jajinka013 jajinka013 komentáře u knih

☰ menu

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Knihu jsem začínala číst 2x. Poprvé jsem se nemohla začíst a ztrácela jsem se ve jménech a v přeskakování děje, tak jsem ji odložila. Po nějaké době jsem ji začala číst znovu, v klidném a nerušivém prostředí a konečně jsem se začetla a nemohla jsem se odtrhnout.

10.10.2023 5 z 5


Prostor pro duši Prostor pro duši Vlastina Svátková

Kniha se ke mě dostala v ten pravý čas, ještě jsem v něm měla napsané věnování od autorky, které v tu dobu zahřálo u srdce. Kniha se mi líbila.

10.10.2023 5 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Na první pohled mě kniha oslovila hlavně obálkou a děj se mi taky zamlouval. Ale bohužel jsem se dostala pouze do půlky knihy a zavřela jsem ji, protože jsem se u čtení nudila. Od autorky jsem četla i jinou knihu a bavila mě víc, asi tohle prostě není můj hrnek kávy.

10.10.2023 1 z 5


Bez filtru Bez filtru Kristýna Dolejšová

Kristý a její projekt za normální holky sleduji už od jeho začátku, takže jsem věděla do čeho jdu. Knížka je čtivá, hezky graficky zpracovaná a přečetla jsem ji téměř na jeden zátah. Myslím si, že je knížka vhodná jak pro dospívající dívky, tak pro dospělé ženy. Pokud bych měla dceru určitě bych jí knížku pořídila. Škoda, že tahle knížka nebyla, když jsem sama byla v dospívajícím věku, určitě by mi pomohla si některé věci a pocity uvědomit.

28.04.2022 5 z 5


Neviditelný život Addie LaRue Neviditelný život Addie LaRue Victoria Schwab

Knihu jsem si chtěla dlouho koupit a nakonec jsem ji dostala jako dárek. Moc jsem se na ni těšila, protože měla všude skvělé hodnocení. Přečetla jsem 200 stran a pořád jsem čekala, že se něco wow bude dít a ono nic. Nápad na příběh to je skvělý, některé pasáže se mi moc líbily, ale celkově mě kniha nenadchla. Vůbec jsem se do ní nemohla začíst a nudila jsem se u některých dlouhých popisů věcí okolo. Třeba se k ní někdy v budoucnu vrátím a změním názor, teď ji ale odkládám.

28.04.2022 2 z 5


Pět jazyků lásky Pět jazyků lásky Gary Chapman

Hrozně jsem se na knihu těšila, ale nějak se po přečtení nedostavilo to, co jsem čekala. Kniha je určitě zajímavá, hezky napsaná, ale už mi přijde u těchto typů knih, že se v nich píše to stejné, jen v jiné větě.

19.10.2021 2 z 5


Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Motivační kniha, duchovní o osobním rozvoji a přemýšlení člověka. Mě kniha zaujala příběhem, bavila mě, je dobře napsaná a je velmi čtivá.

19.10.2021 5 z 5


Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše John Gray

Knihu jsem slyšela jako audioknihu a velmi mě zaujala. Bylo to vtipné, trefné až jsem se někdy nahlas zasmála, že ten popis rozdílu mezi mužem a ženou je skvělý a sedí to.

19.10.2021 4 z 5


Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě Michal Bartoš

Kniha je hezky napsaná, je čtivá, hezky upravená. Je v ní plno užitečných rad a postřehů, ale pokud jste v minulosti četli jiné knihy tohoto typu, tak zas až tak moc nového se nedozvíte. Pro někoho, kdo se dřív o osobní rozvoj nezajímal, to budu určitě velmi zajímavá kniha. Na druhou stranu, některé věci je fajn si připomínat.

19.10.2021 3 z 5


Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Dlouho jsem tuto knihu měla vyhlídnutou a těšila jsem se na ni, ale nakonec mě nijak nenadchla, ale ani neurazila. Nenáročné čtení.

19.10.2021 2 z 5


Cesta pokojného bojovníka Cesta pokojného bojovníka Dan Millman

Knihu jsem si koupila s velkým očekáváním, které se nedostavilo a nakonec jsem ji ani nedočetla. Nemohla jsem se do ní začíst a několikrát jsem se přistihla, že sice knihu čtu, ale myšlenkami jsem jinde a vlastně ani nevím, o čem čtu. Myslím, že existují daleko lepší knihy o seberozvoji.

26.06.2019 2 z 5


Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy Petr Casanova

První kniha od tohoto autora a určitě né poslední. Kniha je čtivá a člověk si z ní něco odnese. Po přečtení kapitol jsem si vždy řekla, jo má pravdu, je to tak.

25.06.2019 5 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Je to moje první kniha, která má více než 400 stran, ale vůbec to není znát. Přečetla jsem ji během týdně a jedním dechem. Kniha je vážně skvělá a všem ji doporučuju!! Moc mě bavily postavy i děj, prostě oddechovka, při které se zasmějete.

13.03.2018 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Tuhle knihu jsem si koupila a přečetla na doporučení od známé. Kniha se mi celkem líbila, ale ke konci se člověk hodně ztrácí. Líbila se mi víc audiokniha.

17.08.2017 3 z 5