DDD DDD komentáře u knih

☰ menu

Koruna nenávisti Koruna nenávisti Amo Jones

Pro knihu jsem se rozhodla i přes její nízké hodnocení, neboť knihy jako Stříbrná labuť a spol. se mi velice líbily. Očekávala jsem něco podobného, nebo možná i nějakou souvislost s Elitním klubem králů, ale nic tu nebylo. Přišlo mi, že autorka hodně skákala od jedné věči k druhé a kniha měla tak strašně rychlý spád. Určitě bych uvítala více podrobností, větší rozvoj postav, delší vývoj příběhu a vysvětlení některých zápletek, protože jsem jich spoustu nepochopila. A ten konec? Ten nechápu vůbec....
Kdybych to měla celé shrnout, cítím se celkem zmateně. Kniha se četla hezky, autorčin styl psaní mi sedl, příběh je relativně poutavý a dokáže zaujmout tak, že prostě nevíte s čím zrovna autorka přijde. Určitě si do budoucna přečtu další díly (pokud budou), už jen proto, že doufám, že se nám dostane nějakého vysvětlení celého příběhu.

28.05.2019 3 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Knížka se mi moc líbila. Měla jsem ji přečtenou během pár dní. Nicméně mi přišlo, že se autorka inspirovala v knížce jménem Krásná katastrofa od Jamie McGuire. Vyskytovalo se zde až podezřele stejných pasáží. Krásná katastrofa mě bavila asi o trošku více, ale příběhy, jako tyto, mám ráda, takže jsem ji i tak dočetla.
Příběh byl čtivě a srozumitelně napsaný. Tuto knížku hodnotím 4 hvězdičkami.

09.09.2018 4 z 5


Tajemství kůže Tajemství kůže Alice Broadway

Anotace na obalu knihy moc neprozrazovala, ale kniha mě na první pohled zaujala krásným obalem a tak jsem si ji koupila. Příběh byl trochu podobným příběhům, kde jsou lidé kontrolování od vlády apod. Nicméně tady to bylo lehce okořeněné tajemstvím a tetováním.
Kniha se mi vcelku líbila, určitě bych si chtěla přečíst další díl.
Dávám 4 hvězdičky za příjmené a srozumitelné psaní autorky a za napětí a zvědavost, které vás knížkou provází.

07.09.2018 4 z 5


Nebezpečná iluze Nebezpečná iluze Winter Renshaw

Kniha mě mile překvapila, neboť díky poměrně nízkému hodnocení jsem od ní nečekala mnoho. Měla jsem ji ale přečtenou během jednoho dne. Je to taková letní oddychovka u které se nemusí moc přemýšlet. Příběh byl chvílemi trochu ohraný a předvídatelný, ale líbil se mi. Proto dávám 4 hvězdičky za příjemné čtení.

22.08.2018 4 z 5


Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Když jsem viděla, že se blíží další kniha od autorského dua Erin Watt byla jsem nadšená, neboť knihy Royalové mě moc bavily. Tato kniha nebyla vuběc špatná, příjemná lehká oddychovka s jednoduchým příběhem. Dávám 4 hvězdičky za příjemné a srozumitelné čtění.

14.08.2018 4 z 5


Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Tak tato kniha opravdu stojí za to! Neskutečně mě bavila. Líbilo se mi propojení současnosti a minulosti a neustále Vás nutí přemýšlet, jak se to bude vyvíjet dál. Konec možná nebude takový, jaký očekáváte, nebo jaký chcete, ale příběh vás opravdu pohltí. Příběhy o válce mě nikdy moc nebavily, ale spojení s romantickým příběhem bylo úžasné. Knihu doporučuji všem. Dávám 5 hvězdiček, neboť tento příběh si to opravdu zaslouží!!!

08.08.2018 5 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tato kniha mě nijak extra nazaujala. Příběh mi případal jako kdyby se autorka inspirovala hned u několika filmů pro mláděž.
Postavy Elly a Cindera/Briana my přišli jaksi "nereálné". Ikdyž mám romantické příběhy ráda, v tomto případě jsem se musela celkem přemáhat, abych knihu dočetla.
Nevím, zda koupit si druhý díl - jestli to není škoda peněz. Dávám 3 hvězdičky jako průměr.

25.06.2018 3 z 5


Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Kniha mě velice překvapila. Měla jsem ji doma ve své knihovně už více než měsíc a stále se k ní nemohla rozhoupat. Nakonec jsem si ji vzala do ruky a jelikož jsem vůbec netušila co čekat, neboť anotace nic moc konkrétního neprozradila, byla jsem do knihy poměrně hodně zabraná.
Příběh mě velice mile překvapil a několikrát vyrazil dech, neboť takovou situaci jsem vůbec nečekala.
Knize dávám pět hvězdiček za originalitu příběhu a srozumitelné psaní.

25.02.2018 5 z 5


Proměněná Proměněná Morgan Rice

Nevím jak ostatní, ale kniha mě absolutně nazaujala. Stáhla jsem si ji z Apple Store díky tomu že byla zdarma, kdybych si ji měla kupovat, určitě toho lituji!
Vůbec jsem se do knížky nemohla začíst a asi po 20 stránkách jsem ji odložila. Netuším, zda to bylo způsobem, jakým je kniha psaná, nebo jejím příběhem.
Za mě teda rozhodně palec dolů :(

14.10.2017


Palác lží Palác lží Erin Watt

Kniha se mi velice líbila, přečetla jsem ji rychlostí blesku. Nechybělo zde samozřejmě milostné napětí mezi Ellou a Reedem, ale 3. díl obsahoval i "část detektivky". Sama jsem se několikrát přistihla, jak přemýšlím nad tím, kdo by to mohl spáchat. (nechci dávat spoiler pro ty, co ještě nečetli). Nicméně si myslím, že celá trilogie opravdu stojí za přečtení! Mrzí mě, že už je konec, možná bych uvítala "větší" zakončení, ale i tak to byl super příběh. DOPORUČUJI!

10.10.2017


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Kniha nebyla tak špatná, přečetla jsem ji poměrně rychle. Je to takové lehké čtení pro toho, kdo má rád trošku naivní a romantické příběhy.
Nemohla jsem si pomoct, ale děj knihy mi stále připomínal děj Padesáti odstínů šedi.
Nicméně kniha se četla hezky, určitě si přečtu druhý díl.

08.11.2015


Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Musim říct, že tahle kniha mě vážne dostala. Stále se k ní vracím a určitě doporučuji přečíst i učiněnou katastrofu (což je ten samý příběh, akorát z pohledu Travise) - hodně věcí se tím objasní a nechybí tam ani hodně vtipných hlášek, vulgárností apod... :D
Opravdu jedna z mála knížek, která se mi fakt neskutečně líbila. Určitě doporučuji!!!!!

25.08.2015 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha se mi velice líbila. Z počátku jsme se bála, jak tato kniha bude pojata - Království a budoucnost - ale nicméně, příběh se mi velice líbil. Už mám za sebou i druhý díl (Elitu) a už se nemůžu dočkat dalšího.
Takže kdo hledá lehké, ale zárověn trochu napínavé a akční čtení, kde se vyskytují "třpytky"...jedině doporučuji.

04.08.2015


Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Myslím, že tento závětečný díl se opravdu povedl. Nechybělo v něm napětí, dobrodružství, láska ani smích a samozdřejmě velká dávka nadpřirozena.
Když jsem dočetla poslední kapitolu, úpně jsem se zhrozila a říkala si, že to takhle nemůže skončit. Nicméně, trochu smutná, jsem se dala na finální epilog a nadšení se mi rychle vrátilo. Opravdu jsme moc ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Mrzí mě, že to končí, protože nesmírně ráda bych pokračovala dál a dozvěděla se, jak všichni jednou skončí.
Dílu dávam každopádně 5 hvězdiček...opravdu doporučuji přečíst. Jestli váháte, zda se do celé série pustit, tak jednoznačně říkám ANO.

04.08.2015 5 z 5


Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

Kniha se mi líbila, jestě dnes se chystám do knihkupectví pro druhý díl. Sice už jsem četla lepší příběhy, ale tento nebyl vůbeš špatně napsaný a až do konce jste opravdu netušili jak to zkončí. Určitě knihu doporučuji. Nedávam sice 5 hvězdiček, ale 4 si to určitě zaslouží.

04.08.2015 4 z 5


Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

Kniha se mi velice líbila, pro někoho, kdo má rád trochu toho nadpřirozena, je to super příběh. Opravdu doporučuji!
Na internetu jsem hledala další díly, sice jsem je našla, vyšly další čtyři díly, ale v Česku bohužel nejsou.

21.08.2014 5 z 5