Becker

Bavilo me to, kdyz se resil minimalismus a prakticke veci. Ale ty nabozenske kecy a new age blbosti tam jsou zbytecne. O 50 stran to melo byt kratsi.

14.01.2026

Obálka knihy Nikdy nejez sám Nikdy nejez sám Keith Ferrazzi

Trochu mi to pomohlo si urovnat pár věci a myšlenek, ale často jsem zuřil u čtení. Ferrazzi je pro mne prototypem vypočítavého člověka, slizkého a vlezlého paka. Fuj.

28.12.2019

Obálka knihy Válka umění Válka umění Steven Pressfield

Naštěstí to přečtete/poslechnete hned, takže to není taková sračka. Ale na druhou stranu, nedalo mi to vůbec nic.

28.12.2019

Obálka knihy Nepostradatelní Nepostradatelní Seth Godin

Spousta zajimavých myšlenek, spousta "aha" momentů. Ale taky darda prazdných a hluchých míst, těžké natahování, prázdné pasáže a nuda.

Obálka knihy Hitmakeři Hitmakeři Derek Thompson

Nechápu tak nízké hodnocení. Knížka je plná příběhů, neopakuje se, jako většina knih, které mají 300 stran a stačilo by jim 30.

Je velmi originální, čtivá a pokud si zapamatujete 10% informaci a faktů, budete i tak mega obohacení o skvělé poznatky, které vám můžou v budoucnu helfnout v byznyse.

Obálka knihy Vladař Vladař Niccolò Machiavelli

Trvalo mi pár let, než jsem Vladaře začal chápat tak, aby se mi dobře četl. Ale je to velmi moudrá kniha.

12.12.2019

Obálka knihy Jak se zalíbit: Agent FBI vás naučí, jak zapůsobit na lidi a získat je na svou stranu Jak se zalíbit: Agent FBI vás naučí, jak zapůsobit na lidi a získat je na svou stranu Marvin Karlins

Super knížka, ale stupidní název. Příběhy o verbování špionů za studené války se mi líbily.

Obálka knihy Houževnatost Houževnatost Angela Duckworth

Nejsem tak houževnatý, abych četl bambilion stránek něčeho, co se dá vtěsnat do asi pěti stran. Horší knihu jsem dlouho neměl.

04.08.2019

Obálka knihy Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Simon Sinek

Sinek jako kolovrátek. Šlo by zkrátit do 10 stran.

30.08.2018

Obálka knihy Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život Nikdy nedělej kompromis aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život Christopher Voss

Hellyeah! Tohle je knížka roku v self-help.

Obálka knihy Psychologie ovlivňování Psychologie ovlivňování Vít Prokůpek

Víťa Prokůpek je takový Chuck Norris českýho vyjednávání, až na to... že je úplně mimo. Vzal myšlenky a citace druhých (rozuměj opravdových kapacit v oboru) a dal to dohromady a přidal husto-kruto-přísný komentáře, aby byl jako hustej. No, není hustej.

30.08.2018

Obálka knihy Jak zbohatnout aneb Co chudí nevědí Jak zbohatnout aneb Co chudí nevědí Vladimír Procházka

Všeználek Procházka, jakožto vykrádač Roberta T. Kiosku... hrozné!

Obálka knihy Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Waau, tak tohle se nepovedlo. Není to napínavé, detektivní, zajímavé. Je to zbytečné. Nejhorší Nesbo.

03.05.2016

Obálka knihy Kraď jako umělec Kraď jako umělec Austin Kleon

Joo, dobrá knížka. Zpracování, styl, vtip.

01.05.2016

Obálka knihy Zakázaná učebnice koučování Zakázaná učebnice koučování Magdalena Vokáčová

Vtipné a poučné :)

Obálka knihy Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Slabé, velmi slabé. Silně nafouknutá bublina.

01.05.2016

Obálka knihy Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak Karel Nejedlý

Karel Nejedlý je jedna z největších osobností v rámci osobního rozvoje nejen v ČR. Jeho metoda je přesně taková, jak se tvrdí, naprosto skvělá. A on sám je velmi zajímavá a vtipný člověk.

Obálka knihy Sedm hlavních ctností Sedm hlavních ctností Notker Wolf

Notker je velmi osobitý a autentický autor. Moc zajímavé čtení o ctnostech a smyslu života.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi