FreshPatty FreshPatty komentáře u knih

☰ menu

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

A takhle nějak vypadá dokonalost.. Jsou knihy, které Vás do svého příběhu vtáhnou až po několika kapitolách, a pak jsou tu knihy, které to zvládnou hned v té první. Tahle to však dokáže po přečtení prvích dvou stran. Nemám, co bych vytkla. Když se ponoříte do děje, nedokážete se od něj odtrhnout. A konec? Myslím tím vysvětlení autorky? Tak tam jsem si poplakala. Ta upřímnost, ta lidskost. Víc takových knih a víc takových autorů, prosím!

10.09.2018 5 z 5


Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Kniha opět nezklamala! Perfektní jako vždy. Sice nejde o žádné mistrovsky psané dílo, ale jako oddychovka je kniha naprosto božská! Jediné, co můžu vytknout, je to, jak je kniha krátká! Dalších sto stran by mi udělalo jenom radost! :)

24.10.2016 5 z 5


Odvážná a sexy Odvážná a sexy Jill Shalvis

Přečteno za tři hodiny cestou domů vlakem a jako páááni, stokrát lepší než první díl. Já vím, že občas byl děj trošku přitažený za vlasy, ale díky prostředí pilotů je vše odpuštěno :D Hlavní hrdinové byli sympaťáci a už teď se těším na další díl s mou oblíbenou Maddie :)

10.09.2016 5 z 5


Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Netřeba komentáře, Samira vystihla všechno za mne, takže nemá smysl se opakovat. :)) Doporučuji!

21.08.2016 5 z 5


Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Páááni, po dlouhé době kniha, která ai zaslouží všech pět hvězdiček. Tady tomu příběhu vůbec nic nechybělo. Nemám ráda knihy se středoškolskou tématikou a sedmnáctiletými slečnami, avšak v tomhle případě bylo tohle odsunuto někam hodně daleko a já brala stránky po deseti, abych se dozvěděla, jak se to všechno vyvrbí. Kniha dočtená za nedělní odpoledne a to už je co říct. Nebudu prozrazovat vůbec nic, kniha má spád a do posledni chvíle se zatajeným dechem čekáte, kdo vlastně za vším stojí. Rozhodně DOPORUČUJU!

21.08.2016 5 z 5


Pulz Pulz Gail McHugh

Tak tohle bylo stokrát lepší než celá jednička. :-) Lepší děj, popsání postav, všechno. Jednu hvězdičku uberu za rychlé usmíření a pro mne rychlý i konec. :-)

09.07.2016 4 z 5


Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Tak já půjdu zlatou střední cestou a dávám tři hvězdičky. Kniha byla fajn oddechovka, ale nějak tomu chyběla jiskra. Gavin byl boží, ale v některých částech docela i měkkota a tím u mne trošku jako chlap klesl. Emily, tak ta mne docela štvala, že s sebou nechala takhle zametat a celkově jsme se o nich nic víc nedozvěděli, žádná charakteristika postav.. Ale nebudu pořád negativní, líbilo se mi prostředí, Olivia i treba Lisa. Jdu na druhý díl a uvidíme, jak dopadne ten.

02.07.2016 3 z 5


Dívka z 6E Dívka z 6E Alessandra R. Torre (p)

Ze začátku jsem měla ke knize velmi rozporuplné pocity. Dočetla jsem ji už před týdnem, ale nechala ji chvilku uležet, než vůbec napíšu komentář. Za mne ano, doporučuji. Je to sice úplně něco jiného, ale v polovině mne příběh chytl natolik, že jsem knihu četla v každé volné minutě. Určitě stojí za přečtení. Víc prozrazovat nebudu. :))

17.06.2016 4 z 5


Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Tak tohle byla jízda dle mých představ! Nebo alespoň 3/4 knihy. Hltala jsem stránku za stránkou a hlavního hrdinu i hrdinku zbožňovala čím dál víc. Prostě bůh v obleku (i když je fakt, že kdyby byl větší sukničkář, asi by se mi to zamlouvalo ještě víc) a inteligentní, i když někdy naivní mladá slečna. Jenže ke konci přišel trošku zvrat v mém hodnocení. Musím naprosto souhlasit se Samirou, že konec je dle mého názoru extra useknutý a nucený. Naštvala mne Ruby, která se zde chovala jak malé dítě a celkově mi přišlo, že autorka nutně potřebovala knihu ukončit a ochudila nás minimálně o takových padesát stránek, kde mohl být děj určitě lepší a kniha by si právem zasloužila všech pět hvězdiček. Škoda toho konce.

27.05.2016 4 z 5


Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Tak já nevím. Zde mám strašně rozporuplné pocity. Příběh začínal velmi dobře, Dean jakožto fotbalista s nejlepším značkovým oblečením na sobě a s Astonem Martinem po boku. Už tahle část byla pro mne perfektní, Blue jakožto bobřice taky výborná. Ale pak nastal zlom. Příběh pro mne byl, navzdory tomu, že mne nutil číst dál, neslaný, nemastný a hlavně nereálný. Blue mi začala být čím dál tím víc protivná, fakt jsem měla potřebu ji vyliskat a Dean, no nějak pochybuju, že chlap jako on by v závěru všechno hodil za hlavu a skončilo to až takovým happy endem. Tři hvězdičky za Astona, Riley a sem tam vtipné komentáře. Kniha neurazí,ale na druhou stranu vůbec nenadchne.

15.05.2016 3 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

13 hodin. Přesně tak dlouho mi trvalo se dostat ve čtení od první po poslední stranu. A panebože. To bylo tak neskutečně krásné. O příběhu už jsem ze začátku věděla, že to bude moje srdcovka. Pro piloty mam slabost :), Miles byl neodolatelný, Tate byla fajn holka, o Corbinovi nemluvě. A Kapitán? Zlatíčko. :) Příběh, který mne vzal za srdce a nutil mne číst dál a dál a fandit jim jak o život. Poslední strany jsem už přečetla se slzami v očích a pět hvězdiček je opravdu málo. DOPORUČUJI. Všem. Je nejde nemilovat.

11.04.2016 5 z 5


Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Tak k téhle knize mám extra rozporuplné pocity.. Je fakt, že takový zvrat, ani děj jsem nečekala, ale jako nápad - klobouk dolů. Akorát si tedy nemůžu pomoct, ale Layana mi zase až tak sympatická nebyla, Brant byl takový průměrný, zato Lee, tak to byla teda jiná liga. Strašně jsem mu a Laně fandila a ona si pro nás spisovatelka vymyslí toto? První jsem zvažovala tři hvězdy, ale jelikož je příběh úplně jiný než ostatní knihy, zaslouží si, i díky Leemu, oprávněně čtvrtou hvězdičku. Doporučuji přečíst! :)

07.04.2016 4 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Achjoo, tohle bylo tak neskutečně sladké. :) Já už moc nemusím středoškolské/vysokoškolské romantické příběhy, ale udělala jsem výjimku skrz mé oblíbené čtenářky a jejich hodnocení a musím říct, že to byla správná volba. Nechybělo tomu příběhu vůbec nic. Mladý hokejista a budoucí zpěvačka, do toho jeho sexy a vtipní kamarádi, její a jeho ne zrovna hezká minulost a k tomu všemu romantika, vtip, sex, smutek a opravdový příběh. Ano, něco bylo trošku přitažené za vlasy, ale odpouštím tomu každou chybuu. Svědčí o tom i fakt, že jsem knihu za každou cenu musela dočíst, byť už bylo půl druhé v noci. :D DOPORUČUJI!

29.03.2016 5 z 5


India Place India Place Samantha Young

Další pěkný příběh od autorky, ale. Ale je tu prostě ale. Nebylo to pro mne tak dokonalé jako ostatní díly. Hannah a Marco nebyli pro mne až tak sympatičtí, abych si je kompletně zamilovala. V knize byly krásné pasáže, to nepopírám, ale celkově děj neurazil, ani nenadchnul. Chtěla jsem jít zlatou střední cestou a dát tři hvězdičky. Ale ze dvou důvodů přidávám čtvrtou. Prvním důvodem je Cole, který byl pro mne v knize postavou číslo jedna. Druhým důvodem je Jarrod, u kterého jsem včera v noci, když jsem knihu dočítala, uronila opravdu hodně slz, což se mi už dlouho nestalo. Pokud máte rádi autorku i tuto sérii, beztak si tento díl přečtete. A třeba budete více nadšení než jsem já sama. ;)

22.03.2016 4 z 5


Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Myslím, že takhle má vypadat dokonalé zakončení této série. Libily se mi zvraty, žádný konstantní děj a i když bych je nejradši oba sem tam propleskla, oni jsou spolu stejně úžasní! Doporučuji! :)

13.03.2016 5 z 5


Manžel na objednávku Manžel na objednávku Catherine McKenzie

Ale ano, mne se kniha líbila. :) Sice trošku nadnesené a v některých částech urychlené, ale jako oddechovka super. Jediné, co mne tedy celou knihu doslova iritovalo, byla zdrobnělina jména hlavní postavy.. Já chápu, že je kniha přeložená do češtiny, ale z Anny udělat Aničku, popřípadě oslovení "Ani", to jako vážně? Asi jsem povrchní, ale je mi to proti srsti :D

11.02.2016 4 z 5


Samec Samec Alice Clayton

Anooo, romantika jak vyšitá. Zezačátku (po minulém díle této série) jsem se ke čtení musela tak trochu dokopat, ale že to stálo za to. :) Bála jsem se Chloe (jakožto bývalé Miss), bála jsem se prostředí psů (nějak mi to nesedí do romantických románů), bála jsem se veterináře zrzka (nějak nejsou mým kryptonitem :D) ale můžu jednoznačně doporučit. Chloe je úžasná holka a to nemluvím o sexy pánu doktorovi. Myslím, že děj obsahoval všechno, co bych si přála a k vánoční atmosféře mi příběh kouzlil úsměv na rtech. :) Nebudu to více rozvádět, ani psát něco, co se v knize objevuje, protože dle mne stojí za přečtení, věřte mi. :)

28.12.2015 5 z 5


Ideální muž Ideální muž Julie Garwood

Nemůžu si pomoct, ale za mne ne. Zbožňuju knihy s detektivní tématikou, miluju sexy detektivy FBI, ale tohle mne vůbec neohromilo. Předvídatelný děj už od začátku, všechno se semlelo neskutečně rychle, dokonce bych řekla, že děj samotný, především detektivní zápletka, neměl ani hlavu ani patu. Ellie byla fajn, Max taky, ale nějak mi to všechno nešlo dohromady. Asi jsem od knížky čekala víc. Se třemi hvězdičkami jsem docela ještě mírná. Pokud bych si měla vybrat nějakou knížku jako oddechovou, po téhle bych určitě nesáhla. Ale vím, že sto lidí, sto chutí, takže ať každý přečte a udělá si názor sám, já bych ji sama za sebe nedoporučila :)

15.10.2015 3 z 5


Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Ach ano. Tahle kniha splnila všechno, co jsem od ní očekávala. Roxy byla fajn, ale Reece byl ten, který dával příběhu úplně jiný rozměr. Možná za to může uniforma a možná fakt, že je prostě policista (dle mého názoru zatraceně sexy), ale bože, hned bych si to s Roxy vyměnila. Doporučuju! :)

04.10.2015 5 z 5


Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Kniha nebyla špatná, ale na druhou stranu nečekejte žádnou hitparádu. Prolínaly se zde pro mne dva příběhy. Příběh Chrise jako striptéra a příběh, kde byl normální ajťák a zamiloval se do Tary. Ten druhý se mi zamlouval více. Nějak mi zde ten striptýz neseděl. Na knihu jsem se každý den docela těšila, ale možná to bylo ovlivněno i sychravým počasím, kdy máte chuť někam zalézt a vzít s sebou na dlouhou chvíli i knihu. Takže díky podzimu :D uděluju čtyři hvězdy. :)

26.09.2015 4 z 5