Zbouchnul jsem Satanovu dceru

Zbouchnul jsem Satanovu dceru https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415670/bmid_zbouchnul-jsem-satanovu-dceru-bVO-415670.jpg 4 257 86

Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla. Obyčejný mladík Jonathan vede bezstarostnou existenci v domě z lega. Přes den z kostiček staví nové modely, po večerech chodí do baru popíjet s kamarádem Šódžim, zápasníkem sumó, nad nímž pravidelně vítězí démon alkoholu. Život se Jonathanovi zvrtne ve chvíli, kdy se u něj doma objeví démonka Veška s úsměvem na rtech a překvapením pod srdcem. Jonathan se s ohromením dozvídá, že Veška s ním před devíti měsíci otěhotněla… ačkoliv on sám dosud žil v domnění, že se žádnou ženou nikdy nic neměl. Také si vždycky myslel, že stát se otcem a manželem bude peklo na zemi, ale opravdu neměl tušení, že takhle doslova…... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: ekniha , Carcosa
Originální název:

I Knocked Up Satan's Daughter , 2011


více info...

Přidat komentář

Jita160
03.04.2024 3 z 5

Toto je již má druhá knížka od tohoto bizarro spisovatele,takže jsem už nebyla tak šokovaná.
Šla jsem do ní s otevřenou myslí a čekala co do mě pustí za vyšinutosti.
A přesto opět překvapil a nezklamal... Satanova dcera, bezbožné pekelné stvůry,lidské páteře zavěšené jak lustry, kostičky z Lega ,černý penis,nepochopitelná láska...
Takže ano, kokotina jako prase ,protože Mellick překračuje svými příběhy všechny hranice normálnosti a fantazii ,kterou čerpá... Jako fakt nechci vědět odkud.
Pokud potřebujete úplně vypnout a odpoutat se od normála tak si dejte tuto magorovinu, kterou spisovatel označil za romatickou komedii....to jako vážně Mellicku?

Margarett_Lindd
01.04.2024 3 z 5

Naprostá šílenost. Ale je to vlastně přesně to, co jsem od knihy očekávala. Takže žádné překvapení ani zklamáni. Pokud chcete někdo něco rychlého s jednoduchým dějem a spádem, plným šíleností (a lega), tak můžu jedině doporučit
Já si tedy další autorovy knihy neplánuji přečíst, ale vlastně proč ne, třeba na to časem taky dojde. Jako oddychovka perfektní.


Mikko
30.03.2024 3 z 5

Jonathan je nepoužitelný týpek, který nechce chodit do práce, v sociálních vazbách je nadmíru neobratný a životem chce jen tak proplouvat. Vše se ale mění, když mu na dveře jeho domu postaveného z lega zaklepe sukuba jménem Veška a oznámí mu, že spolu čekají dítě.  Jonathanův život se v tu ránu obrátí vzhůru nohama. Setkání s rodiči jeho nastávající v něm budí rozpaky, protože její otec je samotný vládce pekla. To však zdaleka není to nejhorší. O život našeho nového páru usilují křesťanští fanatici v jejíž řadách je celá Jonathanova rodina Že je to totální blbost? Je, ale

Tohle bylo mé již druhé setkání s autorem, takže jsem věděl do čeho jdu. Příběh Vešky a Jonathana byl ujetý a bizarní. Pokud přistoupíte na tyto pravidla tak vás čeká i přes useknuté údy a vyhřezlé vnitřnosti vcelku milá kniha o zakázané lásce. Jen místo Romea a Julie máme stvoření z pekla a ňoumu.

Kniha je oddechovka. Rád bych napsal, že u ní čtenář nemusí přemýšlet. Je to však jinak. Čtenář u ní nesmí přemýšlet. I přes to všechno, že je kniha čistý bizár, tak podpovrchově nám nějaké poselství sděluje. A to je velké plus.

Mě rozhodně kniha neurazila. Slušný průměr. Od Mellicka jsem četl ještě strašidelnou V. a ta se mě líbila více.

Knihu doporučím všem, kteří se chtějí trochu odreagovat po náročném dni a večer před spaním přečíst něco nenáročného, co je krásně ukolébá ke spánku. A snad v noci nepřijde sukuba právě k nim, to by nikdo přece nechtěl. Nebo chtěl?

KnihoSny
26.02.2024 4 z 5

Tohle je přesně typ knihy u které si chcete odpočnout a trošku se i zasmál myslím si že děj byl super na odpočinkové čtení je to super volba mně se kniha moc líbila

Elhzar
23.02.2024 3 z 5

Inu, shodneme se, že to byla blbost. Což je pozitivní, napsat dobrou blbost chce hodně kreativity - a že tady kreativita byla. Avšak nějak mi neseděl styl psaní. Nevím, jak lépe to popsat, než že to bylo napsáno strašně jednoduše. A to nejsem vybíravý. Krev, sex, s tím jsem v pohodě (Kulhánek, Kotleta, to jsou moji kucí), ale spisovatelův styl mi prostě nějak neseděl. Ačkoliv jsem dal ale jen tři hvězdičky, jdu zkusit od autora rovnou něco dalšího. Pozitivní je, že to byla taková literární jednohubka, nic dlouhého a žádný velký literární závazek.

Syllvanium
04.02.2024 2 z 5

Začalo to pěkně od podlahy, slovy autora s dostatkem démonů i kokotin, i tu romantiku jsem tam zahlédla, ale ta komedie mi celou dobu nějak unikala. Vyvržené vnitřnosti na barové podlaze a vytržené páteře zavěšené od stropu mi tentokrát nevykouzlily takový úsměv na tváři, jako jsem čekala. Nezachránilo to ani očarovaný lego, a to ani v podobě žárlivé přítelkyně, ani coby kulomet proti křesťanům, oplátovanými kříži a servírovacími talířky s tváří Ježíše.
Oddechová jednohubka, vcelku dobrý, ale slabší. Nepřečteno na jeden zátah prostě proto, že jsem u toho usnula. Není to zrovna Mellickův nejpovedenější počin.

Zuzunda
31.01.2024 2 z 5

Start byl super, ale pak to bylo takové neupřímné... Nevím jak jinak to vyjádřit. Být to delší, tak možná odložím nedočtené.

Dandulka
27.01.2024 5 z 5

Oddechovka pro zasmání.

Pavlushka458
26.01.2024 5 z 5

Moje druhá, přečtená kniha od Mellicka a opět příjemné počtení. Taková romantická úchylárna, kde nechybí příšery, podivínský hlavní hrdina, sex, násilí a samozřejmě trocha morbidní zábavy. Opět v příběhu cítím i poučení a náhled do lidské mysli, kdy sobeckost předčí všechny ostatní lidské vlastnosti.

lucyvase4
24.01.2024 3 z 5

"Kdybych to zaklínadlo provedla správně, vysála bych ti duši. Ale něco v sobě mám. Jestli to není tvoje duše, tak...."
"Je to moje semeno."
"Já mám v sobě tvoje semeno? To zaklínadlo ti mělo v téhle ejakulaci zabránit. Měl jsi ejakulovat svou duši!!! A já mám zrovna plodné dny. Teď nejspíš otěhotním. "

Tak takovýhle rozhovor chce určitě vést každý chlap po svém poprvé .

Milujete lego, démony a "trochu" toho bizáru? Tak to je kniha:
ZBOUCHNUL JSEM SATANOVU DCERU právě pro Vás.

Jonathan je muž, člověk kterého všichni z rodiny pokládají za lúzra a nedospělého, nezodpovědného jedince. Bydlí v domě z Lega, který si sám postavil a pro zajištění obživy provádí lidí, teda hlavně děti, po svém domě. Za to, co vydělá se sotva nají. Jemu ale tento život naprosto vyhovuje.
Co se ale stane, když u jeho dveří zazvoní těhotná Sekuba, která navíc tvrdí, že dítě které má brzy přijít na svět je jeho? A co když Vám navíc její rodina "mile" ráda vysvětlí, že oženit se vlastně chcete?

Autor splnil přesně to, co na začátku předmluvy slíbil. Béčková démonicko-romantická komedie, za kterou by se nemusel stydět ani Hollywood . Bláznivá komedie, u které si říkáte: "To je taková blbost", ale stejně čtěte dál a smějete se od ucha k uchu.

Kromě romantiky je v knize i hodně brutálních scén. Vnitřnosti vyvržené mezi stehna, krev stříká na všechny strany a nějaká ta hlavička bez těla se taky najde. Autor ale scény popisuje s takovou lehkostí, že to čtěte pomalu jako pohádku a vůbec Vám to nevadí.

Řidič křičí, je stále naživu, ale veškerou pozornost věnuje vnitrnostem, které se mu rozlévají mezi stehna.

Na to, že to byl můj první bizárek, jsem si ho moc užila. Je to kniha, kterou nemůžete brát vážně a číst každý měsíc tohle, by mne určitě omrzelo. Každopádně jednou za půl roku je to příjemná změna.
Nelíbil se mi konec. Na mne moc idylické a uspěchané. Je ale fakt, že takové jsou i ty americké komedie.

Hodnotím: 3,5/5

katallinka
12.01.2024 4 z 5

Na jednu stranu neskutečná šílenost, ale na druhé straně hrozně milá knížka s neskutečným přesahem. Ukazuje totiž, jak bychom neměli odsuzovat pouze na základě vzhledu. Autor je v tomto génius.

Luigi1
01.01.2024 4 z 5

Pěkně ujeté ale dalo se to číst

m2056
24.12.2023 3 z 5

Kniha není dlouhá proto ji máte rychle za sebou jinak je to takové nenáročný čtení někdy i humorný jindy vás to třeba bavit nebude když Démonů tlupa masakruje lidi. Kniha se dobře četla je uzavřená je to takový lepší průměr.

Jidu
12.12.2023 4 z 5

Já chci být v autorově hlavě! Jak ho tohle sakra napadlo?! Smekám.

Týpek, co bydlí v legodomě, žije legem, zbouchne sukubu, která si přišla pro jeho duši a měla ji odčerpat fakt příjemným způsobem...ale otěhotní s ním! Chybička se vloudila.

Takže začíná jízda vtipných scén, jako je návštěva pekla a potkání příbuzných. Krev, páteře a vše možné lítá na všechny strany, taky tu máme fakt bizární erotické scény...no prostě mi málem vypadlo aspoň jedno oko.

Zároveň jsem si v knize dokázala najít hlubší myšlenku. A to takovou, že se lidé bojí odlišností a pro jejich zamezení udělají vše. Takže jen povrchní a bláznivé to nebylo.

Možná bych snesla, kdyby to bylo maličko kratší. Ano, je to krátké, ale myslím si, že tyhle bizárky stačí mít na max 150 stránek. Pobaví, ale ideálně to mít na jeden den.

Celkově knihu hodnotím velmi pozitivně, bavilo mě to. Určitě si od autora ještě něco přečtu...a fakt, prosím, nemůžu být empat? Aspoň hodinku v jeho geniální hlavě, prosííím.

pavel6855
02.08.2023 5 z 5

První setkání s panem Mellickem.. :D :D :D Co dodat, než hluboký a huronský smích? :D :D :D :D :D (Samozřejmě v tom nejlepším a dobře míněném)..

Černý penis, dům z lega a sukuba je v první kapitole jen lehounká nenápadná zahřívačka na vlnu bizarnosti, které se vám během knihy dostane, až příjde jeden z nejdivnějších, nejbizarnějších a nejšílenějších konců co dokáže lidská mysl zplodit.. :D

Jako sorry, ale tleskám ve stoje, protože nepamatuju knihu u které sem se během čtení musel culit od začátku do konce a místy se fakt od srdce zasmát.. Nepamatuju knihu která by byla tak solidně ořezaná o věty které tvoří ve většině knih celou atmosféru a díky tomu je pak čtení silně intenzivní s nemožností přestat? Nepamatuju knihu, která by ve mě vyvolala tak silné nadšení z autora, že musím zjistit co dalšího má tento pán na svědomí.. :D

Slibte mi jen jednu věc.. Vy co čtete tuto recenzi.. Že pokud máte rádi bizarní komedie v televizi a rádi se někdy jen tak zasmějete a sem tam rádi vypnete hlavu, že této knize dáte šanci, protože ve svém žánru (který nenabízí často kvalitní vtipné kousky) silně dominuje..

uzivatel90562
22.01.2023 3 z 5

S touhle knihou mám strašný problém. Když bych to měl shrnout: Autor má spoustu skvělých (někdy skvěle šílených) nápadů, ale neumí psát. Když to mám rozvést, jde především o vztahy a postavy. Například o hlavním hrdinovi všichni říkají jak je hodný a přitom za celou dobu neudělá nic, kvůli čemu by to mohli říkat. Stejně tak budování vztahu Vešky a Jonathana v podstatě neexistuje, chování jeho rodičů nedává smysl a i jeho vlastní vývoj je křečovitě skokový. Na druhou stranu celá premisa je tak správně šílená a spoustu vtipných nápadů tak excelentně napsaných, že jsem zase místy řval smíchy. Obzvlášť závěrečná akční jízda je prostě Boží. Takže v hodnocení této knihy musím zůstat přesně uprostřed a stejně neutrální musím zůstat i v jejím doporučení.

Terva
10.01.2023 5 z 5

„Vždycky si myslel,
že stát se manželem a otcem
bude peklo na zemi,
ale opravdu neměl tušení,
že až takhle doslova.“

POZOR: Obsahuje sprostá „citovaná“ slova, hanění Hollywoodu, erotické scény, Lego®, krev a pravděpodobně i sex a spoilery. Nedoporučuji číst dětem do jedenácti let a starším lidem s vysokým tlakem. Omlouvám se i nejmenovanému herci (níže), že jsem si ho vzal do huby. Já vás varoval! Také posílám díky do Mostu, za to, že se to stalo.

Citát: Všichni se ztiší, protože cítí, že se schyluje k něčemu příšernému.

Tahle knížka je romantická komedie. Ano přesně! Pan spisovatel Carlton Mellick III napsal podělanou romantickou komedii. Abych tak nějak použil jeho slova v úvodu autorovo poznámky. Je to skoro Hollywoodský námět, ovšem bez obvyklých slaďáren s Adamem Sandlerem. Je to spíš něco jako Lego příběh se šílenou Harley Quinovou. Až na to, že zde je hlavní hrdinka červená, má rohy, ocas, je těhotná a zamilovaná. Její láska Jonathan žije v lego baráku. V baráku, kde je všechno z Lega®. A ještě ke všemu je Jonathan lůzr, panic a má černýho ptáka. A to nechtějte vědět, co v pekle „jonathan“ znamená.

Malá ochutnávka:
Položila ho na postel a klouzala mu jazykem po celé délce stehna. Jen co se jím dotkla Jonathanova penisu, postavil se mu. Jazykem mu potom úd omotala jako hroznýš, který se ovíjí kolem kořisti, a vtáhla si jej do úst. Sála ho pouze chviličku, jen aby ho navlhčila a připravila k akci.

První polovina je opravdu slaďárna, se spoustou překvapení, lego hraček a neviditelného, respektive, zapomenutého sexu. Na zadní straně knihy si můžete přečíst základní motto tohoto příběhu:
„Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem.“
Mimochodem, co má tato hláška znamenat? To jako myslí vážně „do prdele?“ Takhle stupidní motta nemají ani Hollywoodské romanťárny. Tak nic, právě jsem zjistil, že to je autorova hláška. Sorry.

Citát: Jsou rodiny, do kterých se narodíš, a rodiny, který si vybíráš.

Druhá část příběhu to už je masakr. Kdo někdy četl nějakou knihu od tohoto autora, tuší, co bude dál. Masakr, krev teče, démoni řvou, Lego® kostičky létají vzduchem, pivo teče proudem a chystá se svatba. Všechno je to perfektně načasované, napětí roste, lego hračky také, rodiče a příbuzní jsou čím dál víc nasranější, nikdo neví co vlastně chce. Prostě nádherný romantický zmatek. Jen jedna věc mi stále vrtá hlavou. Jonathan nemá ve svém lego baráku zavedenou elektřinu, ale jak sakra dokáže v Lego® toustovači udělat toust?!?!?! Tohle mi zůstane navždy zahaleno pekelným závojem. Je to za plný počet démonických červených lego Hetešáků.
( Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ )

Citát: . . . pro mého miláčka Žabáčka udělám cokoliv.

StrYke
26.12.2022 4 z 5

Překvapivě zábavné, lehké a někdy dokonce i vtipné čtení. V knize je vylíčen zajímavý svět a pokud čtenář přistoupí na určitá pravidla, která jsou v první polovině knihy stanovena, užije si příjemný příběh, který do sebe v druhé polovině knihy hezky zapadá.

Pořadí knih od autora, podle toho, jak se mi líbily: 1. Plyšákokalypsa; 2. Dům na tekutých píscích; 3. Magořina; 4. Zbouchnul jsem Satanovu dceru; 5. Orgie v chomoutu; 6. Strašidelná vagina; 7. Lidožrouti z Lízátkova

roso.mak
07.11.2022 2 z 5

Uf, to byla ale blbost. Jediné, co to omlouvá je, že to bylo jako blbost psaný.

Metsästäjä
14.10.2022 5 z 5

Tohle je nejlepší příběh z červené knihovny, co jsem kdy četl. :)