Rozený svůdce

Rozený svůdce https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20017/bmid_rozeny-svudce-bJB-20017.jpg 4 200 54

Chicago Stars série

< 7. díl

Romantický úsměvný příběh dvou zcela odlišných lidí, spojených traumatem osamělého dětství, jejichž náhodné setkání pro oba znamená jedinečnou příležitost, jak zapomenout na všechny staré křivdy. Svérázná mladá portrétistka se na dálnici potká se slavným fotbalistou, zvyklým na davy roztoužených fanynek, který je značně překvapen, že právě tato dívka není ochotná podlehnout jeho šarmu. Dívka je bez peněz a bez práce a mladý muž jí s vidinou pozdějšího sblížení nabídne krátkodobé zaměstnání na své nové farmě. Tam ho však čeká místo milostného dobrodružství nemilé překvapení v podobě rodičů, s nimiž dávno přerušil styky, proslulého stárnoucího rockera a jeho bývalé oddané fanynky, kteří mu rukou společnou a nerozdílnou zkazili dětství. Aby toho nebylo málo, ke všeobecnému napětí přispěje ještě osiřelá jedenáctiletá nevlastní sestra, která u svého slavného bratra hledá útočiště. Infarktovou situaci na farmě hrdinovi kupodivu účinně pomáhá zvládat dívka, která stále více poutá jeho přelétavou mysl. Teprve když vážně hrozí, že ji navždy ztratí, uvědomí si své skutečné city nejen k ní, ale citlivěji se staví i k minulosti a k chybám svých rodičů, takže závěrečný šťastný konec už nic neohrožuje.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Natural born charmer , 2007


více info...

Přidat komentář

Koka
23.01.2024

Po dlouhé době zařazuji nějakou knihu do rubriky "nedočteno". Nechce jí některá z vás?

petulkapeta
31.01.2023 5 z 5

Příběh Blue kdyz se potkala s Deanem začíná opravdu kuriózně. Smála jsem se hodně a někdy byla i smutná..ale spravny příběh ma vyvolat emoce. Jen škoda že z teto serie vyšly u nas jen 3 dily


Evina16
29.08.2022 5 z 5

Kniha, kterou podle názvu, obálky a anotace zařadíte mezi slaďáky, prostě červená knihovna. Ale "klame tělem", stejně jako hlavní hrdinka. Kniha je o různých podobách osamění a různých způsobech, jak se s ním vyrovnat. Takže já jsem ten "přeslazený happyend" uvítala.

alekis
27.02.2022 4 z 5

Anotace je výstižná a tato celkem inteligentní romance je příjemná na čtení. Doporučila bych, nebýt... jak to jen napsat? Cizí komentáře, přehnaně zdůrazňující přehnaně přeslazené konce... nějak se opakuju, zdá se :-), mě obvykle dokáží maličko vytočit. Tentokrát musím popravdě napsat, že oproti celému předcházejícímu ději byl konec ukázkově přeslazený, což samozřejmě ubírá body! Přesto musím dát za 4*, neb začátek, kde se hlavní hrdina ("rozený svůdce" - název podle mě zvolen dost nešťastně) setká na silnici s ťapajícím bobrem bez hlavy, je docela překvapivý :-). Nejde ovšem o bobřího zombíka, je to hlavní hrdinka ve vetchém reklamním kostýmu, u kterého upadla hlava :-).

broskev28
30.01.2022 4 z 5

Naše čtenářky knihy S. E. Phillipsové milují a chtěly by jich v knihovně mnohem více, takže jsem aspoň jednu vyzkoušela a už je dokážu pochopit.
Ano, je to sladké a jak mnohé komentáře píší, i předvídatelné, místy lehce protahované, ale současně je to milé a povětšinou úsměvné čtení. Slovní výměny mězi oběma hlavními protagonisty jsou výborné, ale to, co předvádí Blue s Nitou Garrisonovou, to je ještě vyšší "level" ; já jsem se opravdu bavila.
Současně kniha otvírá i mnohem vážnější témata a je iluzorní předpokládat, že je lze vyřešit za pár týdnů. Priority April a Jacka asi nelze porovnávat s Virginií, ovšem pro jejich potomky to vyjde nastejno. Možná alespoň Riley bude mít skutečné rodinné zázemí . . .

"Bojíš se, že by tě ubylo, kdybys poprosila o pomoc?" Dean trochu přidal na intenzitě masáže. "Život nemusí bejt individuální sport, Blue. Někdy se musíš spolehnout na tým."

Vendulik
19.12.2020 2 z 5

Kniha byl pro mě zklamáním. Není tak dobrý jako její předešlé knihy. Strašně moc zdlouhavý začátek. Prostředek už byl docela dobrý ale konec to zase zabil. Za mě ne.

janqa410
02.12.2020 4 z 5

Druhá kniha od této autorky a já jsem spokojená. Oddychový román, plný humoru, krásně se u něj relaxuje a člověk se pobaví. Blue a její smysl pro vtip a její bystré reakce, to byla prostě nádhera. Příjemná knížka.

xena2711
02.11.2020 4 z 5

Vtipný příběh, úžasné dialogy a samozřejmě láska..Moje druhá knížka od Susan a určitě né poslední:-)

Myška43
22.08.2020 4 z 5

Pěkná kniha, zajímavé postavy, všechny jsem si je moc oblíbila. Humorný příběh plný lásky a odpuštění.

Fzuzik
09.06.2020 1 z 5

Do čtení jsem se pustila s nadšením, po předchozí dobré zkušenosti s autorčinou tvorbou. Začátek začal slibně a vtipně, ovšem jak děj pokračoval, kniha se měnila v nezáživné čtení. S velkým sebezapřením jsem dočetla a jsem ráda, že už nemusím v četbě pokračovat.

janina66
06.05.2020 4 z 5

Velice vtipná a lehká kniha, která mě pobavila. Úžasně vtipné dialogy mezi Deanem a Blue. Humorný začátek " bobřice" Blue a Deana, kterého si Blue stopne. A tak se rozjíždí kolotoč šílených scén. Hlavně začátek mě pobavil.

FairyD.
29.04.2020 5 z 5

Za touto obálkou sa skrýva krásny príbeh s množstvom humorných scén ale aj napätia. Rozhodne sa k nemu ešte v budúcnosti budem vracať.

Laf
24.03.2020 5 z 5

Odpočinkový příběh plný humoru. Sice předvídatelný konec, ale i tak to stojí za to :)

Marla
08.02.2020 5 z 5

Tohle čtení bylo tak roztomile přeslazené, až jsem se divila, že nemám ulepené prsty...ale ne, v té tuně sladkosti bylo i trochu pelyňku osamění, strachu, strašáků z minulosti a dalších pelyňkových záležitostí, že z toho nakonec vyplynulo milé a příjemně sarkastické počtení pro odpočinkové chvíle. A o nic víc u takovýchto knížek nejde.

helenkan
07.11.2019 5 z 5

Pěkný příběh. Konečně byla hlavní hrdinka úplně normální ženská a ne skoro topmodelka. Většinou to tak je. Moc se mi to líbilo i jsem se zasmála. Taky se mi líbilo jak si Blue poradila s ,,čarodějnicí" Nitou. :-)

Kudík
09.10.2019 5 z 5

Začátek mě dostal, a to bobr bez hlavy, alias Blue. :) Její ironie a sarkasmus mě vážně bavila. Dean jí směle konkuroval a jejich dialogy (hlavně dvojsmysly :D ) mě dokázaly rozesmát. Z dalších postav se mi zamlouvaly ještě Riley a Nita. Konec předvídatelný, ale asi to ani nemohlo dopadnout jinak.
Škoda, že není přeložena (vydána) celá série Chicago Stars. Přečteno za den.

jitka7
04.10.2019 5 z 5

Naprosto skvělý příběh, vtipný, sarkastický a tak strašně zamotaný a šílený, až jsem se smála a dojala. Krásná kniha, bavila mě od samého začátku.

Lofda
21.08.2019 4 z 5

Moje druhá knížka od této autorky a musím říct, že zatím rozhodně nezklamala. Líbí se mi její příběhy, je fajn, že se nesoustředí jen na ústřední dvojici, tentokrát mě hodně bavila i Riley ;-) Dean a Blue a jejich slovní přestřelky, výborné! Bohužel poslední čtvrtina se mi zdála trochu překombinovaná, rozvláčná.. Se vemete, se nevemete..? Za to * dolů, ale rozhodně se pustím do další autorčiny knihy a už se těším co vymyslí příště ;-)

Knihomolka97
15.07.2019 3 z 5

Začátek mě moc nebavil, nemohla jsem se začíst a postavy mi neseděly. Ovšem nakonec se mi příběh zalíbil. Zde byla ukázka toho, že každý se může změnit a každý si zaslouží odpuštění a druhou šanci. :-)

Fixa08
30.06.2019 3 z 5

Třetí kniha od této autorky a moc mě nebavila jako 2 předešlé.