behunka behunka komentáře u knih

☰ menu

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Pohodové oddychové čtení... Přečetla jsem to strašně rychle. Sympatičtí lidé, dobrá zápletka. Trochu mi to přišlo nedotažený, a někdy nelogický, hlavně co se týká vyšetření znásilnění. Ale romantika dobrá. Trochu to zazdil Epilog číslo 2. Litovala jsem, že jsem si ho četla.....taková jedna velká šťastná rodinka. Úplně jsem to viděla na obraze...zalité sluncem a nad nimi bdí bůh. No hrůza hrůz.

29.03.2023 3 z 5


Rod nebies a povetria Rod nebies a povetria Sarah J. Maas

(SPOILER) Trochu horší než první díl, ale stále dobré. Až na ten konec. To jako fakt?? Teď už se nemůžu na další díl vybodnout. Prostě si ho musím přečíst. A protože vyjde bůh ví kdy, budu muset číst i 2 předchozí abych si osvěžila o co jde. Těch 1500 stránek mě asi zabije / čtu , nevařím, nespím, neuklízím/.
Pár věcí mi moc nesedělo. Třeba zatínání prstů na noze / zkuste si to/. Nevím jestli je to i v originálu, nebo jen výplod překladatele, ale je to na každé stránce a fakt mě to štve.
Dále kdy jako Danika dokázala dělat všechny ty věci a ještě vše před Bryce tajit?? Vždyť byly nerozlučná dvojka.
Proč každý musí někoho mít?? A proč Rhun a světlo dne neměl víc prostoru??
No těším se na další

05.01.2023 5 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

(SPOILER) Kniha je divná. Chce se mi napsat že další díl číst nebudu....ale. Ale co mi asi zbývá?? Je tam tolik tajemství a záhad že budu muset. Spousta otázek.. Co se Elza dozví až jí bude 18 ?? Co Kim a Xander?? Co ví Kim o minulosti Aidena?? Jak jsou Elsy a Aidena minulosti spojené?? Bože, taková slátanina, neustále jsem musela protáčet oči a přitom už se "těším" - to je silné slovo, jen prostě chci vědět jak to dopadne, na další díl.
Co mě totálně štvalo je jak se všichni povahově změnili. Z vyvrhelek najednou oblíbenkyně, z machrů co je šikanovali...celkem fajn kluci :o(

05.01.2023 1 z 5


Kdy? Kdy? Victoria Laurie

Chtěla jsem v komentáři knihu úplně strhat a až teď jsem zjistila že je pro děti a mládež. Tak to vše vysvětluje. Vlastně jsem úplně pitomá já. V tom případě byla velice hezká. Ve svých 50 letech jsem jí přečetla celkem s nadšením, ale celou dobu jsem se chytala za hlavu, jak je to naivní a hloupoučké. Námět neotřelý.

07.06.2021 4 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Knihu jsem přečetla tak říkajíc jedním dechem. Pořád jsem čekala až to začne až to začne až to začne a ono se furt nic nedělo . Na konci rychlé shrnutí ...a žili šťastně až do smrti. Žádný zvrat, nic. Vlastně se mi kniha celkem líbila, ale fakt by chtěla zkrátit minimálně o 100 stran. Občas jsem měla pocit, že prožívám fotbalovou sezonu 1:1, jak se to táhlo.

17.02.2021 2 z 5


Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Spoiler: No, nečetla jsem předem moc recenze, takže jsem neměla žádné velké očekávání, takže ani zklamání. Každopádně jsem se nesmála a ani neuculovala. Humor o kadění a hovínkách mám za sebou už od školky a to je sakra let. Věčné dloubání do žeber a štípání do zadku mi taky úsměv nevykouzlilo. Sašenka byl moc hodný a milý kluk, což se na nějakou krásnou, rockovou hvězdu moc nehodí. Gaby byla sice sympatická, ale taky lehce tupá. To že nejdříve vedle sebe seděli, leželi, spali spolu na úzké posteli a stále nic, nic a nic a pak do toho jeli jak králíci, bylo taky divné. Nejdříve se to táhlo jak pondělí dopoledne a nakonec to byl pěkný kvapík. Je to romantika, ale taková poloviční. Všechno mi v knize přijde takové nedotažený a jen povrchový. Autobus, jídlo, sprcha, koncert..žádná akce.

02.02.2021 2 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Přelouskla jsem to během jednoho večera. Má to spád, neměla jsem chuť nic přeskakovat. To se mi u těchto oddychovek moc nestává. Jak už se tu píše Nora je na facku téměř celou knihu. Patch je přesně ten týpek drsného , zlého kluka , který je ale tak dokonalý a každá z nás by ho chtěla mít doma. Krásný jako bůh, vypadá na zlouna a přitom když se zamiluje na rukou nás bude nosit, na jinou se již nikdy nepodívá, modré z nebe nám snese.
Ovšem jestli budu číst i další díly...toť otázka. Nesnáším ty série. Vždycky chci aby kniha prostě skončila a já věděla všechno co potřebuji. A né že si musím číst dalších x dílů...než budou šťastný až do smrti.

13.01.2021 3 z 5


Tajemství hradní věže Tajemství hradní věže Kathleen Kirkwood

Mám ráda knihy kde se prolíná přítomnost s minulostí. Škoda že jich není víc. Je to taková příjemná pohádka s úžasným hlavním hrdinou. Jen ten překlad byl někdy.....strašný. Nebo tak pitomé slovní spojení bylo i v originále?? Například "vlhká blizna" mi přišla šílená a skoro jsem chtěl knihu odložit.

23.12.2020 4 z 5


Vlčí touha Vlčí touha Daria Charon

Na základě komentářů jsem čekala bůh ví co, ale takovou hloupoučkou romanci rozhodně ne. Erotické pasáže mi přišly dost křečovitě vnucené do děje a většinou úplně zbytečné. No dočetla jsem to, ale nikdy více.

23.12.2020 1 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

A tak, oddechovka, no. Hezky se to četlo. Celkem se mi líbilo, jak byla každá situace popsaná z obou pohledů hlavních hrdinů. Ale zase jsem fixlovala a vyprávění Maddoxe jsem četla hala bala. Anna mi nebyla úplně sympatická, Maddox byl více v poho. Ale zase klišé. Vypadal jako problémový borec v koženém oblečku na motorce a přitom ..hodný, citlivý kluk.

12.10.2020 2 z 5


Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Je to už pěkně dlouho co jsem knihu četla. Pamatuji, že to bylo rychločtení....některé pasáže byly otřesné a tak jsem přeskakovala. Po shlédnutí seriálu / ten byl krásný, byla jsem nadšena/ jsem jí chtěla dát druhou šanci, ale to prostě nejde. Zcela výjimečně musím přiznat, že seriál je o hóódně lepší......

12.10.2020 1 z 5


Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

(SPOILER) Čekala jsem bůh ví co a bylo to velké zklamání. On byl celkem nudný. Vlastně byl asi hezký a hodný a celkem fajn, jen si to člověk musel domýšlet. Ona ...divná. Co mě opravdu štvalo, bylo jakési zakázané náboženství, ještě ke všemu dost ujeté. To kdyby se psalo v obsahu, tak po knize nikdy nesáhnu. Byl by to celkem pěkný příběh, ale autorka to tak nějak nedotáhla do konce. Vlastně žádnou situaci nedotáhla, všechno takové polovičaté. Třeba scéna jak se pokusí Cedrika zabít byla úplně slaboučká. Prostě čtení pro dvanáctileté holky. Na tohle jsem už asi stará.

12.10.2020


Mráz Mráz Bernard Minier

Opravdu pěkná knížka. Přečetla jsem jedním dechem. Pár výhrad by bylo, ale opravdu pidi.

18.08.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Bože proč já ti četla. Už po selekci jsem toho měla dost. Jak ale něco začnu chci víc. Moc sei nestává že by mě byly hlavní postavy tak strašně nesympatické . Vlastně Americe bych nejradši nafackovala, lituji že Aspena nezastrelili a jen se Těším že z Maxona se něco konečně vyvrbí. Nápad dobrý ale zpracování otřesné. Jsem masochista
Už se tesim na 3 dil

18.08.2015 3 z 5