KnihoSny
Tuhle sérii moc ráda čtu/ poslouchám a musím říct že tahle kniha má co do sebe jako nedokážu si ani po dočtení představit že by byl někde někdo kdo o mě ví víc než já sama o sobě :O
Pan Moravec umí pokládat ty správné otázky kniha je čtiva zajímavá poučná
No byla jsem dost zmatená co vlastně čekat ale jinak kniha je čtivá zajímavá a bavila mě to je hlavní ono vlastně vše se vysvětlí na konci:D
Kniha byla fakt dobře vystavěná, čtivá a zajímavá. Bavilo mě prostředí i styl psaní, stránky ubíhaly rychle. Jen mi tam chybělo trochu víc spajsi scén, ale to je asi tím, že jsem zvyklá z jiných knih. Určitě si ale přečtu pokračování.
Tak asi to vezmu zkrácené Mora mám ráda ale Válka? Toho snat miluju :D jsem zvědavá na další dil
Já musím říct že kniha drží dej docela svižně :) a taky musím podotknout že do úplného konce jsem fakt netušila ani by mě nenapadlo že to bude zrovna ten člověk :D sem si říkala wtf co to je :D však nikde není psáno duchařina :D ale jo za mě fajn
Tohle byla sranda dost mě tato kniha vy táhla z čtecí krize :D jako je to sice slabší kousek dá se říct prostě vycpávka ale mě to prostě bavilo
No za mě luxusní oddich od romantasy,atd atd tady jsem se převážně smála ale příběh super
Myslím si že za mě to zajímavé je čtivé napínavé hlavní hrdinka byla fajn ale ten konec potřebuju pokračování:)
Miluju čtvrté křídlo a chtěla jsem zkusit i jinou knihu od autorky za mě psát umí a tahle romantika je skvělá
Tahle kniha mě opravdu zaujala četla se velmi dobře autorka má lehký plynulý který mě rychle vtáhl do děje hlavní hrdina Daniel byl pro mě docela překvapení i když se dostal do dost děsivých situací působil odhodlaně skoro jakoby měl pro strach uděláno zpočátku mě trochu mátl ten tajemný kocour i Vrány nebylo mi hned jasné co přesně představují a jakou roli v příběhu hrají ale pak se děj postupně rozplétá začalo to všechno dávat smysl a já si to opravdu užívala chvílemi jsem nevěděla komu věřit a kdo je vlastně ten zlý což jen přidá na napětí a přesně to neustále napětí občas až mrazivá atmosféra byly tím co mě na knize nejvíc bavilo...
Oproti prvnímu dílu je dvůr mlhy a hněvu absolutní jízda k něm ho má všechno napětí emoce akci i hluboký vývoj postav Fayre je tedy neskutečně silná hrdinka po traumatech z prvního dílu doslova postava z popele a konečně si bere zpět kontrolu nad svým životem je odhodlaná tvrdohlavá a nenechá se nic líbit za mě jednoznačně obrovský posun a důvod proč mě tak chytla Tamlin no to ten mě štval už v prvním dílu ale tady se to jen potvrzuje i ta jeho potřeba kontrolovat a chrání fayre je spíš dusivá a jeho chování je místy fakt neomluvitelné a pak je tu rhysand miluji ho zbožňuji ho je to prostě miláček silný vtipný loajální a srdcem na správném místě a navíc ta jeho vnitřní bolest a oddanovému lidu nedá se mu odolat je to protiklad Tamlina je ne ze všech směrech další postavy jako Cassian Azriel Mor a nebo Amren dodávají příběhu hloubku a barvu jsou originální mají vlastní příběhy osobnosti a chemii mezi sebou díky nim kniha působí jako plnohodnotný svět nejen kulisa pro romanci styl psaní je čtivý rychle to utíká a přesto je tam spousta emocí i silných momentů humor se střídá s bolestí romantika z akcí je to mix který funguje na jedničku a já bych tam strašně chtěla být za mě je dvůr mlhy a hněvu vrcholem celé série a ke které se chci vracet silné postavy nádherný svět a vztahy které nás donutí prožívat každou stránku na to že mi jednička nebavila tak tohle úplně miluji a určitě se pustím do dalšího dílu...
Kniha se mi četla neskutečně rychlé stránky mizely jedna za druhou příběh mi okamžitě vtáhl a hlavní dvojice Sara a mor mi opravdu sedla sledujeme jejich cestu od nepřátelství a nenávisti až k lásce a to je nejen z morovy strany ale i se sářiny vztah mezi nimi se vyvíjí postupně a přirozeně co na mě udělalo silný dojem nechyběly ani emocionální momenty jako příběh dvou starších lidí kteří se objevili jen na chvíli ale zanechali ve mně smutno a samozřejmě věrný kůň Trixie ten dodal celé knize z vlastní něžný nádech v samotě apokalyptického světa atmosféra byla napjatá temná ale i plná Naděje míchala se tu dost podle mě pomsta soucit bolest ale i láska a odpuštění prostě všechno co má silný příběh mít a já tuhle autorku začínám milovat
každým dílem ty kluky žeru ( Karlos,Hunter) tyhle dva jsou proste super dvojka reálně mě strašně mrzí že nejsou reální mela bych na ne tolik otázek:D tenhle díl byl opravdu super plánuji číst od června znova :)
Kniha úsvit sklizněně mile překvapila byla ctivá a zajímavá bavilo mě sledovat začátky Hunger games i to jak se formoval Snowa nejvíc se mě ale zaujalo poznávání minulosti hejmiče a celkově atmosféra světa před Katniss...