Andys02 Andys02 komentáře u knih

☰ menu

Stíny nad řádem Kai Stíny nad řádem Kai Joe Dever

Kniha mě úplně nezaujala a už fakt dlouho se mi nestalo, abych knihu nedočetla. Pokoušela jsem se číst knihu i napodruhé a odložila jsem jí znova.

20.11.2023 odpad!


Umění války Umění války Sun-c'

Kniha je dobře čtivá. Pro mě to bylo docela odreagování. Jen nemůžu říci, že by mi to dalo více, než jen dobrý pocit ze četní.

20.11.2023 3 z 5


Gotrek & Felix: Neopěvovaní hrdinové Gotrek & Felix: Neopěvovaní hrdinové William King

Kniha je plná velmi krátkých příběhů, který mi moc nedaly. Sotva mě příběh zaujal, tak skončil.

06.09.2023 2 z 5


Atlas svalů - anatomie: Pro studenty, fyzioterapeuty, sportovce, tanečníky, trenéry Atlas svalů - anatomie: Pro studenty, fyzioterapeuty, sportovce, tanečníky, trenéry Chris Jarmey

Kniha je skvěle zpracovaná, ilustrace podrobně rozebrané. S koupí jsem velice spokojená, je to jedna z mála knih, kterou jsem plně využila.

06.09.2023 5 z 5


Turnaj na Gorlanu Turnaj na Gorlanu John Flanagan

Kniha mi je velice sympatická. Dokonale čtivá, vtipná a poutavá. Původně jsem chtěla začít číst sérii "Hraničářův učeň" ale dozvěděla jsem se o těchto dvou knihách, jejichž děj se odehrává před sérií a rozhodně nelituji. Tato kniha mě uvedla do psaného světa, seznámila mě s postavami dvou hraničářů (které jsem si zamilovala) a nalákala mě k pokračování. Ukončení první knihy byl uprostřed hlavního zlomu děje, hned jsem musela začít číst druhé pokračovaní! :)

22.03.2023 5 z 5


Zabíječ trolů Zabíječ trolů William King

Zabíječ trolů byla má první kniha od warhammeru. Ze začátku mě odradil název, protože všechny knihy se jmenují "Zabíječ...", byla jsem trochu skeptická, ale zbytečně! Kniha mě tak moc nadchla, že jsem si přečetla všechny díly od Williama Kinga a vždy jsem byla spokojená. Postavy jsou originální a Felixe jsem si neskutečně oblíbila, postupem času je jeho postava vyvíjí. Důvtipné, akční a poutavé.

21.10.2022 5 z 5


Drákulova výzva Drákulova výzva Brian Edmund Posehn

Deadpool a jeho skvělý, urážející důvtip skoro na každé straně mi dokáže zlepšit den. Kdo má rád Deadpoola, komiks se mu určitě bude líbit.

21.10.2022 5 z 5


Zabíječ upírů Zabíječ upírů William King

Pokračování dobrodružství Gotreka a Felixe mě opět bavilo.
V této knize se mi líbil i pohled na hlavního upíra, byl jiní, inteligentní a osobitý. Některé části s ním jsem ho nepovažovala za plnohodnotného padoucha.
Postupem času pozoruji, jak se vyvíjí postava Felixe, už to není ten strašpytel, ale muž, nabírající nové hodnoty po hezkých a nehezkých událostech, které s Gotrekem zažili. Nyní Felix pokrčí rameny a v klidu řekne "Ok, tak si jdeme pro smrt." Vzato Gotrek je stejný, urážející lidskou rasu, zklamán, že se mu nepodařilo umřít, prvotřídní násoska a to mě na nich baví! Za mě doporučuji.

21.10.2022 5 z 5


Zaklínač – komplet 8 knih Zaklínač – komplet 8 knih Andrzej Sapkowski

Zaklínač je moje nejoblíbenější postava, na kterou jsem kdy v knihách narazila. Příběh a postavy jsou originální. Boje s monstry skvěle popsané. Pasáže s Marigoldem byly vždy odlehčující a důvtipné. Knihy mě bavily nejvíce asi do pátého dílu, pak se hlavní postavou pomalu a jistě stávala Ciri a Geralt začínal být upozaděn, což mě mrzelo. Konec mě troch zarazil, asi ani nezklamal, jen jsem z toho neměla ten správný pocit. Knihy i přes to doporučuji.

21.10.2022 5 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Začátek knihy byl stejně poutaví, jak předešlé díly. Bohužel střední část byla velice matoucí, odehrávalo se tam více dějů, spousty tajemství a už jsem nevěděla co k čemu patří. Nesčetně čísel a záhadné "říkanky". S prominutím mi to připadalo jako matematická slovní úloha. Horko těžko jsem se přes to překousala, ale konec nezklamal.

21.10.2022 3 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Pokračování Naslouchače nezklamalo. Někdy byly momenty, kdy člověk lape po dechu a říká si, jak to dopadne. Ilan měla před sebou velké dobrodružství, nepoznávala jen pětadvacítku (každý člen má opravdu své kouzlo), s kterou se sbližovala, ale i tajemství, která sklenáři ukryla pod zem.
Opět doporučuji.

21.10.2022 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Naslouchač je po dlouhé době fantasy, která mě dokázala vtáhnout do děje v pár stránkách!! Kniha je velice čtivě napsaná. Za mě skvělé dílo.

21.10.2022 5 z 5