kristyna1305 kristyna1305 komentáře u knih

☰ menu

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Když jsem četla recenze na databázi, tak jsem po koupení knihy byla lehce v obavách. Přeci jen na sociálních sítí to má neskutečný hype a tady to tak moc nevypadalo. Nenechala jsem se odradit a do čtení šla s předpokladem, že to bude fajn.

Musím říct, že se okamžitě zařadila do mých oblíbených knih! Opravdu! Řadím tam Colleen, Acotar a poté Hypotézu.
Nevím, zda je to tím, že se děj odehrává na postgraduálu biologie, což je téměř moje situace, nebo úžasným humorem, vědeckou stránkou, či lehkou ztřeštěností hlavní hrdinky, ale já si to neskutečně zamilovala.

Okamžitě jsem objednala v předprodeji další díl ze série a nemohu se dočkat až se opět začtu do skvělého stylu psaní Ali H.

Pokud váháte dejte tomu šanci, věřím že nebudete litovat <3

21.09.2023 5 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

První polovina knihy byla slabší, nicméně s dalším čtením se Vám začnou spojovat věci ze začátku a zjistíte, že to takhle začít muselo. Druhá polovina má neskutečný spád emocí a momenty, které mne i rozbrečely, a to jsem zrovna jela ve vlaku (!!!)

Doporučuji, neskutečně silný příběh

09.09.2023 4 z 5


Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Do čtení jsem šla s neskutečným předpokladem, že budu doslova a do písmene zničená, ubrečená a ohromená. S odstupem času mohu uznat, že se to krapet stalo. Příběh byl silný a opravdu Vás chytne za srdce. Nicméně do čtení nejděte s tím, že Vám tato kniha změní život.

Určitě doporučuji, později jsem se už nemohla odtrhnout.

09.09.2023 4 z 5


Zaslíbená Zaslíbená Kiera Cass

Do čtení jsem nešla s žádnou prvotní myšlenkou, chtěla jsem prostě něco nezávazného a klidného ke čtení během zkoušek. Moje věta při každé kapitole byla: "Na tohle už jsem fakt stará!"

Pokud se na čtení chystáte, tak to opravdu není žádné wow, postavy mastné neslané, vztahy primitivní a zároveň komplikované, horská dráha by to vystihla dokonale, konec předvídatelný.

Na druhý díl se nejspíš odhodlám až za delší dobu, ale to jen proto, aby mi v knihovničce neležel nepřečtený kus.

Za mě nedoporučuji, najdete mnoho lepších knih na vypnutí než tato

04.07.2023 1 z 5


Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Moje poprvé v rámci detektivek a určitě ne naposled. Nezačla jsem prvním dílem, ale i přes to se jsem v knize nenašla nic, co bych nepochopila během čtení. Nějak sjem tušila, kdo je vrahem a na konci se mi to i potvrdilo. Bylo to poutavé, nechutné, ale záoveň dechberoucí. Rohodně doporučuji a budu číst i další ze série.

18.06.2023 4 z 5


Zahrada Zahrada Petra Dvořáková

Moje první zkouška české autorky na doporučení. Sama nevím proč, ale české autoky mi nikdy nebyly pochuti. Vždy jsem je brala jako nudnější čtení. Tato kniha pro mne byla lehčí oddechovka během zkouškového období na VŠ. Bylo pro mne lehc obtížnější se začíst, nicméně kamarádka se začetla hned. I přes to jsem nebyla schopná po 100. stránce odložit knihu a musela ji dočíst. Veškeré to okolo pak začalo zapadat a já musela zjístit, jak to skončí. Opravdu doporučuji, moc silná a poutavá kniha s lehkým rozjezdem

18.06.2023 3 z 5


První První Kiera Cass

Nevím, jak je o možné, ale k této sérii jsem se dostala až nedávno, asi to bude tím, že nemám ráda knihy v momentu, kdy je na ně největší hype, nicméně tento byl oprávněný. Celou sérii jsem zhltla jako malinu, zbožňuju doporčuji!!

18.06.2023 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Nevím, jak je o možné, ale k této sérii jsem se dostala až nedávno, asi to bude tím, že nemám ráda knihy v momentu, kdy je na ně největší hype, nicméně tento byl oprávněný. Celou sérii jsem zhltla jako malinu, zbožňuju doporčuji!!

18.06.2023 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Nevím, jak je o možné, ale k této sérii jsem se dostala až nedávno, asi to bude tím, že nemám ráda knihy v momentu, kdy je na ně největší hype, nicméně tento byl oprávněný. Celou sérii jsem zhltla jako malinu, zbožňuju doporčuji!!!

18.06.2023 5 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Lehká oddechovka plná vtipů, pokud potřebujete vypnout, tak je to to pravé.

18.06.2023 4 z 5