Léňa98 Léňa98 komentáře u knih

☰ menu

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Jako první jsem od autorky četla knihu Sedmilhářky, která mě naprosto uchvátila. Poté tuto knihu, které pro mě po tak skvělé knize byla opravdovým zklamáním. Pořád se dokola mluvilo jen o tom co se stalo, ale stále nevíme co. Tento typ mám ráda, ale autorka to popisuje až tak moc, že mě kniha nebavila a musela jsem se nutit do dočtení. Poté co jsme se v polovině knize dozvěděli, co se teda stalo nastala další nudná epizoda. Jediné co autorce musím nechat je, že umí skvěle popsat postavy a situace. To je z této knihy ale bohužel vše.

20.11.2019 2 z 5


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Kniha se četla dobře, byla plná napětí a překvapení, ale také bylo dost věcí, které byli už dávno jasné. Jsem ráda, že jsem nejdříve četla knihu a až poté viděla film. Ale přeci jen mi v knize něco chybělo.

20.11.2019 4 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Skvělá kniha na odpočinek, u které se nemusí přemýšlet. Příběh hodně ze života. Při každé vtipné či dokonce erotické scéně jsem si vzpomněla na samotného autora a jeho skvělý smích a smála jsem se ještě víc. Takže pokud chcete opravdu knihu u které vypnete svůj mozek, rozhodně doporučuji.

20.11.2019 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Skvělé příběhy, které se navzájem propojují. Musím říct, že pro mě skvělá oddechová kniha, u které jsem se i zasmála. Jen postav mnoho a kolikrát jsem se musela zastavit a pořádně si uvědomit propojení všech postav.

20.11.2019 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Když jsem začala knihu číst, trošku jsem se bála, co mám čekat. Uznávám autorku, jak dokázala zachytit příběh mladých lidí, kteří v koncentračním táboře našli lásku. Jediné, co mi asi u knihy chybí, že veškeré romantická gesta převažují drastickou dobu v koncentrácích. Uznávám, že je lepší vyzdvihovat to dobré, místo toho špatného. Ale občas jsem měla pocit, že se příběh odehrává spíše na svobodě.

20.11.2019 4 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Skvělá kniha, která vás vtáhne do svého děje už na začátku. Každou chvíli si myslíte, že už víte co se stalo, ale vždy se něco změní. A na konci se nestačí divit. Rozhodně doporučuji si příběh přečíst. Doufám, že i druhá kniha od této autorky bude tak krásně napsaná.

05.10.2018 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Knihu jsem přečetla již podruhé s odstupem asi tří let. Čte se velice dobře, měla jsem přečteno za 3 dny. Narozdíl od 50 odstínů mi kniha přijde trošku víc realističtější. Chloe mě naprosto uchvátila, každá žena by chtěla být jako ona.

16.08.2017 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Vždy čtu nejdřív radši knihu a až poté se podívám na film, bohužel u této knihy to bylo naopak. Koupila jsem, si ji až potom, co mě film odrovnal v kině. Po dlouhé době film, který není sladká romantika. Kniha mě bavila bohužel méně, kvůli tomu, že už jsem věděla co přijde, ale i přesto jsem byla po docteni opět celá ubrecena.

28.07.2017 4 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Kniha mě velice bavila. Líbily se mi krátké kapitoly a velice poutavý a dynamický děj. Už se těším až se podívám na seriál a až si přečtu další knihy od této autorky. Píše vážně skvěle, dokonale dokáže vystihnout situace a popis postav.

28.07.2017 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Ze začátku mě kniha moc nebavila, když jsem se však začetla, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Strašně mě bavilo vidět stejný příběh z více úhlů. V jedné kapitole se dozvědět co se stalo, ale ne kdo to udělal. Na to se přišlo až postupem dalších kapitol. Knihu jsem právě teď dočetla a konec mě totálně rozhodil. Posledních 50 stránek jsem přečetla jedním dechem. A po docteni knihy stále přemýšlím o tom co jsem právě přečetla. Jednoduše skvělá kniha. Těším se až si přečtu další knihy od této autorky.

12.07.2017 5 z 5